מבצע עם פרסים

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי... בעיקר עם האוטו של הערסים
שיוווווווווווווווווו מתגלגלת מצחוק פה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
שבוע טוב לנו

רותי 111

New member
הנה שיר כזה - מצאתי

. ניצחת איתי הכל עמיר בניון לחן: עמיר בניון מילים: עמיר בניון מזל שיש אותך תמיד את מנגנת תמיד שלמה עם עצמך ברוך את מלטפת את מיתרי אהבתך איזה מזל מזל שיש אותך את מבינה אותי ואת מראה לי את עצמי מתלהב כמו ילד מתפנק בך ואז אני נשאר בסוף כל לילה אני בא את רזי צניעותך את נותנת לי ללמוד וריחמת עלי כמו אם וניצחת איתי הכל מזל שיש אותך אני שקוע בנסתר שבך אוהב מה שגלוי אני עבד לחוכמה שלך ואין בך כלום שפוי איזה מזל בסוף כל לילה אני בא את רזי צניעותך את נותנת לי ללמוד וריחמת עלי כמו אם וניצחת איתי הכל מקווה שעומד בקריטריון מה עם הפרס ?

רותי 111

New member
ועוד אחד

7. אהבה היא שיר לשניים נינט טייב ורן דנקר לחן: אלדד שרים מילים: עדנה פלג כן, כן, זה שוב מתנגן זמר שיר ישן נושן שנכתב מחדש בשבילך אשיר לו אותו לך ושוב עונים הכינורות אך אני כמו מיתר שנועד למנגינה אחת - למנגינה שלך ישירו השמיים אהבה היא שיר לשניים העולם כולו צוחק אלי ושר כמה טוב, כמה טוב! ישירו השמיים אהבה היא שיר לשניים כי שירי הוא השיר שלך כן, כן, זה שוב מתנגן זמר שיר ישן נושן שהיום פה בשניים נשיר, בשניים נשיר כי השיר לא נגמר תמיד הוא יושר, תמיד! ישירו השמיים אהבה היא שיר לשניים העולם כולו צוחק אלי ושר כמה טוב, כמה טוב!

גמתשיר הזה אוהבת...../images/Emo23.gifרותי

והמקור הוא "אילנית"... בערך בגיל שלי השיר הזה, מקסים כמו אז
אחלה יום לנו

אוףףף מתה על השיר הזה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

גם המילים וגם הביצוע של בניון.... יופי של שיר.
רוז יפה
אחלה יום לנו

למעלה