מבצע עם פרסים

מבצע עם פרסים

כל מי שיביא כאן שיר אהבה בינו לבינה שאין בו כאבים, אין געגועים, אין התמרחות אלא שמחה יקבל פרס-מבטיח. האם יש אהבות שמחות? בטח יש אבל קשה למצוא שירים שכאלו. יללה לעבודה.

אותך לגילי

ראשית הפטנט שלי הצליח-הצלחתי להעסיק אותך שעה..חחחחח שנית לא סיפקת את הסחורה, יש שם געגועים , כאבים אפילו איומים. ושלישית.. פרס לא מבקשי אלא מקבלי ורק מי שמגיע לו הבנת??? הבנת?
ילדה טובה, נסי שוב. מחפש אושר, שמחה, כייף, התפרצות השמחה מתוך האהבה..

רוז 2

New member
רגע אני יכולה לשיר לך

בדיחה אם אתה רוצה? וחוצמזה אני עסוקה במשך שעות אבל בדברים אחרים כן כן כן רק הצצתי לך! נו טוף אתה צודק וכתבתי לך שזה הכי קרוב שאפשר נכון או לא? יש לך את השיר הזה שאתה רוצה אני מבטיחה לך פרסססססססססססססססססססססס.

רוז 2

New member
זה אולי../images/Emo4.gif

יותר טוב? אני אוהבת את זה יותר ! http://kowon.dongseo.ac.kr/~seewhy/Lyrics/DevilWoman.htm חומצזה יש לך יותר מדי בקשות לא זה ולא זה ו לא זה ולא זה וזה ומה עוד? ועשיו אני צריכה לטוס באמת יש לי .............. על הראש ערב מקסים לכולם.

רוז...../images/Emo141.gifברוכה הבאה פה מתוקית

מה יש לך על הראש כ
? אפשר לעזור?
מיאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאו
אחלה ערב לנו

רוז 2

New member
תודה גילי

רוצה ללכת לקניות במקומי אישה יקרה? יש גם ספונג'ה ולשטוף כלים ואורחים בכייף תודה נשמה טובה. אם אין אני לי .........אז אני לי. ותמיד בכייף גם כשלא כייף לפחות משתדלת. רוצה רבי נחמן בקשה הרגל את עצמך לחשוב אך ורק מחשבות חיוביות. הן תחוללנה בך נפלאות. ועוד שבילך אדריכלו של היקום לעולם אינו חוזר על עצמו. כל יום הוא בריאה חדשה לגמרי הפק את מירב התועלת בכל יום מחדש. לילה טוב לכולם חלומות פז.

בתנאי שאת נותנת גם הס' השלישי...

אמרת ספונג'ה... אמרת קניות.... חסר עוד ס' לא? אבל את זה את משאירה לעצמך....
על המסר יקירה, 'צטערת על התגובה המאוחרת, וזה הכי נכון בעולם עבורי... כל יום הוא משהו לפני עצמו, כל רגע הוא כזה בעצם.... אוהבתותך
שבוע טוב לכולנו

רוז 2

New member
ברצון גילי

אוהבת סגבניות
עוד רגע חנוכה לא? או שאת רוצה סבבון חשמלי כזה עם סוללות? אוף אין סמיילים של חנוכה עדיין. אבל קבלי ממני
בוקר טוב ושבוע טוב לכולם .

רוז 2

New member
../images/Emo29.gifתודה לך

אחלה פרס! ואגב הגרביים מוכנות לשלוח לך בדואר רשום?

יוווווווווו ../images/Emo23.gifאוהבתותך../images/Emo23.gif

בטח שבוודאי שמשתתפת... צריך לחבר שיר או למצוא אחד קיים? מה צריך לעשות?
אחלה ערב לנו

תראי

אני כבר שנים מחפש שירים שכאלו ו..יוק, נדה, כלום... אז אם יתגלה כזה אחד אשמח ואם יכתב שכזה זה מה זה יהיה נחמד. אבל רק לא משהו כמו: הבה נגילה אהבה

למעלה