זה באמת מוזר אבל...
עובדה שלפלאפון שהם מפרסמים עונה וטרינר שהמרפאה שלו ברשל"צ. אני בכלל לא מבינה אותם , למה הם עשו הסכם רק עם וטרינר אחד באיזור אחד. במקום לעשות הסכם עם כמה וטרינרים בכמה איזורים. אתמול אפרת ר (מואללה ונענע) ואני לקחנו חתולת חצר לעיקור אצל וטרינר בר"ג (שילמנו יותר מ100 ש"ח , כי רשל"צ לא היה נוח לנו וזה וטרינר שאפרת מאד ממליצה עליו) ,הוטרינר הזה אמר לנו שאם S.O.S היו מפנים אליו ,נניח ביום קבוע בשבוע כמה חתולים לעיקור ,גם הוא היה מוכן לעשות את זה במחיר סביר ,משום מה נראה לי שיש פה קצת קומבינות. דרך אגב יש לי משהו לחדש לגבי עיקור צד לחתולה: שאלתי אותו מה עדיף ,אז מבחינתו זה לא משנה לבצע ניתוח צד או בטן , זה נכון שצד יותר כואב ,אבל לגבי חתולת רחוב ,עדיף לעשות עיקור צד ,ככה יותר בטוח שהתפרים לא יפתחו. החתולה שעיקרנו היא כזאת ממי ,היא התנהגה למופת וכאשר החזרתי אותה היום לחצר ,ישר שתתה ,אכלה והסתובבה קצת ,היא נראית לי ממש בסדר. היא חתולה ממש מקסימה , נשמה טובה ,עם אופי מאד נוח ,הבעיה שחסרה לה עין ,אם אתם מכירים מישהו שאולי לא איכפת לו לאמץ חתולה כזאת משגעת אפילו שאין לה עין ,ועכשיו היא גם מעוקרת ,תשלחו לי מייל.