מבצע עופרת יצוקה...

מבצע עופרת יצוקה...

קצת אקטואליה - אני מניח שכולכם יודעים על המבצע שנפתח הבוקר בעזה עקב התמשכות ירי הקסאמים , הרקטות והגראדים על ידי החמאס. לאחר קריאת הכתבות באתרי החדשות , צדה את עיני כתבה על תגובות "המנהיגים הערבים" בארץ שהתייחסו ל "פשעי המלחמה" שמבצעת מדינת ישראל באחיהם הפלסטינים בעזה. זה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש ההתייחסות הצבועה , המתחסדת והמתלהמת של מנהיגי המפלגות הערביות . הנה תגובה מ YNET שממצה בהחלט את המצב ומתלכדת עם דעתי. "ושוב, בפעם המי יודע מה, מוכיח הציבור הערבי בישראל ( או לפחות נציגי הציבור שמונסים להוביל את דעת הקהל שלהם ) את עקרונות המוסר הכפול במיטבו. לא שמענו לא ראינו ולו שמץ של ניסיון מצד ציבור זה לקרוא לחמאס להפסיק ולאלתר את " פשעי המלחמה" כנגד ישראלים . אין ספק אם צריך לאפיין במשהו את הערביות העכשווית ( ויסלחו לי כל יפי הנפש על עודף הכללות ) זו ההיסטריה, נפוח ארועים למימדי אגדה, חוסר החשיבה הרציונאלי, לעולם חושבים מן הבטן, הכבוד הערבי נרמס...תתביישו לכם מנהיגים אוויליים, הערביות אבדה מזמן את כבודה האמיתי, האצולה הערבית האמיתית איננה ואת מקומה תפסו הבורות והמון מוסת.ולפרקטיקה, לכל אותם יללנים, ביום שתלמדו שעם ישראל עקשן ולא בור, איתן ולא מאבד צלם אנוש אך כשצריך יודע לנקום ולנטור,ירווח לכם. ביום שתפנימו שעייפנו מן המניפולציות הפופוליסטיות שלכם שמתאימות לאספסוף ולא לעם שמתיימר להיות כזה...כן עם, אז אפשר ותהיה לנו שפה משותפת. עד אז, לא נספור אתכם כפרטנרים ובוודאי שלא נתייחס לשאיפות הלגיטימיות שלכם למדינה משלכם כי פשוט לא נפסיק שלא להאמין לכוונותכם הלא טהורות. ונקודה אחרונה למחשבה, מדוע לא קמה יוזמה ערבית -ישראלית שתאמר למדינת ישראל, יצאתם מעזה ? מצוין, תנו לנו להראות לכם מה באמת אפשר לעשות ולהשקיע בכיוונים חיוביים לשם שינוי את יכולתכם הכלכלית, החברתית. לכו הבייתה מנהיגי נפל אינכם ראויים להתייחסות כלל. " הגיעו מיים עד נפש !!

למעלה