מבצע סלקום

אחי, אני לקחתי מכשיר כזה! רוץ עך זה

אני אומר לך, סלקום הולכים להתחרט על זה ובגדול! פשוט רוץ על זה! וגם אם אין לך מכשיר ברשת אחרת אפשר לסדר לך קומבינה. (פנה אליי בפרטי) אין שום עוקץ! (ואני אחד שמבין בפלאפונים מצויין) קראתי את כל החוזה. אין חיוב של 120 ש"ח כמו שהוזכר כאן. וההנחה כוללת sms. ומעשה שהיה כך היה. קניתי מכשיר במסגרת המבצע הזה בחנות של חבר בסלקום, הנחתי אותו להטענה לכמה דקות, וראה זה פלא! נעלם המכשיר! חשדנו באיזה מישהו שנכנס לחנות שהוא גנב את זה, ביקשנו ממנו את המכשיר שלו, לקחתי אותו ויצאתי את החנות. אחרי כמה שעות התקשר אליי שוטר ואיים עלי שאם לא אגיע תוך חצי שעה הוא פותח לי תיק פלילי. הגעתי כמו שאומרים, כמו טאטלה, והחזרתי את המכשיר. זב מכעס השלמתי עם המצב והשתמשתי במכשיר זול יותר. בערב פגשתי מישהו, הצעתי לו את המסלול על המכשיר הזול. הוא הסכים. סידרתי לו חשבוניות בקומבינה, ונתתי לו את המכשיר הזול. הוא יצא בהרגשה שעשה את עיסקת חייו. (והוא אכן עשה) ואני באמת עשיתי עיסקה מצויינת! נו???

כמה שאלות

א. מה לגבי מחירי הגלישה באינטרנט. כמה עולה חבילה? כמה עולה דקה? כמה ההנחה על זה אם בכלל? ב. אם יש לי רק מכשיר אחד, איך אני מכניס לו 2 סימים. כי ראיתי שמישהו כתב שהמסילה היא על הפנים.

התקשרתי במיוחד בשבילך לשירות הלקוחו

ת לסלקום. אמרו לי שם שאין כזה דבר! אם יש, זה יציל אותי מלסחוב שני מכשירים מי שיודע על כזה דבר. אשמח מאוד אם יעדכן אותי!

שבתאי

א. לא ענית על מחירי הגלישה. ב. לשאלתך, מה שאמרו לך בשירות לקוחות אינו ראיה כי להם אין אבל כפי שכתבתי לך בעצמי יש מסילה אלא שמישהו כתב שהיא על הפנים. שמעתי שיש עוד דבר של צריבת 2 קוים על כרטיס סים אחד(מישהו כתב על זה). לפי בירוריי, חנות שמע פון בב"ב מוכר את זה.

אתה מדבר על ה-3310i? איזה מכשיר?

לי יש את הצבעוני הגדול הזה! חבל, שוב שכחתי את המספר הסידורי שלו. צריבות אפשר, אבל אני לא בטוח שאפשר גם של שתי רשתות. אולי. מחירי הגלישה הם קבועים. ישנם כל מיני חבילות אטרקטיביות, דיברתי אתם על זה. אבל בוודאי שתמיד תמיד עדיף לגלוש מהמחשב בבית בלי כסף בכלל! תחשוב על זה! גלישה מהפלאפון יכולה לעלות לך משהו כמו 300 שח בחודש אם אתה גולש באופן קבוע!

8310

זה מה שיש לי. לגבי הגלישה, באורנג` זה בסך הכל 10 ש"ח לחודש ללא הגבלה. השאלה היתה איך זה בסלקום במסלול של המבצע הנוכחי.

רפי rafi

New member
השתגעת.

אין כזה דבר בעולם! סים אחד שעובד על שתי הרשתות? מענין לאיזה חברה אתה משלם את השיחות.

בסוף, אני עוד אאחד לכם את כל

השרשורים של הסלולארי לשרשור אחד גדול ומעצבן

../images/Emo6.gif

תראה, אני לא מתכוונת חלילה למחוק אבל אני בהחלט חושבת שרשור אחד של סלולארי לדף זה מספיק. לא?

למעלה