מבצע סלקום

מבצע סלקום

שלום ובוקר טוב! רציתי בבקשה לשמוע אם יש למישהו פרטים על המבצע הכל כך מדובר של סלקום של חמישים אחוז הנחה מעל 450 שקל. האם זה משתלם או לא. מכל הבחינות. הבנתי שזה עומד אוטוטו להסתיים ואני חושש שאם לא אצטרף אליו, אצטער על כך כל חיי. מצד שני יתכן שיש כאן עוקץ וזה לא משתלם. אשמח מאד אם אי מי ינדב לי פרטים.

יש צדדים לכאן ולכאן

שמע, בכל מבצע טוב יש משהו לא טוב ובכל הפתעה מסתתר כלב קבור. כאן מדובר על רכישת סים סלקום בלבד(בכל אופן באיציקפון) תוך הצגת 2 חשבוניות אחרונות מחברה מתחרה ונכנסים למסלול 61 לכל היעדים ומ200 ש"ח יש 20% הנחה ומ300 יש 35% ומ450 יש 50%! אם רוכשים סים נוסף, יהיה מסלול משפחה ביניהם של 9 אג`. תאמין לי, כמה שניסיתי לא מצאתי איפה הכלב קבור. לכאורה מבצע מעולה למשוחחים הרבה.

יתכן...

אולי הצרה במבצע הזה היא שהם רוצים להרגיל אותך פסיכולוגית לדבר המון כי אתה לא נבהל ביודעך שיש הנחה חמישים אחוז. אגב, ההנחה היא רק עד 1000 ש"ח. מכאן והלאה משלמים מלא כמה שדיברו. דבר נוסף: העסק מתחיל רק מחשבונית שניה. היינו, ממחזור החיוב הראשון שלאחר ההתחברות לרשת סלקום.

שיSY

New member
זה...

משתלם רק למי שמדבר מעל 450 ולא יותר מ1000 שח . האינטרנט שם הוא 25 שח , ואילו באורנג` 9.90 שח.

שי

אמרו לי במפורש שההנחה של ה50% היא גם על האינטרנט. ז"א על כל מה שמכילה החשבונית חוץ משיחות לחו"ל ודמי המכשיר. מנין לך מה שאמרת?

יאללה חבר`ה תעזרו לי כבר.

אני צריך לדעת דחוף פרטים מדוייקים על המבצע הזה. שמישהו יתנדב לשחרר מידע.

רפי rafi

New member
בבקשה.

זה עולה 61 א"ג לכל היעדים, ואם אתה מדבר מעל 250 שח אתה מקבל 25% הנחה ב 350 אתה מקבל 35% ומעל 450 אתה מקבל 50% הנחה,והמבצע הזה, זה עד 1000 שח. אם יש לך שאלות ספציפיות תשאל.

שאלה

יש לי מכשיר של אורנג שסגור לסימ של סלקום. איך אוכל לפותחו והאם יש מצב ששני סימים אורנג וסלקום יהיו בו זמנית במכשיר עם אפשרות החלפה ביניהם בלי להחליף כל פעם סים?

רפי rafi

New member
איזה מכשיר יש לך?

ואתה יכול לפתוח באורנג את המכשיר גם לסלקום (160 ש"ח) ולגבי השתי סימים במכשיר אחד? אז בעיקרון אפשר לעשות את זה (יהיה לך את שתיהם, אבל לא יעבוד על שתיהם ביחד,אלא כל פעם שתכבה ותדליק את המכשיר (3370*) הוא יעבור לחברה השניה) אבל יש מכשירים מסוימים שאי אפשר להכניס בהם שתי סימים(אין מקום וכדומה).

ובכן

א. יש לי 8310. אפשר בזה 2 סימים? ב. אין מקום יותר זול לפתוח את המכשיר לסים של סלקום? הבנתי שבאיציקפון או שמעפון. מה ידוע לך? ג. מה זה *3370?

רפי rafi

New member
אהה

א. אם אני לא טועה, אז אפשר שתי סימים. ב.יש מקומות יותר זולים,ואתה לבד יכול לפתוח אותו עם קוד(אבל אתה צריך לברר את הקוד של המכשיר שלך) ג. זה גורם שהמכשיר יכבה וידלק מייד אוטומטי, ואז אם יש לך שתי סימים,אז זה עובר לסים השני.(הוא מחליף את הסים שהשתמשת בו עם הסים שלא השתמשת בו).

רפי rafi

New member
איזה מכשיר יש לך?

ואתה יכול לפתוח באורנג את המכשיר גם לסלקום (160 ש"ח) ולגבי השתי סימים במכשיר אחד? אז בעיקרון אפשר לעשות את זה (יהיה לך את שתיהם, אבל לא יעבוד על שתיהם ביחד,אלא כל פעם שתכבה ותדליק את המכשיר (3370*) הוא יעבור לחברה השניה) אבל יש מכשירים מסוימים שאי אפשר להכניס בהם שתי סימים(אין מקום וכדומה).

מחיר

דקה 61 אגו לכל היעדים . ה50 אחוז הנחה זה רק על דקות שיחה נטו! ולא על גלישת WAP ושאר ירקות . מבצע טוב למדברים כבדים . זה גם בשדרוג ובטרייד אין וללקוח חדש .

רפי rafi

New member
לא לבלבל את המוח!

הרגע דיברתי עם "מנהלת שירות לקוחות" בסלקום שמה הוא מעיין והיא אמרה לי שזה על כל הדברים(שיחות, SMS,אינטרנט, וכו`) אז נא לא לבלבל את המוח.

רפי פלא לי

עליך! מה אתה מתווכח? גש לחנות סלקום וקרא את החוזה ואל תביא ראיות משירות לקוחות הם כמו תמיד מבלבלים בראש .

רפי rafi

New member
החוזה בבית.

ודיברתי עם מנהלת שירות לקוחות,(שחייב להיות לה וותק של שנה) ולא עם איזה סתם נציגה.

מי אמר לך

מנין לך שזה רק על דקות שיחה נטו? באיציק פון אמרו שזה על החשבונית. כך כותב אנליטי.

העוקץ: אתה חייב לדבר לפחות 120ש"ח

בחודש. דהיינו אחרי שנה אם תרצה לעבור למסלול יותר משתלם עדיין תחוייב כל חודש ב 120 ש"ח .., תכפיל ב36...

שטויות והבלים!

מי מכר לך את הלוקש הזה? איזה 120 ש"ח? אני קונה רק סים של סלקום ואם דיברתי 450 ש"ח אני משלם 225. מה פתאום 120 סתם? לא מדברים לא משלמים!

למעלה