מבצע מירון 2004

ruth s

New member
מבצע מירון 2004

מחר, אחרי הכנות רבות, מתחיל "מבצע מירון" הלוא הוא אבטחת האירוע הגדולה ביותר של מד"א, שאורכת שלושה ימים. בהצלחה!! וכל האנשים הסמויים שמתכוונים לעלות (אהממ יוסי..) תבואו להגיד שלום
רות

afiksambol

New member
נצל"ש - הטירוף שנקרא חפ"קים...

אז אחרי שהתאוששנו מהאירוע בפארק "מרוסיה באהבה" וקצת לפני "מירון" חשבתי לעצמי האם לא נוצרה כאן איזו מגמת תחרות בין ארגוני החירום השונים מי ירים חפ"ק יותר מרשים. אתמול, לדוגמא, בפארק הירקון, יצא לי להסתובב בין שלושת החפ"קים (כיבוי, מד"א ומשטרה) וזה היה נראה כאילו כל אחד מנסה להראות שהוא המדוגם ביותר. אלה שמו כיסאות לישיבה אז האחרים הוסיפו שולחן מנהלים, אלו הכניסו מחשב ולהם כבר יש פקס, למישהו יש טלויזיה ולמישהו כבר יש וידאו וחד-קרן (מקרן למסך חיצוני), אחד פועל על חיבור חשמל חיצוני ולאחר כבר ממיר מתח ממערכת החשמל של הרכב ל220V... חבל שלא צילמתי (בטעות הדיגיטלית לא היתה עלי) אבל אני מניח שכולם כאן מכירים את הרכבים המדוברים, ובטח מישהו יוכל להעלות תמונות... ואני שואל, מה היה רע באוהל, שולחן, שני טלקים מאחורה ויומן מוקד / טיפולים ?

אל תידאג אפיק פעם הבעה אני יביא....

סרטים עם תירגום נראה אותם מתעלים על מערגת קולנוע ביתית באמבולנס:)

אני הפעם.. לא השתתפתי..

הייתי במירון ממש לרגע.. היה שם בלאגן, והשנה היה גם המוווווווווון פוליטיקה בקטע של הצלה-מד"א ואני שונא את זה.. אז החלטתי שהשנה לא כדאי.. שנה הבאה אני מאמין שיירגע כבר ואז נחזור לשגרה
איך היה ? מישהו היה שם השנה ?

למעלה