מבצע לכבוד החג!

מבצע לכבוד החג!

מבצע בשיתוף הנהלת הפורום תיק למגפים של חברת umx אחת החברות המובילות בתיאלנד ובמיזרח התיכון ,כול המוצרים ניבדקים על ידי טובי תיאלנד ברכיבה איכות המוצרים מובטחת! נ.ב היצרן הוא ישראלי שחי בבנקוק ,וביגלל הקשר שלי איתו החלטתי שאני יתן יד לפורום (בתור רוכב מתחיל) ויציע את המוצר במחיר דומה מאוד למחיר שחנות מקבלת את המוצר המיבצע באישור הנהלת הפורומים! הכמות מוגבלת

השלמה ותוספות של אביזרים

מבצע בשיתוף הנהלת הפורום מספר מוצרים של חברת umx אחת החברות המובילות בתיאלנד ובמיזרח התיכון ,כול המוצרים ניבדקים על ידי טובי תיאלנד ברכיבה איכות המוצרים מובטחת! נ.ב היצרן הוא ישראלי שחי בבנקוק ,וביגלל הקשר שלי איתו החלטתי שאני יתן יד לפורום (בתור רוכב מתחיל) ויציע את המוצר במחיר דומה מאוד למחיר שחנות מקבלת את המוצר המיבצע באישור הנהלת הפורומים! מיכנסים קצרות מידה 28 (איכות שאוכלת את פוקס) תיק למגפי רכיבה +כיס לכלים +רצועה לתפיסה על הגב . מחיר 100 מגן כידון +חלק מיתפרק למפה +כלים. מחיר 80 תיק לכנף האחורית 90 בקרוב עוד תמונות של כול המוצרים שכתבתי הכמות מוגבלת 0524898923 ליאור

DXMach

New member
תיק לכנף אחורית

זה כדי שנוכל לרכב עד לשטח עם הכנף בתוך התיק ורק בשטח להרכיב אותו? אפשר גם לשמור בזה את הכנף כשאנחנו בבית?

אולי ביגלל שאני עושה מיבצע לפורום

והמחירים הם 50 אחוז מהחנות ואולי ביגלל שזה לטובת חברי הפורום, אחי תחשוב לבד

כRובי

New member
50 אחוז מאיזו חנות בדיוק?

חצי מהמוצרים הללו די הזויים מבחינת השימוש המיועד להם ולכן בכלל לא קיימים ברוב החנויות (מזכיר את דיסקי המוזיקה באוספים שמוכרים רק בערוץ הקניות), והחצי השני הוא של שמות יצרנים אנונימיים שלא משווקים בכלל בארץ, באף חנות.

היסתבר שכול המיזרח התיכון טמבלים

לפי מה שאתה אומר דרך אגב המוצרים האלה נימכרו לבני ביקר ולעוד כמה חניות בתחום ,מה שיש לי זה רק עודפים עידכון נישאר רק 2 תיקים למגפיים

כRובי

New member
יכולת הסקת המסקנות שלך לוקה בחסר

אבל מצטיינת בדימיון מפותח במיוחד!

DXMach

New member
אני חושב שכבר הוכח מדעית

שכל המזרח התיכון טמבלים.

למעלה