מבצע לחברי ה-IPC

מבצע לחברי ה-IPC ../images/Emo66.gif

כשאתם יוצרים קשר עם חברות בארץ, הזדהו כחברי קהילת הפאלם הישראלית, מפורום הפאלם בתפוז. חברות בחו"ל מכירות אותנו כחברי ה-IPC Israeli Palm Community 1. מבצע על כרטיסי זיכרון + ציוד נלווה כרטיסי זיכרון של SanDisk Compact Flash 32 מגה - 133 ש"ח על 64, 128 מגה - לשאול שם Multimedia Card - MMC 32 מגה - 230 ש"ח 64 מגה - 450 ש"ח חברת Jugend Bros. 2000 רותם חזן 03-5162563 5n1 DataFab Card Reader קורא כרטיסי זיכרון - 5 סוגים במכשיר אחד. CompactFlash, SD\MMC, SmartMedia, MicroDrive 319 ש"ח 2. מבצע על סטיילוסים - StylusPlus 10% הנחה על כל הסטיילוסים, 8.50 דולר דמי משלוח לארץ (שבוע ימים) האימייל של בעל הבית- [email protected] Heinrich Basinger כדי לקבל את ההנחה יש ליצור קשר באימייל איתו

qwertyx

New member
אדם, כל הכבוד!! ../images/Emo24.gif

כן ירבו המבצעים וההנחות לחברי קהילת הפאלם! כולנו עדיין תקווה ל עסקת trade in הגיונית לפאלמים ישנים... (ברשותי Vx כזכור לך...) שובף כל הכבוד, באמת!

קוורטיקס, אני לא יודע מה שתית אתמול ../images/Emo72.gif

אבל תעשה לי טובה, לא צריך להגיב על כל דבר כאן אני לא יודע מה המניעים שלך, אבל נראה לי שאקים את פאלם וחברים מחר על הבוקר

qwertyx

New member
אדם ידידי (ומעלה),

אין צורך בפאלם וחברים! או ב Pen-Pal Palm (שאגב זה שם **גאוני**) חוץ אולי מאחד או שניים, אף אחד לא מעוניין בזה! (אולי היו שלושה בעבר, אבל התפכחתי) כונו אוהבים את הפורום כפי שהו, וחוזרים לכאן מדי יום רק בגלל שהוא כזה! כל פיצול יגרור אחריו בעיות רבות, ואחד הפורומים (זה או החדש) ימותו בסופו של דבר... אז זהו, מנשה, אדם, אמנון (ושותפי היקרים), לא, לא השתכרתי, להפך! הפכחתי!

_אלי_

New member
qwertyx ידידי,

אני לא אוהב שמוכיחים לי יותר מידי כמה אני טועה וגם לא כמה אני צודק. אני חושב שהבהרת את דעתך הלגיטימית ב- 12 שעות האחרונות. זה באמת מעצבן שהפורום התברבר, בשעות האחרונות, לכל כיוונים האפשריים חוץ מפאלם. בוא נחזור ביחד לנקודת האיזון, שבה כולנו מרוצים ב- 80%.

qwertyx

New member
די, מספיק, אני חושב שהבהרתי מספיק

, ואפילו די ברור, אני אוהב את הפורום כמו שהוא! וגם אתם אוהבים אותו כך! אני חושב שאנו כיום באזון לא רע, קהילה אמיתית, שלחלקה יש גם פאלמים ומדי פעם שואלים שאלות וכו´. לא לשכוח שאנחנו קהילה... אם אתה חושב שצריך להפחית את ה"קשקשת" (שאינה אינה אלה שיחה בין חברי הקהילה) אתה רשאי להוריד את כמות ההודעות שאינן קשורת לפאלם (אני אפילו אבין אותך, כי הייתי פעם בעמדה כזו), אתה אפילו יכול לשכנע אחרים לנהוג כך (ושוב, אבין אותך, כי גם אני הייתי פעם בדעה כזו), אבל אני מקווה שתמשיך להעשיר את הפורום כפי שעשית עד עכשיו ושלא תשנה את עמדותיך. הרבה בריאות, שבוע שקט

_אלי_

New member
כנראה שלא הבנת אותי

אני בעד הפורום כפי שהוא. אבל, אני אהיה מוכן גם להתפשר אם הרוב יחליט. זו הייתה כוונתי.

qwertyx

New member
אם אתה רוצה, אפשר לערוך הצבעה

ושכול אחד ישרשר את מה שהוא חושב אני כמוך, מעוניין שהפורום ישאר כפי שהוא.

kenderkin

New member
אני משער שההנחה לא תופסת ../images/Emo35.gif

על עטים שכבר במבצע

avivgr

New member
אם כן

אז נראה לי אני אקנה.... אבל אני לא מאמין שכן. אביב

_אלי_

New member
שאלה לגבי stylusplus

לא ברור לי: האם יש צורך להזמין את הסטיילוס דרך האימייל ולא דרך האתר על מנת לקבל הנחה?

יש להזמין דרך האתר

אבל לדבר עם Heinrich דרך המייל, לפני כן אני לא יודע באיזו צורה הוא מארגן את ההנחה לדעתי הוא יספק לך קוד במייל

hunt

New member
אדם , ראשית תודה על המאמצים שאתה

עושה למען..... ישר כוח..... ולעניניינו.. מחיר רשמי של חברת SanDisk : 8M = 29.99 16M = 29.99 32M = 44.99 64M = 69.99 כלומר , 70 + 10 (הובלה) + צע"מ = 82.00 , אז למה לשלם 105.00 $ ולא זאת בלבד , כאשר היבואן משלם פחות אצל היצרן , ועוד יותר מכך , מחיר רכישה באינטרנט "ירד" ל-55.00 $ בכל אופן, תודה תודה תודה עבור המאמץ. בברכה... נ.ב. - מחכה להתיחסותך בנושא "בלה בלה".....

תוסיף 15% שהולכים אלי ותקבל

את אותו המחיר ובוא נעשה יחד את החישוב מחדש שער הדולר - 4.33 כרטיס 32 מגה - 230 ש"ח מחיר רשמי ב-SanDisk - 44.99 דולר = 45 דולר (45 דולר + 8 דולר דמי משלוח) * 1.17 * 4.33 = 268.5 ש"ח לגבי 64 מגה, יש משהו בדבריך (70 דולר + 8 דולר דמי משלוח) * 1.17 * 4.33 = 395 ש"ח תאמין לי אם הייתי מוצא מחירים יותר טובים בארץ, הייתי מפרסם מיד

למעלה