מבצע חיסחון

yoyo10

New member
מבצע חיסחון

במקום לקנות אוכל בחוץ אני מנסה להסתדר עם לביא אוכל מהבית אין כאן מיקרו אז הבאתי מהבית טוסטר אובן אין לי כחות להתחיל לבשל כל ערב אז אני מביא טיבעול עם תירס דברים כאלה אתמול חממתי אוכל והגלי עשן התחיל לצפצף וכולם צעקו עלי מה הם רוצים שאני יפסיק לאכול

אוכל מהבית

גם אני מביאה אוכל מהבית, (משרה מלאה) אני מביאה בדרך כלל גיל מלפפון עגבניה, מעדן או שניים ופירות. את זה אני אוכלת בסביבות שעה 12:00 וזה מחזיק אותי עד שאני מגיעה הביתה בסביבות שעה 17:00. לפעמים אני מביאה כריך מלחם קל עם גבינה או משהו כזה וליד זה מלפפון חתוך ועגבניה תמיד אני מביאה פירות (תפוח עץ אגס או מנדרינות וכו'... )ואם בא לי ממש להשקיע אני מכינה בבית סלט ומביאה אותו בתוך כלי פלסטיק. יש מישהו כאן בעבודה שמביא מהבית 2 פרוסות לחם מלפפון וגביע קוטג' ואת זה הוא אוכל ושלוש שעות מחוץ למקרר דברי החלב לא מתקלקלים בעיקר כי יש מזגן במשרד וממש לא חם.

yoyo10

New member
וואו זה לא היה מחזיק אותי

אני קמה כל יום ב 5:30 בבוקר וחוזרת הבייתה ב19:00 כל הכבוד לך

לא מחזיק אותי

אגלה לך בסוד שעד לפני שנה בערך גם אותי זה לא היה מחזיק ( זה היה לפני שהשלתי מגופי 25 ק"ג מיותרים. אני חושבת שהפתרון הוא א. בערב להכין כלי עם סלט, להביא לעבודה עם גביע גבינה לבנה ו- 2 פרוסות לחם. אפשרות נוספת היא להביא קורנפלקס ולערבב בקערית עם דנונה או משהו כזה בטעם פירות זה גם די משביע. דרך אגב תשתדלי לאכול משהו עם השתיה של הבוקר פרוסת לחם אולי עם משהו מתוק (ריבה דייטטית) או עם קצת גבינה לבנה לא משנה מה, נכון שזה קשה וצריך להתרגל לזה אבל כשמתרגלים לאכול משהו בבוקר הרבה יותר קל לתפקד במשך היום (הרגלתי את עצמי כחלק מהדיאטה) ואני הרבה פחות רעבה במשך היום.

מצד אחד....

הכי טוב להביא אוכל מהבית. יותר נקי יותר חסכוני ובמרבית המקרים באיזור שאני עובדת בו...הכי טרי. אני נוהגת להביא איתי כלי עם סלט, או מבחר ירקות שאותם אני חותכת כאן ואיזה יוגורט או קורנפלקס לסביבות 10... מצד שני,תמיד יימצא מי שיתחוב את הידיים שלו לירקות או יבקש מהסלט (אני נותנת בשמחה רק שאצלם זה איזשהו אפרטיף ואצלי זה האוכל). מבאס, נכון?

yuli c

New member
הרגע חזרתי מארוחת צהריים...

תראו למרות שיש אצלנו מקרר, מיקרוגל וטוסטר אני לא אוהבת להביא אוכל מהבית. יש לי ליד העבודה מסעדה עם אוכל ביתי מעולה במחירים סבירים ששם אני אוכלת כל יום. זאת גם הזדמנות של חצי שעה לצאת מהמשרד לנקות תראש. אצלי ארוחת צהריים זו הארוחה העיקרית ביום. בערב אני רק אוכלת יוגורט עם גרנולה או קורנפלקס עם בננות מיובשות (חולה על בננות מיובשות). ושותה תה צמחים (אין כמו תה צמחים). בבוקר אני לא מסוגלת לאכול הרבה בדר"כ אני מביאה מהבית שני רוגעלך ושוקו (קרלו בשקית) וזה מה שאני אוכלת בסביבות 9:30... ואחרי זה ב-14:00 אני הולכת לאכול צהריים במסעדה הקבועה שלי...

Giggle Loop

New member
למה הגלאי ציפצף ?

האם האוכל עמד להישרף או שסתם הגלאי מאוד רגיש ? אולי לקרוא לאיש אחזקה ? אין סיבה שלא תוכלי לאכול אוכל חם בעבודה. אולי תבדקי במחלקות אחרות אם יש כיריים גז / חשמליות או מיקרוגל ותבשלי שם ? אני מציעה לך להכין בבית סלט פסטה, שזו מנת פחממות מזינה, טעימה ואפשר לאכול אותה ללא חימום. זה ממש קל להכנה ואם תרצי אשמח לתת לך מתכון.

המזכירה

New member
סופר ליד העבודה

אני כל בוקר עוצרת ליד בסופר וקונה קצת ירקות ואשל. אני גם מחזיקה קופסא של גרנולה בעבודה. בסביבות 10:00 אני אוכלת את הגרנולה וב-14:00 את הירקות. מחזיק אותי עד 19:00. הסוד הוא פשוט לשתות הרבה.

jessy19

New member
ביקשת אישור להביא את הטוסטר?

בכל מקרה, לנו יש אוכל ממש מגעיל בחדר אוכל בצבא ובד"כ אני אוכלת שם ממש קצת אז אני משתדלת לקנות עוגות בתחנה המרכזית בבוקר וככה אוכלת ויש גם מנות לאזרחים ולפעמים הם לא רוצים את המנות ואז אנחנו החיילים אוכלים.

למעלה