מבצע בשילב

b a t i a

New member
מבצע בשילב

טוב אני כבר יודעת שלא ממש משתגעים על שילב בפורום הזה... אבל יש להם מבצע של רגליות/ובגדי גוף ב 9.90. הם דיי פיג'מתיים אבל זה שווה (במיוחד ליולדות טריות) אה כן חוץ מזה גם חולצות ארוכות ב9.90 (דוקא יפות) שבת שלום

ayelet i

New member
ועוד...

מצאתי שם חולצות ב - 9.90 - אמנם אין את כל מבחר הצבעים - אבל עדיין מצאתי סגולה, ורודה, אפורה וכחולה - לא רע... בכלל יש המון מבצעים עכשיו, בכל מקום - שווה לחפש...

scalar

New member
בנוגע לחתימתך ../images/Emo6.gif

גם לי לא ברור המושג "ישן כמו תינוק"
בנוגע לשילב, קצת רחוק לי
, אבל לתומר כרגע לא חסרים בגדים - יש לו כמעט את כל אופנת Baby Gap, ואחותי שקפצה לביקורונץ' (Hooray
) הביאה לו חצי חנות של Fox Baby (איזה יופי של בגדים
,) אבל כל זאת כבר מתאים יותר לשרשור "למה השבוע הזה היה טוב"

b a t i a

New member
אני הרגע סיימתי להכין רשימה

לחברים שבאים מניו יורק שכוללת גם את כל אופנת בייבי גאפ!!!

scalar

New member
רשימה מהאתר../images/Emo35.gif

הזמת לפי מה שראית באתר? משום מה כבר התחילו עם עונת הסתיו/חורף ועוד לא אוגוסט
מה שאומר שבגדי הקיץ במכירה
, אך כמעט ולא נותרו...

lilo

New member
Fox Baby... ../images/Emo95.gif

יכול להיות שאין לפוקס אתר באינטרנט?!

ayelet i

New member
גמלנו לא חסרים בגדים כרגע...

אז עברתי למידה הבאה - היא תזדקק לה עוד הקיץ הזה... בכלל - מרוב שאני להוטה לקנות לה אני קונה לה הכל מראש - והכל מחכה כמה חודשים : בגדים, צעצועים... מין מחלה שכזו...

שע

New member
גם אני קונה הרבה מראש

לעמית יש כל כך הרבה בגדים וצעצועים כי אני קונה מראש, לכן אני כבר התחלתי לקנות דברים לקיץ הבא (הזמנתי מ-old navy) אני יודעת שיש מבצע בסריגמיש אז אלך לראות יש להם בגדים מאוד יפים לטעמי.גם בשילב יש אבל הדברים שלהם פחות יפים.

ayelet i

New member
איך את קונה לקיץ הבא?

אין לי מושג איזו מידה לקנות... ראשית - המידות שונות לחלוטין בין חב' לחב' - לנו יש בגדים החל מ : 0-3 ועד שנה... שנית - אין לי שום אמדן לקצב הגדילה שלה - כל פעם שאני בטוחה שזהו, המלתחה הנוכחית תספיק לנו ליתרת הקיץ - אני מגלה אחרי כמה שבועות שחלק מהבגדים כבר צרים מלהכיל...

שע

New member
תשובה

הי איילת לגבי המידה - אני מנחשת בגבולות ההגיון,כלומר,עמית נולד בספטמבר ולכן זה יחסית קל. הוא יהיה בן שנה בספטמבר והזמנתי/ קניתי בגדים לחורף הבא במידה 12-18 מכנסיים (הוא נמוך וזה אמור להיות לו טוב) בגדי גוף ואוברולים טריקו (שאני מאוד אוהבת והכני נוחים) הזמנתי במידה 18-24 כי את אלה צריך במידה יותר גדולה. בחורף שעבר הזמנתי בגדים מ-gap ן-old navy לקיץ הנוכחי לפי הקריטריונים הנ"ל והצלחתי. קיבלתי מתנות מהמשביר ומפינוקט (מהעבודה של הורים וכאלה ) להולדת עמית ומכיוון שעמית לא הזדקק לבגדים החלפתי לו הכול לחורף הבא (אני לא כל כך אוהבת את הדברים שלהם אבל זה יהיה לגן)הזמנתי גם דברים מחו"ל ויש לו גרדרובה מלאה לחורף . לגבימידות של חברות שונות - אני שואלת למשל, היה לי זיכוי מסולוג שאני לא מתה על הדברים שלהם אז החלטתי לקנות לו דברים לקיץ הבא, בחנות הם אמרו לי שכדאי לקנות מידה 4 לגיל שנתיים לי זה נראה גדול אבל מקסימום הוא יילך עם זה לא בתחילת העונה אלא בהמשך לעומת זאת בשילב גיל שנתיים זה מידה 2 - פשוט לברר בחנות. לגבי אומדן - עמית עולה בקצב פחות או יותר קבוע והוא מתאים למידות של הגיל שלו ולפי זה אני קונה, מקווה שזה ימשיך כך כי אני קונה דברים מקסימים בעלות מאוד נמוכה (מחירי סוף עונה) אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת.

ישן כמו תינוק..

שאלו אחד שירד מנכסיו ונקלע לחובות כבדים איל הוא מצליח לישון בלילה. ענה להם: "אני ישן כמו תינוק... ישן שעה, מתעורר בצרחות, בוכה חצי שעה ושוב נרדם"

למעלה