תשובה
הי איילת לגבי המידה - אני מנחשת בגבולות ההגיון,כלומר,עמית נולד בספטמבר ולכן זה יחסית קל. הוא יהיה בן שנה בספטמבר והזמנתי/ קניתי בגדים לחורף הבא במידה 12-18 מכנסיים (הוא נמוך וזה אמור להיות לו טוב) בגדי גוף ואוברולים טריקו (שאני מאוד אוהבת והכני נוחים) הזמנתי במידה 18-24 כי את אלה צריך במידה יותר גדולה. בחורף שעבר הזמנתי בגדים מ-gap ן-old navy לקיץ הנוכחי לפי הקריטריונים הנ"ל והצלחתי. קיבלתי מתנות מהמשביר ומפינוקט (מהעבודה של הורים וכאלה ) להולדת עמית ומכיוון שעמית לא הזדקק לבגדים החלפתי לו הכול לחורף הבא (אני לא כל כך אוהבת את הדברים שלהם אבל זה יהיה לגן)הזמנתי גם דברים מחו"ל ויש לו גרדרובה מלאה לחורף . לגבימידות של חברות שונות - אני שואלת למשל, היה לי זיכוי מסולוג שאני לא מתה על הדברים שלהם אז החלטתי לקנות לו דברים לקיץ הבא, בחנות הם אמרו לי שכדאי לקנות מידה 4 לגיל שנתיים לי זה נראה גדול אבל מקסימום הוא יילך עם זה לא בתחילת העונה אלא בהמשך לעומת זאת בשילב גיל שנתיים זה מידה 2 - פשוט לברר בחנות. לגבי אומדן - עמית עולה בקצב פחות או יותר קבוע והוא מתאים למידות של הגיל שלו ולפי זה אני קונה, מקווה שזה ימשיך כך כי אני קונה דברים מקסימים בעלות מאוד נמוכה (מחירי סוף עונה) אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת.