מבצע ברשת חנויות ml

newKiticat

New member
ואני יכולה להוסיף בוודאות

שכל אחת נראה שונה ולכל אחת מבנה שונה. אני נראת ממש כוסית במידה 42 כי יש לי מבנה כזה. ובמידה 48- אף אחד לא מאמין לי שאני מזמן לא יכולה להכנס ל"חנויות רגילות". ועובדה שזה המצב. עובדה שאני לא נראת 48. 10 קילו הם לא עודף משקל. בשום פנים ואופן. אני מבינה איך את יכולה לחשוב את זה לאור הסביבה. אבל אני גם לצערי מתמצאת בסצנת ההפרעות האכילה לצד רצונם העז של אנשים מסויימים לאמץ הפרעת אכילה כדרך הרזייה. חישבי טוב טוב על הדברים שלך. לא בכדי אומרים לך דברים מסויימים.

lb22

New member
עצה אישית..

אל תכנסי לויכוח הזה האם אלו דוגמניות שמנות או האם מתאים לי מחוייבת להציג את הביגוד שלה על בנות שמנות (כי זה הרי ברור שחובה להציג את הביגוד על בנות שמנות וגדולות ורחבות עם תחת מפה ועד אילת) כי זה סתם יצור פה ויכוח ארוך שיגמר בזה : ש99 אחוז מהפורום נגד מתאים לי ואיזה אחוזון בודד בעד מתאים לי או שלא מפריע לו מה שהם עושים... בסופו של יום כל אחד רואה אדם שמן בצורה אובייקטיבית.... ד"א הבחורה שבתמונה היא לא הכי שמנה בעולם היא אולי לא שחיפה אבל לא גובלת אפילו בשמנה...

את זקוקה לעזרה מקצועית.

דימוי הגוף שלך מעוות לחלוטין ויכולת השיפוט שלך לגבי מימדי גוף תואמת נשים שנמצאות עמוק בתוך הפרעת אכילה . יש פורומים מתאימים לכך, אני מציעה שתיפני אליהם.

../images/Emo2.gifמכשפונת אני המומה

אני רואה פה מולי בחורה רזה רזה מאד .. לא רזה רגיל אלא מתחת לסטנדר

newKiticat

New member
יש מצב שהיא 40.

כי אם היא רחבה יחסית באגן והיא גבוהה- זה בהחלט לא יהיה מוזר.

אוקיי אתםם ממש מממש ממש לא בעניינים

הדוגמנית בתמונה הראשונה בכלל לא רזה היא מלאה פשוט התמונה הזאת נורא מרזה אותה שימו לב שגם היא מצולמת מרחוק ולובשת ג'ינס שגדול עליה,אבל בוואלה אופנה הייתה כתבה על הדוגמניות החדשות של מתאים לי וראו אותה והיא אמנם לא שמנה אבל גם בכלל לא רזה היא יש לה מבנה רחב ומלא קצת כמו של מיכל הנינג ונועה תישבי...וג'ניפר לופז וביונסה הן ממש לא רזות הן גם לא שמנות אבל מעבר לזה שיש להן ישבן רחב יש להן גם מבנה גוף אגסי ובשרני מעט,ולא שזה רע הן כוסיות וחטובות בטירוף...תבינו בשיביל הליות כוסית וחטובה לא צריך להיות רזה צריך פשוט להיות בממדים נורמלים ופורפורציונאלים.....לדעתי שי אצלכם הרבה בילבול בנושא המידות ומבני הגוף כי אצלכם זה תמדי או רזה ושדופה או שמנה ויש גם דברים ביניהם....... ולגבי מידות אוקיי מידות זה לא רק עניין של רזון או שמנות זה גם או יותר נכון בעיקר עניין של פורפורציות גוף וגובה...אישה בפורפורציות גוף מסויימות תיראה שמנה במידה 44-46 אבל אישה בפורפורציות גוף אחרות לא תיראה בכלל לא שמנה במידות האלה אלא ממוצעת לא שמנה ולא רזה אלא מלאה קצת......אני למשל יש לי מבנה גוף רחב ,אני מעוגלת באזור האגן אם אני אהיה מידה 40 אני אראה ממש ממש רזה,כי ביחס למבנה שלי זה ממש רזה.....וזה גם בהחלט עניין של גובה כשאת נמוכה פורפורציות הגוף שלך קטנות יותר,כך שאם את 1.50 ומידה 44 את נחשבת לא לשמנה ממש אבל בהחלט ליותר ממלאה..... לדעתי יש דוגמנית אחת ממש ממש כוסית בשם ברטי וינטר היא מדגמנת לעונות ויש לה מבנה כזה מלא קצת אגסי..... כל הדוגמניות שהזכרתי עכשיו הם בכלל לא רזות יש להם מבנה מלא קצת ומעוגל פשוט בחלק מהתמונות בקטלוגים הן נראות רזות יותר,וזה גם בגלל שהבגדים של חברת מתאים לי זה בגדים שעושים אשליה אופטית של גוף רזה יותר וצר יותר..... אבל עדיין הדוגמניות האלה לא מייצגות את קהל הלקוחות של החברות האלה הן אמנם קצת מלאות אבל לא יותר מזה הן לא שמנות הן במידות ביניים,והקהל העיקרי של חברות המידות הגדולות האלה זה נשים במידה 48 ומעלה,ואני גם בטוחה שבארון הפרטי של מיכל הניג,ברטי וינטר,נועה תישבי תמצאו אולי הרבה בגדים של דולצ'ה גבאנה ,וורסאצ'ה ,פראדה,קאסטרו אבל לא תמצאו אף בגד של מתאים לי או של עונות........ אני אישית מידה 44-46 אז אני קונה בחנויות רגילות ...אבל בעברי כשהייתי הרבה יותר גדולה הייתי קונה בחנויות למידות גדולות ובהחלט הצלחתי למצוא שם דברים ממש יפים והייתי מתלבשת ממש יפה ובסטייל...כי פשוט צריך לדעת לאיזה חנויות להיכנס ואיזה פריטים לשלב אחד אם השני....... ואני יכולה ר קלהגיד לכם דבר אחד מתאים לי זה אשכרה עבודה בעיניייםם...בקטלוגים הבגדים שלהם נראים אופנתיים וזוהרים ואיכותיים מאוד...אבל במציאות כשאת רואה לקוחות לובשים את הבגדים שלהם זה נראה כל כךך כל כךךך סתםםםם..הג'ינסים שלהם שנראים כל כך שיקיים בקטלוג במציאות נראים כמו סתם איזה ג'ינסים שקנית באיזה שוק ברחוב שסבתות קונות בו ג'ינסים....... אחת החנויות הטובות והאיכותיות למידות גדולות זה עונות,כי בעונות קו הבגדים הוא צעיר ומעודכן ובאמת איכותי..... ועוד חנויות טובות למידות גדולות שאני יכולה להמליץ עליהן זה בורדו,ג'אמפ,גולברי.. ויש גם שתי חנויות שאני מכירה שיש שם את כל המידות לא רק גדולות ,קלאפ קליפ,ויש את מיס סקסטיז ,חנות מאוד מאוד אופנתית שידועה גם בשם ציפי שמייצרת ממידה 34 עד בערך מידה 58.....

אני חייבת להגיב למכשפונת

אני מסכימה עם עופר פעם הבאה תחפשי את הדיפלומה על הקיר. את חייבת עזרה וזה בא מבחורה מידה 38-40 שאומרת את זה. אם הדוגמניות בתמונות שמנות אז אני עציץ!!!!!!!!

solee

New member
לא נמאס לכם ???

גם אני חושבת שהדוגמניות בתמונות רזות, אבל די ! מתאים לי עדיו מיצרים בגדים במידות גדולות, וגם אם לא תקראו לזה גדול, זה עדין בגדים גדולים יותר מאלה שבפוקס או רנואר. אז הם פתחו במבצע והודיעו לכל המעוניינים. לא רוצים אל תקנו. אבל די כבר לחפור .

עופר 123

New member
לא רוצה לחפור? אל תחפרי...

אבל כשאת מספיק טובה כדי לתת להם את הכסף שלך, אבל לא בשביל לדגמן להם, אז יש בעיה. את רוצה להתעלם ולקנות בעיניים עצומות? קנייה נעימה.
ע'

solee

New member
אתה יודע מה מפריע ?

גם עונות מפרסמים פה מבצעים, ואיכשהו קורה שאף אחד לא מגיב כמו שהגיבו כאן . למה ? הדוגמניות שלהם יותר מלאות ? לפי מה שראיתי בקטלוג ממש לא. אז למה דווקא מתאים לי ?

lb22

New member
ניג'סית?

כאילו מה נסגר? חשיבה אחרת,טענה אחרת,ראיה אחרת = ניג'סית?...... כנראה שפה כן.... העיקר זה לקבל את השונה.... כן בטח ממש

למעלה