מבצע ברשת חנויות ml

matim li

New member
מבצע ברשת חנויות ml

מבצע סוף עונה ברשת חנויות ml נשים: קני ב-1000 שקל, מקלוקציית חורף 2006, ושלמי 300 שקל לבד. המבצע אינו כולל פריטים לערב, מעילי עור ואביזרי אופנה. http://www.matimli.co.il/

עופר 123

New member
"מתאים לי", התבלבלתם בפורום...

כאן מסתובבות בעיקר לקוחות במידות גדולות (כאילו, כזה, כתוב בכותרת של הפורום). נראה לי שקצת התבלבלתם, כי על פי הקטלוג שבאתר שלכם אתם מוכרים למידות קטנות. צירפתי כמה דוגמאות, שתבינו על מה אני מדבר
.
עופר

לא נסחפתי בכלל../images/Emo46.gif

בימינו, כאשר נערות בריאות נרדפות עד צוואר, ואילו המראה ה"בריא" הוא, של משוחררי מחנות-הרעבה - משהו רקוב כאן.

תיכף ה"חבר'ה של מתאים לי" יכנסו...

ויגידו לך "סליחה??? לבחורה שאתה רואה בתמונה אתה קורא "רזה"???"
עזוב אותך, תן להם... ושימשיכו לאבד את הלקוחות שלהם... לא פלא שכל שני וחמישי הם עושים מבצעים ומנסים לפתות מחדש את הלקוחות שהיו להם בעבר לבוא ולקנות אצלם, כמה חבל שהם לא מבינים שהקטלוג שלהם ותמונות הראווה שלהם מבריחים לקוחות שהם "אמורים" למכור להן...

BABELICIOUS

New member
נכון, רזה במונחים של היום זו אחת

שכל הצלעות שלה יוצאות החוצה ונראית כאילו אפילו חסה זה משמין.

polegra

New member
ליד הטנקתחת שלי הוא קטן...

מאוד קטן... משמע היא לא שמנה זה כמו שתגידי ואוווו תראו את ביונסההה איזה תחת יש לה..היא שמנה!!! תראו את גניפר לופז...היא טנק לפי התחת!!!!

אממ לא נעים לי להגיד,

אבל זה שאת מאוד מאוד שמנה לא עושה את הבחורה שבתמונה רזה. זה כמו שאם קיבלת בפסיכומטרי 790, לא עושה את מי שקיבל 700 טיפש.

polegra

New member
גם ביונסה וגניפר לופז לא שמנות...

לכן רשמתי גם אותן תחת גדול לא עושה הופך בחורה לשמנה זה פשוט הופך אותה לבעלת מבנה עם אגן רחב זה הכל תסכלי גם על נול לרקוד (כן..כן אני צופה בזה) יש שם בנות אם תחת וירכיים שהיו נקראות שמנות...אבל זה שריר ולא שומן לכן גם לבעלות אגן רחב אין לקרוא שמנות ואגב....גם 790 בפיסכומטרי לא עושה אדם לחכם..סתם לאחלה של תוכי טלי

קודם כל

אני לא יודעת מאיפה יכולת השכנוע העצמית העצומה שיש לאנשים בפורום הזה, את משווה את הגודל של ביונסה או גניפר לופז לגודל של הדוגמנית הזאת? הן בערך חצי, ועם כל התחת הגדול שלהן, הן לובשות מידה 36 לכל היותר. דבר שני, שריר זה שריר ושומן זה שומן ותאמיני לי שאני יודעת להבדיל.

ביונסה היא כוסית על וג'ניפר גם

הן בטח לא מוגדרות כשמנות מלאות הן חטובות פשוט עם גנים של טיפנ ישבן שזה סקסי בטרוף ומי שיוצא נגד זה כנראה משוגע .. בכל אופן הן בהחלט רזות והמידות שלהן קטנות אז קדימה לצאת מהסרט שמי שלא גרומה היא שמנה .. אולי היא סופר סופר חטובה ולא גרומה

עופר 123

New member
מה זה ענקית, גודזילה

אותה הגברת בשינוי אדרת. אם היא ענקית אז או שאת זקוקה לבדיקה אצל האופטימטריסט, או שהחברה שלנו זקוקה לבדק בית רציני במיוחד.
ע'

הבחורה הזאת לובשת מידה 44 בערך?

נו... זאת בחורה רזה??? אני לובשת מידה 40, וחייבת פשוט חייבת להוריד 10 קילו. ולא אני לא צריכה בדיקת עיניים, אני פשוט אוביקטיבית לגבי מה שאני רואה.

למעלה