מבצע בית דרור

פלג...

כי אין להם את המשאבים לעשות את זה וכי אנחנו מקושרים ליותר בני נוער ופעילות נוער בארץ. אנחנו לא היחצנים של בית דרור, אנחנו עוזרים להם לעזור לבני נוער שצריכים אותם.

פלגון קטון

הנושא הזה בינתיים קטן (למרות שאני לא חושבת שהוא קטן בכלל), אבל גם העוני בתחילתו היה משמעותי פחות, והאוזון וכל דבר חשוב אחר. צריך לטפל בבעיה לפני שהיא הופכת למשמעותית, לא לחכות לאסון ולהאבק בשיניים. סמדי סמד.

ליעתע

New member
קצת לא מסכימה איתך

אני חושבת שהמבצע\פרוייקט של בית דרור ממש חשוב, ולתרום לקהילה לדעתי זה לא רק לאסוף כספים, לחלק אוכל ולבקר חולים.. בתור אחת שמכירה מקרוב את המצב של הנערים בבית דרור אני באמת חושבת שזה חשוב, כי גם פה מדובר בצורה כל שהיא בעניין של חיים או מוות.. בלי המקום הזה היו יכולים להיות עוד יותר נערים שישנים ברחובות ועוסקים במקצועות שאל אתה יודע מה.. והכל כדי לקיים את עצמם.. וזה שאין מודעות והסכמה לקהילה ההומו לסבית זאת דווקא הסיבה שצריך לעשות מבצע כזה! כי אחרת אנשים עדיין "יגעלו" מכל הקטע הזה.. והדבר הכי חשוב, אתה לא רוצה להשתתף במבצע כי זה יפגע בתדמית?? זה בדיוק כמו שכל בן אדם אחר לא יביע דאה כי זה יפגע לו בפופולריות..זה ממש טיפשי לדעתי [אוח מקווה שהצלחת להבין אותי חח]

ליעתע

New member
זה ממש טוב לדעתי

*נדחפת לפורום* אני לא מהתנועה\אירגון שלכם אבל זה באמת נראה לי משהו חשוב.. חבל שאין לכם סניף בפ"ת.. בכל מקרה אני אשמח להשתתף במצבע הזה בבית ספר שלי, תיכון ברנר בפ"ת.. הבית ספר בטוח יסכים לזה הוא דיי תומך בדברים כאלה.. יומעולה ומזל טוב על הפורום החדש=]

טעות קטנה!

הפורום הוא לא רק פורום של עמותת "נוער מנהיג למען הקהילה". כשמו כן הוא "נוער למען הקהילה", מיועד לכל בני הנוער:) ולכן... ברוכה הבאה! שלחתי לך מסר:)

chen1litvak

New member
ליעתתת

אביהו אם זה מגיע לפתח תקוה אתה שולח אותי..^^" אני רוצה להיות עם ליאת

למעלה