מבצע בבאג עד מוצ"ש

kobi 23

New member
יפה מאוד

חייב לציין שמדובר במחשבים דיי איכותיים ,בטח יחסית למחיר שלהם בשוק ובוודאי למחיר מבצע הזה. אך צריך לשים טוב לב לעניין הייצור בגרמניה , דבר ראשון כל החלקים כמעט מיוצרים במזרח-AKA סין וכו'. ורק ההרכבה נעשית במדינה הארורה הזו (פשוט שונא אותם , אבל אין מה לעשות ,הם עושים הכי טוב). בנוסף יצא לי למכור כמה כאלה בעבר ולמרות שהייבואן פרסם בחגיגיות שהוא מיוצר בגרמניה בתחתית המחשב הייתה הכתובות "MADE IN CHINA"

lev27

New member
אפתיע אותך

על תחתית המחשב כתוב מיוצר בגרמניה. הסוללה אכן מיוצרת בסין. מפרט: מעבד סלרון M (מהירות 1.8) זיכרון: 1GB DDR 2 כרטיס מסך של SIS 128MB, אבל לעזאזל, מי צריך יותר? גם אם כרטיס המסך לא מובנה הוא מסורס לחלוטין כדי להקטין את צריכה החשמל. צורב DVD: כן, כן, צורב DVD. מסך: 15.4 אינץ

RoyBO

New member
גודל דיסק קשיח ואיזה מהירות?

מה רזולוצית המסך? האם הוא מבריק או מאט?

RoyBO

New member
האם התקנת עליו XP?

כי ויסטה פשוט לא מתאימה למפרט שלו.

lev27

New member
קיבלתי Vista Basic

עוד לא הגעתי להתקנת מערכת הפעלה. אגב, מקבלים דיסק שחזור יחד עם המחשב. תוספת נחמדה. ניידים יקרים בהרבה לא מגיעים עם זה. מקבלים גם שנאי המתאים לשקע אמריקאי.

kobi 23

New member
נ.ב

חשוב מאד לציין שאני לא התכוונתי לדגם הנ"ל ספציפית אלא לדגמים אחרים , ישנים יותר... את הדגם הזה אני לא מכיר כלל.דיברתי רק על ניסיון מדגמים אחרים

יאיר B

New member
זה מחשב מסדרה עסקית-אמצע שלהם.

אבל עם מפרט ביזארי משהו: מעבד סלרון, כרטיס מסך של SIS (?!) ולא מצויין כמה זיכרון (ניחוש שלי: 512MB).

kobi 23

New member
בסדר גמור

במחיר כזה ,זו תהיה חוצפה לצפות שקריסס ירוץ עליו ברזולציה מקס'. הימור שלי המחשבים ייגמרו במוצ"ש או שכבר נגמרו

lev27

New member
קריסס או כל משחק מחשב מודרני לא ירוצו

גם על מחשבים ניידים יקרים פי כמה וכמה.

Jan22

New member
לדעתי זה מחשב מצויין לסטודנטים

מפרט שתומך בכל מה שקשור לתוכנות אופיס וטקסט ,ויזואל סטודיו ברמה סבירה ביותר ,סרטים ומוסיקה גם כן ..

למעלה