אוריאה? אני מבינה נכון...?
ת תלתליפז New member 31/12/05 #14 מעולם לא טעמתי אננס יש משהו בריח שלו שדוחה אותי. כנ"ל מנגו. עכשיו תחשבו שאני לא בסדר....
R Riki10 New member 31/12/05 #17 ../images/Emo12.gif מעולם לא טעמת אננס? אננס ומנגו הם הפירות שאני הכי אוהבת! חוץ מעוד הרבה פירות טרופיים אחרים...
../images/Emo12.gif מעולם לא טעמת אננס? אננס ומנגו הם הפירות שאני הכי אוהבת! חוץ מעוד הרבה פירות טרופיים אחרים...
מ מוטי בר New member 31/12/05 #19 לאננס טרי יש גבישים צורבי לשון,בדוק וכבר נצרבתי מהם הרבה פעמים עד שויתרתי כליל על אכילת הפרי החי. על טעם ועל ריח אין מה להתוכח, ויש הרבה אנשים שלא סובלים ריחות או טעמים מסוימים כמו גויאבות, אפרסקים, מנגו ועוד כמה. שבת שלום וחג שמח.
לאננס טרי יש גבישים צורבי לשון,בדוק וכבר נצרבתי מהם הרבה פעמים עד שויתרתי כליל על אכילת הפרי החי. על טעם ועל ריח אין מה להתוכח, ויש הרבה אנשים שלא סובלים ריחות או טעמים מסוימים כמו גויאבות, אפרסקים, מנגו ועוד כמה. שבת שלום וחג שמח.
מ מוטי בר New member 31/12/05 #22 אכלתי הכי בשל שאפשר אך לא עזר לי יש רגישים יותר ויש רגישים פחות. בתאבון.
B bel011 New member 31/12/05 #24 נראה מעלף...אננס טרי זה טעם גן-עדן ממש כך....חמיצות מתוקה ועסיסית...