מבצע אילת

מבצע אילת

לכל מי שעוד לא נרשם למבצע אילת, ההרשמה נסגרת ביום ראשון הקרוב. מהרו להירשם אחרת לא תשחו עם דולפינים!!!

Ofer Tal

New member
טל..

רציתי לדעת באיזה יום יוצאים? ראשון בלילה? שבת בלילה?

גלי234

New member
אוקי תקנו אותי אם אני טועה...

יום ראשון בבוקר עדלאידע, אחכ חוזרים לישון ולהתארגן ואז בערב מסיבת בוגרת ומשם **(ברו וחלה תופים)** טיילת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ברו-
!!

הדרר1

New member
אממממ...

לא אמרתם יאכטה? ומתי הוסיפו טיילת? בקיצור טל תכתוב פה איך הכל הולך... ועוד לא מרשמתי=S ביום ראשון מישהו במחנה שאני יוכל להירשם?

גלי234

New member
כן הדר

יש יאכטה וכל מיני שטויות כאלה אני כתבתי את הדברים החשובים שהם ים וטיילת הבנת? למי יש שביתה ביום ראשון למי??????????

גלי234

New member
איזה שאלה

ברווווווווווווווווור אלא אם כן את מתכוונת לשבת שם כמו איזה ילדת חרם כזאת ולהתייבש לך בשמש הולכים לקניות באילת ברו ***** סוף סוף !!!! טוק טו מי ברו

כל הפרטים על מבצע אילת....

ביום ראשון ה 4.3 יתקיימו הפעילויות הבאות: 10:00 - עדלאידע ותהלוכה בישוב. 23:00 - מסיבה לשכבה הבוגרת (ח'-יב') בלילה בין יום ראשון לשני (5.3) 4:00 - יציאה למבצע אילת. מה נעשה באילת? טוב ששאלתם..... נגיע לאילת באיזור 8:00 בבוקר שם נעלה על ספינה מפוארת ונצא לשייט מול חופי אילת. בשלב מסויים נקפוץ למים עם מתנפחים ענקיים ונאכל ארוחת על האש. לאחר מכן ניסע לחוף הצפוני שם נשהה עד השעה 16:00 בערך. במהלך הזמן הזה יהיה כחצי שעה זמן להסתובב כקבוצה וביחד עם המדריכים בטיילת. ניתן לקנות שם אבל לא יהיה יותר מדי זמן לדברים האלה. איך נרשמים? יופי של שאלה!!!! אפשר להירשם עד מחר (יום א) בצ'ק בלבד על סך 190 ש"ח לפקודת מ.מ הר-אדר. התשלום חייב להיות מלווב באישור הורים מיוחד שנמצא בחוזר שבמחנה. אם יש עוד שאלות אפשר לשאול פה ואני אנסה לענות בהקדם.

טל דבר איתי בקשר למסיבה

אם אתה עדיין צריך........ שוב פעם יאכטה???יש לי פלשבקים משנים קודמות....מה קרה למקוריות

לכל המודאגים בקשר למבצע אילת

אנחנו יוצאים בשני אוטובוסים ככה שגם מי שהיה בסטנד ביי יצא איתנו לטיול. אני מזכיר לכולם שנפגשים ביום שני הקרוב בשעה 4:00 לפנות בוקר במחנה.

ע ד ן 7

New member
משו קטן.

ממ טל. תקשיב שנייה אני ואח שלי בפונדק רמון ביום ראשון. ואני לפחות ממש ורצה לצאת לטיול.. קיצר הרעיון של אמא שלי שהם יורידו אותנו בצומת הערבה ומשם נעלה לאוטובוס שלכם. ישנו סיכוי כזה? עוד נדבר איתך.. עדן גיז.

עדן....

נשמע לי בסדר גמור. הבעיה שנהייה שם מאוד מוקדם (באזור 05:30-6:00) אם בכל זאת זה אפשרי מבחינתכם אז אין בעיה. אני מציע שתיצרו איתי קשר טלפוני לפני שאת נרשמת.

אי אפשר שלם מחר....

גלעד שפסר יפתח היום את המחנה למי שרוצה לשלם. דברו איתו ותתאמו מתי לעלות...

למעלה