מבצע "אווירה עכורה"
פרוטוקול המופעל במצבי חירום בפורום העונה לכינוי 'פילוסופיה לנוער'. אולי זה רק אני שמרגיש שבשלושה-ארבעה ימים האחרונים האווירה בפורום לא במיטבה . לכן אני מציע שנעשה איזה פעילות פרומית שתחליש קצת את הרוחות , לפני שהבית יתפרק . החוקים : 1. כל חברי הפורום מוזמנים לכתוב. 2. יש לשמור על שפה נקיה , מתורבתת ונשמח אם גם יפה וספרותית
(אבל לא חובה). 3. יש לנסות לא לצאת מנושא ההודעה הראשית באופן קיצוני בתוך תת שירשורים למינהם. 4. אם למישהו יש עוד הצעת חוק , שיכתוב . מה כבר יכול לקרות? שום עולם לא יקום ולא יקרוס. וככה זה הולך: על הכותב לכתוב מכתב לאחד מחברי הפורום . במכתב יעלה הכותב כל אשר על ליבו– בנימה חיובית בלבד . זהו לא מקום להשמצות או לפגיעות . ניתן להעביר ביקורת (בונה)כמובן , ניסוחי "לשמר לשפר" , גלוי נאות על פגיעה ברגשות הכותב מהנמען וההפך ושאר ירקות. אני בטוח שהכל ישמחו עם הנמען יגיב וימשיך את המבצע. *זוהי אינה קבוצת טיפול , אימרו לא לטאטואי תחת השטיח !
פרוטוקול המופעל במצבי חירום בפורום העונה לכינוי 'פילוסופיה לנוער'. אולי זה רק אני שמרגיש שבשלושה-ארבעה ימים האחרונים האווירה בפורום לא במיטבה . לכן אני מציע שנעשה איזה פעילות פרומית שתחליש קצת את הרוחות , לפני שהבית יתפרק . החוקים : 1. כל חברי הפורום מוזמנים לכתוב. 2. יש לשמור על שפה נקיה , מתורבתת ונשמח אם גם יפה וספרותית