מבצע "אווירה עכורה"

מבצע "אווירה עכורה"

פרוטוקול המופעל במצבי חירום בפורום העונה לכינוי 'פילוסופיה לנוער'. אולי זה רק אני שמרגיש שבשלושה-ארבעה ימים האחרונים האווירה בפורום לא במיטבה . לכן אני מציע שנעשה איזה פעילות פרומית שתחליש קצת את הרוחות , לפני שהבית יתפרק . החוקים : 1. כל חברי הפורום מוזמנים לכתוב. 2. יש לשמור על שפה נקיה , מתורבתת ונשמח אם גם יפה וספרותית :p (אבל לא חובה). 3. יש לנסות לא לצאת מנושא ההודעה הראשית באופן קיצוני בתוך תת שירשורים למינהם. 4. אם למישהו יש עוד הצעת חוק , שיכתוב . מה כבר יכול לקרות? שום עולם לא יקום ולא יקרוס. וככה זה הולך: על הכותב לכתוב מכתב לאחד מחברי הפורום . במכתב יעלה הכותב כל אשר על ליבו– בנימה חיובית בלבד . זהו לא מקום להשמצות או לפגיעות . ניתן להעביר ביקורת (בונה)כמובן , ניסוחי "לשמר לשפר" , גלוי נאות על פגיעה ברגשות הכותב מהנמען וההפך ושאר ירקות. אני בטוח שהכל ישמחו עם הנמען יגיב וימשיך את המבצע. *זוהי אינה קבוצת טיפול , אימרו לא לטאטואי תחת השטיח !

yaakii ,

מכתב ראשון . בזמן האחרון אני חושב שאולי לא הובנתי כהלכה ויכול להיות שאני נשמע עוקצני או אפילו מתנשא . דבר ראשון אני רואה את הדרך העיקשת שלך לנסות ולהפעיל את הפורום שוב ושוב ולהחיות אותו בתקופות יובש . לפעמים יוצא , לטעמי לפחות, שנושאי השירשור (ואם איני טועה כבר הגבתי בענין) הם דיי חסרי תוכן עניני או בעל משמעות- ילדותי משהו. כלומר – דברים שחשבת עליהם , היית גם יכול לחפש מידע נוסף ברשת אך בחרת בכל זאת להעלותם לפורום . זה לא אומר שזה רע או טוב , זוהי דעתי ויכול להיות שאחרים יחלקו עלי . בכל מקרה , אני חושב שזה מצויין שאיכפת לך מהפורום , מהתפקוד שלו ומהתוכן . מתנצל אם איכשהו ציניות או דברי יצאו מהקשרם ופגעו בך , גם בהקשר הדתי שאני מנסה לא להיכנס אליו כמה שיותר . אניהואאני

yaakii

New member
דבר ראשון, אני שמח

שאתה מודע להתבטאות הפסולה שלך, שהופיעה לאחרונה. לגבי נושאי ההודעות שלי - אני מבין למה כוונתך. באופן כללי אני נמנע מלהעלות נושאים שאני חושב שאוכל למצוא תשובה לגביהם באיטרנט, אך ייתכן שאני מפספס לפעמים. אשתדל להקדיש יותר תשומת לב לנושא. /tapuzforum/images/emo13.gif

yaakii

New member
כל מילה!

כל הכבוד על היוזמה, אני מזדהה עם כל מילה. ואם הכללים יוחלו בנוגע לכל ההודעות בפורום-אז בכלל טוב. רק נקודה קטנה: אני בהחלט מצדד בביקורת בונה, כאשר היא מנוסחת בצורה הנכונה (בה גם השתמשת), אך אני לא רואה עניין בכך שביקורת לאדם מסויים תכתב לעייני כל. אפשר להשתמש בתיבת המסרים. הפעם בכל אופן, אתייחס לדברים בפורום, כי כבר פנית.

למה?

אני לא חושב שזה משהו שיש בו מן הבושה . זו היא פעילות שיתופית , אני חושב שכשהדברים גלויים זה אפילו טוב יותר
ד.א. זהו גם מקום להגיד מילה טובה , לא רק "ביקורת ", כך שהגישה הגלויה עדיפה גם פה.

yaakii

New member
אני לא מוצא יתרון בכך שהדברים

גלויים, אך אם זה חשוב עבורך-סבבה.

Shira Esther ,

מכתב שני.(עד שיהיה קצת יותר שיתוף פעולה , אהמ אהמ . בינתיים אמשיך) שירה , אני חושב שבאופן כללי את מנהלת את הפורום היטב . זה לא שלי יש נסיון בניהולי פורומים , אבל בסך הכל אני חושב שהפורום מצליח להתנהל בצורה טובה . לאחרונה נקלענו למין ויכוח בנושא הדמוקרטיה שבפורום עקב מחיקת שירשור . טענת שבפורום משולבים העקרונות הדמוקרטיים , אשמח אם תוכלי לפרט קצת . לא אומר שהעקרונות לא מיושמים כליל , אך שקיפות בענין מנהלתי היא דבר חשוב מאוד . אני יודע שרוב הסיכויים שכעט לא יהיה לך זמן להגיב\לקרוא , בכל זאת אשמח אם תגיע תשובה .

Shira Esther

New member
כרגע

אני נמצאת בטיול שיימשך עד יום חמישי- לאחר מכן אשמח מאוד להגיב בפירוט למכתב:)

למעלה