מבצעים?? מישהי אמרה פה לא מזמן שכדאי לחכות ליום שישי, כדי לקנות טיטולים... מישהי יודעת משהו על זה?
כ כרובית הפלא New member 25/5/06 #1 מבצעים?? מישהי אמרה פה לא מזמן שכדאי לחכות ליום שישי, כדי לקנות טיטולים... מישהי יודעת משהו על זה?
A arc55 New member 26/5/06 #4 ספרים מעניינים אתכן? כי מבצעים על חיתולים וכאלה ממש אין- יובש טוטלי... אבל קניתי מלא ספרים בסטימצקי במבצע של לאומי שניים במחיר אחד...
ספרים מעניינים אתכן? כי מבצעים על חיתולים וכאלה ממש אין- יובש טוטלי... אבל קניתי מלא ספרים בסטימצקי במבצע של לאומי שניים במחיר אחד...
A arc55 New member 26/5/06 #7 קניתי טעמים ראשונים וגם ספרי ילדים דירה להשכיר, המפוזר מכפר אז"ר, מיץ פטל גם הילד הזה הוא אני - בסה"כ 108 ש"ח.. ספ]רי ילדים עולים 54... קניתי טעמים ראשונים לי ולחברה בסה"כ 112
קניתי טעמים ראשונים וגם ספרי ילדים דירה להשכיר, המפוזר מכפר אז"ר, מיץ פטל גם הילד הזה הוא אני - בסה"כ 108 ש"ח.. ספ]רי ילדים עולים 54... קניתי טעמים ראשונים לי ולחברה בסה"כ 112
S s h i R 1 2 3 New member 26/5/06 #6 אני קניתי במבצע ספרים מהסידרה של פינוקי. יצא עכשיו ספר חדש בסידרה. אפשר לקנות עד שלושה ספרים (+3) ומשלמים על ה 3 היקרים יותר לכן כדי שהקניה תהיה משתלמת, רצוי שלספרים יהיה מחיר דומה פחות או יותר. לא ניתן להחליף את הספרים (כך שלא ממש כדאי לקנות מתנה למישהו אחר)
אני קניתי במבצע ספרים מהסידרה של פינוקי. יצא עכשיו ספר חדש בסידרה. אפשר לקנות עד שלושה ספרים (+3) ומשלמים על ה 3 היקרים יותר לכן כדי שהקניה תהיה משתלמת, רצוי שלספרים יהיה מחיר דומה פחות או יותר. לא ניתן להחליף את הספרים (כך שלא ממש כדאי לקנות מתנה למישהו אחר)