מבצעים

דורי56

New member
מבצעים

עשתי קניות ביינות ביתן ישלהם מבצעים טובים: אבקת כביסה "נקה" 6 קג ב 30 שח מרכל כביסה "נקה" 4 ליטר ב 9 שח. קופסאות תירס, אפונה, פיטריות חתוכות 4 יח ב 10 שח כל יום פרי/ירק אחר ב 80 אג לקג סופגניות 1 שח ליח. ועוד הרבה מבצעים. שבת שלום לכולםםםםם!

פנומן 72

New member
הייתי אתמול בקניות

תמיד אני עושה את הטעות ומגיע ביום הכי עמוס, יום חמישי בערב. אבל ממילא לא היה לי מה לעשות אז הסתובבתי בינות המדפים והתחככתי בישראלי המכוער. לזוועתי גיליתי שיש אנשים שעדיין לא שמים קצוץ על כלום. אני ואפסי עוד. אתם מכירים את אלה שלוקחים מוצר ואז אחרי כמה מדפים הם מגלים מוצר זהה זול יותר אז הם לוקחים את החדש ומשאירים שם את הקודם ? אז כל זמן שזה מוצר "יבש" אז לא נורא, יבוא הסדרן ויחזיר את המוצר למקומו. אבל רבאק, ראיתי שם מישהו שלקח עוגת ריץ' שעולה איזה 50 שקל מהמקרר ופשוט השאיר את זה על המדף של השתיה. למה ? חתיכת זבל ! ומישהי אחרת השאירה על מדף כלי הבית קופסא של גבינה בולגרית. שיתקלקל. מה אכפת. לא משלמת על זה. שמישהו אחר יאכל ויקבל קלקול קיבה. פשוט לא יאומן ! הלכתי לקופה הראשית והודעתי על כך. הקופאית הודתה לי בחיוך ואני הלכתי משם בתקווה שלהבא אני לא אקנה משהו שמישהו השאיר מחוץ למקרר איזה יומיים ...

kdr

New member
יצא המרצע מן השק

או פנומן מהארון. זה מדכיר לי את הבדיחה על ההוא שהלך למשחק כדורגל. החברים שאלו אותו "מה לך ולכדורגל" והוא השיב בחיוך רחב "העיקר הדוחק".

פנומן 72

New member
היי, הלו הלו, אני לא סוטה עד כדי כך ...

אחרת הייתי נוסע באוטובוסים ואני יש לי רכב ...

kdr

New member
אה, אז עם מכוערים זה לא נחשב

ציטוט "הסתובבתי בינות המדפים והתחככתי בישראלי המכוער"

noa555555

New member
אוי זה ענק חחח.../images/Emo13.gif

אין פה איזה אייקון מתגלגל מצחוק?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה