מבצעים...מבצעים...

החורזת**

New member
מבצעים...מבצעים...

אז למרות ההתנגדות הרבה שיש כלפי רשת מתאים לי, שוב ברצוני לציין את החנות בבילו סנטר. היום ביקרתי שם עם ענתי31. כל המידות על המדפים, כולל המידות הגדולות ביותר. היחס של המוכרות היה אדיב ביותר ושרתו אותנו נאמנה. בפתח החנות כתוב שמכירת סוף עונה 19-99 ש"ח. אז במציאות זה לא מדוייק. אמנם יש הרבה פריטים במחירים אלה, אך לא כל החנות. עם זאת בהחלט יש הנחות משמעותיות. מכנסי הג'ינס למשל במבצע. אני רכשתי אחד עם פתח למטה ב-59 ש"ח וחברתי מצאה מציאה גדולה יותר, 29 ש"ח. והיו עוד הרבה פריטים במחירי מבצע אמיתי, אנחנו פשוט היינו מוגבלות בזמן.

DREAM111

New member
היי חורזת יקרה

אני שמחה לשמוע שעשיתן לכן יום כייף של קניות ובילוי. אני מאוד שמחה לשמוע שלפחות בחנויות עודפים יש את כל המידות והן על המדף ועוד יותר שמחה לשמוע שמצאת לך מכנס במחיר מצחיק כזה. גינס ב-59 לא רע בכלל ובטח ובטח ב-29 ש"ח. תתחדשו לכן ותהנו מכל הקניות. תודה על העידכונים כמובן.

מעיין©

New member
מסכימה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

קודם כל- המוכרות פשוט מקסימות
ושנית, אני מאוד אוהבת את העובדה שזו חנות רגילה משולבת עם חנות OUTLET, חלק הוא עודפים וחלק רגיל, כך שאפשר למצוא בגדים לכל כיס
אני מאוד אוהבת את האוירה שם, תמיד שאני קונה שם אני יוצאת באוירה נהדרת. חוצמזה- חורזת, פעם הבאה שאתן הולכות- תקראו לי

אני מצאתי שם גינס ב20

ואני הכי אוהבת אותו בעולם כרגע הבעיה כרגע היא שרוב מוצרים במבצע ניתן למצוא שם במידה 6 וזה לא מתאים לי :( אבל יש את הקולקציה החדשה שהיא לא נכנסת למבצעים אבל עדין המחירים שם לא נוראים אני מאוד אוהבת את החנות הזו קניה מהנה והייתי שם השבוע ביום שני

למעלה