מבצעים בגלי

דורי56

New member
מבצעים בגלי

ראיתי אתמול בעתון שיש מבצעים בגלי 2 זוגות נעליים ב 100 שח ו/או 2 ב 200 שח. הלכתי היום וקניתי 2 זוגות ב 100 שח יפות ונוחות. שבוע טוב ומקסים לכולם.

שקל לא הייתי מוציאה על הנעלים של גלי../images/Emo5.gif

אצלנו הן לא מחזיקות חודשיים.

לאספי הסנדלים מחזיקות מעמד יופי

עד כדי כך שהן מתחילות להיות קטנות מידי ואני שוקלת לקנות שם את אותו דגם רק במידה גדולה יותר

kdr

New member
יש לך כנראה ילד בריא

שגודל מהר יותר מאשר הסנדל מתפרק. שרק יהיה בריא ושתקני לו הרבה סנדלים.

EFRATY10

New member
חודשיים זה טוב.אצל הבן שלי התקלקלו

אחרי שבועיים.

מבצע נהדר ../images/Emo39.gif

קניתי לילדה שלי 2 זוגות סנדלים והם מחזיקים מעמד בדיוק כמו כל חברה אחרת
עונה אחת לא פחות ולא יותר. שבוע טוב ותהני מהרכישה .

kdr

New member
את סיפור גלי הנעליים הפגומות והיחס סיפרתי כאן

אמנם אחרי שההנהלה לקחה על עצמה שהיה דפקט בנעל זוכיתי, קניתי מה שהיה רק כדי לא להכנס לשם שוב.

פנומן 72

New member
אני עם גלי גמרתי

חברה שלי קנתה לפני חודשיים והתפרקו לה אחרי 3 שבועות. אוקיי קורה. לא נורא. חזרתי אליהם והם אמרו לי שהם שולחים למעבדה לבדיקה ואם הם מחליטים לתקן זה ייקח ****עד**** שבועיים ואם אי אפשר לתקן הם יתקשרו למחרת ויגידו שנבוא לבחור נעל אחרת. הם בחרו לתקן, משכו אותנו לא שבועיים אלא כמעט חודש
ובסוף הם התקשרו להגיד שנבוא לקחת נעל חדשה. גאונים. זו גם תהיה הנעלם האחרונה שאני קונה אצלהם. ולא בגלל הסחורה המפוקפקת כמו בגלל השירות המרגיז.

EFRATY10

New member
קרה לי גם שהתקלקלו לבן שלי נעלים ממשביר

מחסני אופנה. וקרה גם פעם בנעלי נמרוד. אבל בנמרוד שלחו לבית חרושת לתיקונן.

דורי56

New member
כל נעל עלה

50 שח כך שאין לי ציפיות . אם יחזיקו חודשיים ונוח לי ללכת איתם מה טוב . אני חושבת בכל זאת שזה מבצע טוב!

תתחדשו ותהני שווה כל אגורה

נעל צריכה להיות נוחה אם היא עולה מיליון $ ולא נוחה מה עשינו? ונעל נועלים עד שמתבלה וזורקים אפילו אי אפשר לתרום כי הנעל מקבלת את צורת הרגל .אני בעד לקנות סנדלים נוחותוזולות ביחוד בקייץ שיש צורך בכמה זוגות .

למעלה