מבעס להיות דתי!!!

avi real

New member
מבעס להיות דתי!!!

כמה שמחתי ששמעתי שמשינה מתאחדים קפצתי עד הגג ועכשיו בא לי לקפוץ מהגג למה? כי 4 ההופעות של משינה ממוקומות בתאריכים שהם בין שלושת השבועות שמתחילים בהם מנהגי אבל לקראת תשעה באב ובשלושת השבועות האלו לא הולכים לאירועים משמחים לדוגמא:מופע איחוד של משינה!!! כולי תקווה שיקרה אחד מהשניים או שהמשיח יגיע עד להופעות ואז אפשר יהיה ללכת או (משהו יותר הגיוני) שמשינה יעשו עוד הופעות (רצוי בת"א ולא בקיסריה)

שלמונזה

New member
אני בשוק!!!!

לא חשבתי על העניין הזה שזה יצא בחודש של אב, באמת מבאס!!!! אבל זה לא ימנע ממני מלבוא (רק חוסר רכב ימנע ממני...)

Vdrums

New member
אני בשוק!

איך הדת נדחפת לכל דבר... איך הדת מונעת מבן אדם להנות מדברים אלמנטריים כמו מוזיקה...

נעזוב את הדיון התיאולוגי....

לפורומים המיועדים לכך. זה בדיוק הכוונה של שלושת השבועות האלה. להמנע מהנאה. כולל דברים אלמנטרים כמו מוזיקה. גם אני בהתלבטות עם נטיה חזקה ללכת להופעה. משום מה נראה לי שיוסיפו הופעות מחוץ לשלושת השבועות (עם עדיפות שלי ללפני... מסיבות אחרות...) וזה יפתור את הבעיה הזו.

Lenard

New member
זה הורס לי הכל

אני באותם ימים של איחוד אהיה במחנה קיץ של התנועה הקונסרבטיבית (אל תשאלו...) ואני מתכוון לברוח משם לקיסריה!!!!

joniהאדום

New member
אני לא מבין מה הבעיה!!... ((כנס..))

הרי איחוד של משינה זו מקבילה של ביאת המשיח, ולכן , מותר לך לבוא!!! תחטא פעם אחת, אני בטוח שאם תתנהג טוב אח"כ, יסלחו לך.. ביי..

Bassman

New member
Well... The man got a point

לי אמור להיות איזה גיבוש... אני מקווה שלא בדיוק באותם תאריכים

למעלה