מבעד לצעיף צחור

mr_lonely

New member
רגעים של חיוך

רגעים של חיוך רוגע רגע של שכרון...ולא מיין... כה מעטים הם בחיינו כה נדירים בעולמנו... דעי לך, ילדה, מידה כנגד מידה השקית אותי מיינך, טענת אותי בעולמך פרח שתלת בחול ליבי, בשממה ובציה באהבה שקטה, בחברות מופלאה ואני שלא ידעתיך כספינה טרופה שמצאה חוף מבטחים כציפור כלואה ששוחררה לשחקים כאדם הרוג שהתעורר לחיים. שירה פראית ואהבה סוערת חיבוק שקט וחיוך רוגע מילה בעיתה ומבט אוהב יצאו מלב ונגעו בלב

ריקי די

New member
תחושות

ליל נמתח על קסם הגוף מחלל ונושף הד תווים לערגה,לליטוף. צר העולם לתחושות ללא סוף להיות לך למפרש מתוח בספינת תשוקות שטה אלי חוף. לעטר חלומות ראשך בשמש ובת צחוק, להניח גופי בשדות משעולייך למלאת שירייך צליל תשוקתי המתוק.

mr_lonely

New member
זכר פגישה אחרונה

געגוע מלווה אותו אל עולם החלומות וערגה תקיץ אותו עם שחר. דמותה בחלומותיו ובהזיותיו. זכר פגישה אחרונה מלבה בו יצרים. מחכה לרגע שיראנה שוב.

ריקי די

New member
פגישה

פגישה אחרונה ורגעים של הנאה, במוח נטרף מתעמעם לו הזמן וכמו ערפל חלומות צללית גוף ומגע שכל כך ידע לחוש את הטעם. וחן נשיקות שנמסך בחמדה ונטרף אף הוא לרגעי פרידה.

mr_lonely

New member
יש דברים שלא שוכחים

יש דברים שלא שוכחים פגישה ראשונה ומבט בעיניים חיבוק ראשון ורעד שפתיים לב הולם בטיול בין ערביים. תמיד יזכור מגע וחיבוק לעד ינצור נשיקה וחיוך מילה של פרידה ולחלוחית של דמעה. יש דברים שלא שוכחים...

ריקי די

New member
דמותך

דמותך עולה בי עם כל אושה של מגע המים ואדווה חלשה. ריק ומיותם הכסא אותו הנחתי לצדי זועק געגוע אילם נושמת אויר ים לבדי. רק נותר לי לצרור מילים של חלום להניח אותן בלבי להגישן לך בסופו של יום.

mr_lonely

New member
פסיעות

מילה הצטרפה למילה, משפט רדף משפט, שיחה אחר שיחה, נוצרה לה כמיהה. כמיהה לכמיהה הצטרפה, נולדה לה פגישה. פסיעות מהוססות בדממה, צעדים שקטים של התחלה. ירח מקשיב ללחשי אוהבים, רוחות נכלמות רוחשות חרישית. אנו עדיין פוסעים לא תמה הדרך.

ריקי די

New member
דרך

הדרך נמשכת גם אם עיניים נמתחות על פני ארץ ושמיים פעמים נעצמות פעמים הן רכות. ומילים דובבות את הרגש החם ופסיעות מהלכות בשבילים, לא לבדן.

mr_lonely

New member
כשאגיע

גם אם תארך הדרך אגיע גם אגיע. בין השמשות או בשעת דמדומים, בליל ירח מלא בקיץ או בליל סער חורפי. אגיע, כך או אחרת במוקדם או במאוחר, נתעטף בשתיקות נשלים שעות אבודות, ללא אומר ובלחישה, בחיבוק ובנשיקה.

ריקי די

New member
ממתינה

אמתין כך בצד ובעיניי אפלולית וגופי עדיין זב דם משיחה אחת לילית. ועודי ממתינה בצידי הדרך לחבק בעיניי את כל הגעגועים שחלפו בלעדיי.

mr_lonely

New member
ואני...

ואני אנצור זו התאווה וזו הערגה והנשיקה בלבי לעד ואזכור עינייך הלחות ונשימתך העצורה ולבך המפרפר ונשמתך הטהורה שלובה בנשמתי מעתה ועד עולם

למעלה