מבעד לצעיף צחור

mr_lonely

New member
מבעד לצעיף צחור

כל כך יפה כהשראה למכחול, עורך מבהיק ברקע הכחול. ירכיים חשופות מבעד לצעיף צחור, כבר ערב, בחוץ הכל שחור. שומע נשימתך המרוגשת, שדייך נעים בקצב נשימתך, מערפלת מבט בעינייך, לשונך מרטיבה שפתייך. חושבת, לו לקח אותי, כחומר ביד היוצר .. לו רק אהב אותי כאיוושה קלה ברוח...

ריקי די

New member
לו רק

לו רק אהב והיה לוקח ורוח כך בגב מלטפת וחום גופו בי שולח. וצעיף אסיר בפניו גופי מעורטל לעיניו באהבה אבוא אל בין זרועותיו לחשוק בנשיקותיו. עיניים בוערות כאש בלשוני אסיר אדמומיות היסוסיו, ערב היה נכבש לקול לחישת חשק חדש.

mr_lonely

New member
אמרתי...

אמרתי לה: "בואי שבי ליידי". נעליים חלצה והתיישבה ירכיה לירכיי הצמידה. גלים של חום, רטט נשימות, סיפורי תשוקות סיפרו לי ירכיה הצמודות.

ריקי די

New member
אמרת

אמרת, ועכשיו אני פנוי לאהבה ולבי תמיהה, האם זמן מתאים לה? האם מחוג מורה לה דרכה? או שמא לשמש מחכה? אם תאמר שיכול אתה לנשוב בגופי להפיח רוח חיים בדממה שבי, אבוא כעת.

mr_lonely

New member
לא זכור לי שכך אמרתי....

ואכן לעיתים הזמן קובע... ולא ארחיב....

ריקי די

New member
רק חלום

לא אמרת, זה רק חלומי באותם רגעים של תשוקה שנשבה בתמונות של אהבה.

mr_lonely

New member
את בחלומי

בחלומי על מיטה בסדינים צחורים שרועה אהובתי ערומה כחווה ואני מלטף גופה מכף רגל ועד ראש שדיה מלטף פטמותיה מנשק ידיי מרפרפות על גופה עוקבות אחרי פיתולי חמוקיה והיא כנמרה שאך שוחררה מכלובה מתפתלת וגונחת, ציפרניה שולפת אש תשוקתה וגופה וליבה לי העניקה ואת כולי דרשה כתמורה סמלית הביטי אהובתי, הקשיבי יקירתי הנה אני מוטל לרגלייך ללא תמורה ללא מנחה רק מכוחה של אהבה

ריקי די

New member
בין ידייך

לילה מסיט את הוילון מציץ במבט של ירח חצוי בחיוך לבנבן ושובב על גופי היפה,הבנוי ועל פיך העוגב מעליו. אשקה אותך בתמצית אהבה ותהיה לי שיכור ומסוחרר, נפשי לא תחדל לטעום באדמומיות רעבה גופך מלהיט בי ושר. רווי אתה אושר,עורג בדבש רוך וקשיות יחדיו אל רגליי, לוקח אותי כמו בעולם מחודש מקיפה תמצית חייך בידיי. הלילה כיסה אפלולית סמוקה רק כוכבים נצצו על מסך, עיניים נחות על מצע של תשוקה ובין ידייך לבי נותר רך.

mr_lonely

New member
אבוא אלייך

אבוא אלייך הלילה, בנקרותייך אשוטט, עופרייך אלטף. יחד נרדה דבש תאווה. אבוא אלייך הליילה, בורקות עינייך, אסעיר תשוקותייך, יחד נטעם יין הילולייך. אבוא אלייך הלילה, לא ליל שינה הליל, נקריב שנתנו על מזבח תענוגותייך.

ריקי די

New member
ארץ אחרת

מוליך אותי אל ארץ אחרת עולם רק שלך ושלי דממת בראשית מפכה בין נשמותינו כמי פלגים זכים וצעדינו רכים. ונשכב שם בצל העצים מגלים את סוד האהבה, מעורטלים מכל חטא עטופים ביפי הטבע ומבקשים לחבוק כל ירק וצבע. שם לקחתי את ידך אל חלקת גופי להכיר בי משעולים אחרים ושם ידעת תשוקה משכרת ואני ידעתי ארץ אחרת.

mr_lonely

New member
תשוקה ושתיקה

תשוקתך מוסתרת בשתיקתך לילותייך עטופי חשכת בדידות. כתשוקתי...כשתיקתי... כבדידותי.... בואי, ארווה צמאונך אסלק בדידותך... בואי, תרווי צמאוני סלקי בדידותי... בשתיקה במסירות באהבה

ריקי די

New member
בעונג

בעונג לשון מתחברת אליך יוצקת ערגות מחשבה במגע, בטעם החיבור, נאלמת דום נדהמת. הלב שגווע, מרטט,מקשיב נזעק אליך שוב בדממה.

mr_lonely

New member
מיתר רדום

מיתר רדום התעורר. העיר בלב ערגה ישנה, חולל תשוקה חדשה. ניגן מנגינה ישנה והחדיר בלב תקוה חדשה.

ריקי די

New member
הלב

הלב מפרפר ולוחש אותה מנגינה מתעוררת לתשוקה חושנית עדינה לריח של ארץ אחרת. נגן בי בלהט במיתר שבך מתוח שיר של אש לבלי דעת עד גופי יהא בך רקוע.

mr_lonely

New member
אנגן לך

אנגן לך בשלל כלי מיתר אנגן לך בתוף וצלצל אנגן בך מנגינה חרישית אנגן בך מנגינה חושנית. אנגן לך ולא אחדל אנגן לך עד בלי די אנגן בך ומיתרייך אפרוט אנגן בך ולצלילייך אקשיב. אנגן לך ואנגן בך עד תדעי לבטח, זה לא נגמר... רק מתחיל !

ריקי די

New member
שיר

ותופים רוקעים בי שיר ותשוקה וחליל מנעים גופי צלילי חדווה מתוקה. ואלף כוכבים יורדים מן הרקיע להאיר את פניי לפעום יפי גופך שבי כה מפציע.

mr_lonely

New member
לוהטת

בשרביט קסמיו ניצח על המלאכה, כל תזמורת חלציו בך נגנה. החליל חילל והתופים רעמו. ואת כאניה מיטלטת בגלים סוערים לוהטת....

ריקי די

New member
שטה שטה

שטה שטה על משברי הקצף גופך מנגן בי שירים לוהטים וסער חושים עוד נכון לקראתנו עד בוא חוף מבטחינו.

mr_lonely

New member
שקט עד גבה גלי

רגעים שקטים של שעת דמדומים, ידיי לוטפות גופך מול ים וגלים, מעבירות אדוות שקטות צמרמורות קלות בתוכך. לשון מתפתלת, מבעירה להבות, אצבעותיי מעוררות מדליקות מדורות, אהוב אותי ברוך לחשת...אהוב אותי.. ברדיו אמרו: הים יהיה סוער עד גבה גלי...

ריקי די

New member
רצה

חמדתי מצולות חלומות עולים וכלים בתוכי. רצה אל הלילות צוהלת,קלה, לרוות תהומות אין סוף בין שערותיך. לשחוק עם האפלה בתוך עינייך. רצה עטיפת קולות לחבוק בך להיות ארוגת בדידות לילות.

למעלה