מבנה טיימר

lekner

New member
איך הוא עובד? אופן החיבור?

או ממש את הסכמה האלקטרונית שלו?

eXLion

New member
איך הוא עובד מבחינה פנימית

אני מודע לזה שהוא מנתק או מפעיל משהו לאחר זמן מסויים אבל אני מעוניין לדעת מה קורה בפנים בעופן עקרוני, לא דרוש סכימה. יש לי עוד מספר שאלות מהו גובה מפסק או בית תקע מינימלי בדירה, מהו מפסק אוטומטי מתכוונן והאם פחת בא לפני מא"ז, וצינור כבה מאליו איזה צבע הוא ובכמה מעלות הוא עומד

eXLion

New member
מקפיץ בבקשה

אבקש תשובות היום אם אפשר בתודה מראש

lekner

New member
הוא מקבל חשמל ופועל

סתם........ בתוך הטיימר יש בד"כ 5 מגעים 2 להפעלת הסליל ושלושה נוספים אחד לאספקה (פאזה) ושניים למגעים 1 נורמלי פתוח 2 נורמלי סגור בתוך הטיימר יש מעגל אלקטרוני שברגע שהוא מקבל מתח הוא נכנס להשהיה ע"פ דרישה ואז מפעיל ממסר פנימי או במצב הפוך מכניס את הממסר לעבודה ואז סופר עד ההפסקה גובה מפסק מינימאלי במבנה ע"פ חוק החשמל הוא 25 ס"מ פחות מזה ניתן ע"י ציוד מוגן מים בהתאם לחוק בגני ילדים ומוסדות לילדים הגובה המינימאלי לשקע לא מוגן הוא 1.8 מ' ממסר הפחת בא בין המפסק הראשי למפסקי הצרכנים קודם המפסק הראשי לאחר מכן ממסר הפחת לאחר מכן כל הצרכנים מפסק מתכוונן זהוא מפסק בעל הגנה טרמית מגנטית / או אחת מהם שניתנות לכיוונון הדוגמא הכי פשוטה הוא מפסק הגנה למנוע PKZM מנוע שצורך זרם של 5 אמפר לא ניתן לשים מא"ז אז שמים מפסק מתכוונן 4-6.3 אמפר צינור כבה מאליו בא בכל הצבעים כמעט אדום=כיבוי אש, כחול=תקשורת,ירוק=חשמל

רשר

Well-known member
מנהל
תשובות

שאלתה הרבה שאלות המתן עד שתענה, ובינתיים עשה חיפוש בפורום על כל מלה בשאלות שלך, מסתבר שאינך השואל הראשון. טיימר מכיל רכיב שמודד את הזמן ע"י כמה אפשרויות: לחץ אויר שיוצא דרך חור מתכונן מעגל אלקטרוני (נסה בגוגול 555) שעון מכני עם קפיץ מנוע חשמלי סינכרוני לטיימר יש מגעים בהתאם לתכונות הדרושות מקדימים, מאחרים, מושהים,,, לא קיים גובה מינימלי למפסק/שקע אלא שמתחת לגובה 25 ס"מ צריך להגן עליו מפני פגיעות הסביבה, רטיבות, חבלות מכניות,,, מפסק מתכונן - שניתן לכוון פרמטרים שונים (זרם יתר/קצר, זמן,,,) בטווח מסוים לפי הצרכים של הציוד עליו מגינים אין משמעות אם הפחת לפני או אחרי המא"ז הראשי, וזה תלוי בתנאי המקום. צינור כבה מאליו - נדלק כמו כל צינור אחר, לאחר סילוק מקור החום האש תיכבה מאליה (בגלל תוספת הברום בתוך ה PVC) צבעו ירוק - חשמל, אדום - כיבוי אש, כחול - תקשורת.

למעלה