מבנה היקום על-פי היהדות

ח8י1י1ם4

New member
מבנה היקום על-פי היהדות

בתורה שבעל-פה נכתב על המזלות ומספר הכוכבים אשיר נוצרו בראשית הבריאה כך: "בראתי לך שניימעשר מזלות ברקיע" רקיע פרושו: קצה גבול האטמוספרה המקיפה את כדור הארץ, הסבר "ויבדל אלוהים בין המים שמתחת לרקיע לבין המים שמעל לרקיע" מתוך התורה שבעל-פה המים שמעל לרקיע מופעים כגלידים, משלואן גלידה [קרחונים] והם רבים יותר מהמים שמתחת לרקיע ואשר הם מופעים כימים, עגמים, נחלים ונערות ואף העננים עם הנוזלים שבהם וכו"ל. יש כאן הבדלה ברורה בין מה שמתחת לאטמוספרה לבין מה שמעל לאטמוספרה. המשך מתוך התורה שבעל-פה: "ועל כל מזל ומזל תליתי בו 30 חיל [קונסטלציה של כוכבים] ועל כל חיל וחיל תילתי בו 30 לגיון, ועל כל לגיון וליגיון תליתי בו 30 ראטון, ועל כל ראטון וראטון תליתי בו 30 קראטון, ועל כל קראטון וקראטון תליתי בו 30 גיסטרא, ועל כל גיסטרא וגיסטרא תליתי בו 365 אלפי ריבו כוכבים בעבור כל ימות החמה". הסבר:12 [מזלות] כפול 30 [קונסטרלציות כוכבים] בחזקת 5 כפול 3,650,000,000 שווה 1064,340,000,000,000,000 .זהוא מספר הכוכביםאשר נבראו ביקום בראשיתו, [הערת ביניים: המדע של היום עם המיכשור התכנולוגי העומד לרשותו מעריך שקימיים אחד ושמונעשרה אפסים של כוכבים ביקום, זהוא המספר המעורך של כמות הכוכבים ביקום על-פי המדע] . המעניין במבנה זה הוא מיקום המזלות. המיקום הוא מקצה גבול האטמוספרה כלפי כדור הארץ בחלוקה של 12, כל מזל שולט על איזור מסויים בתווך של שעתיים, אחד ההסברים מובא מגילוי של הקבלה ואשר מדבר על-כך שאם ניקח קבוצת אנשים החיים לדוגמא באפריקה השחורה ונעבירם לסקנדינביה לדוגמא במהלך מאות שנים ובתנאי שאותה קבוצת אנשים לא תתערבב עם שכיניהם הסקנדינביים אלה רק בינם-לבין-עצמם, יכול שינוי במראם החיצוהי והם יראו לאחרמאות שנים כשכינהם הסקנדינביים, הקבלה אמרה על-כך שהשינויים יתקיימו על בסיס האוויר שהם נושמים באותו איזור חדש סקנדינבי [מרכיב הגזים ותנאי מזג האוויר באותו איזור]. התיחסות זו מסבירה את השוני הנוצר תחת השפעת שליטה איזורית של המזלות השונים, בגלל מבנה האוויר והטמפרטורה בין כדור הארץ ועד קצה גבול הגובה האטמוספרי, כל מזל שולט על תחום גובה זה בחלוקה של 12 איזורים. דוגמא חייה לכך היא מסלול תנועתו של העם היהודי, על-פני הגלובוס והשינויים החזותיים שעם זה עבר עם תנועתו ממקום למקום, ואם קיבוץ הגלויות לארץ נראה כל אחד ואחד אשר בא ממקום שונה, נראה חזותית שונה, כאשר המקור של כולם הוא אחיד [ארץ כנען] ויתכן שכולנו בעבר המקראי הינו נראים כמו יושבי הארץ במאות השנים האחרונות קרי ערביי הארץ, דוגמא נוספת לכך יתכן ותימצא באמריקה הדרומית והצפונית כאשר עם מאות השנים יראו האנשים באיזורים אילו דומים לאילו הילידים המקומיים אשר חיו שם בעבר [האיינדיאניים]. עובדה זו מבוססת על המקור התנכי המדבר על שבע יבשות ושבע גזעים [אמריקה של אדומים העור היא ארץ אדום]. בתקופה היוונית החל כירסום בידע הקדמון אותו הוביל עם ישראל לאורך תקופה בת כ1400 שנים, האימפרייה היוונים יצרה התבוננות חדשה על המזלות המנוגדת ליהדות ואשר ראתה את קבוצות הכוכבים כאלה המתארות את מיקומם של המזלות, אך מאז עברו כ2100 שנים וממיקום קבוצות הכוכבים שהיה אז שונה בכ30 מעלות מהיום, ואותם קבוצות כוכבים אשר היו ממוקמות במזלות מסויימים נעו אל שכינהם, אותו איפרכוס אשר גילה את נקודת השיוויון האביבית שעל פיה אנו בודקים את העידנים, גילה למעשה נקודה איפוטטית, אשר על-פיה מתייחסת האסטרולוגיה לתקופות של כ2000 שנה של זמנים ומתארת תקופות אילו על-פי התפתחות האדם ומציינת מונומנטים הסטוריים הנוגעים לאותם תקופות.

מעניין

אם כך, היכן נמצאים המזלות כיום, באיזה מיקום - כלומר איזה מזל נמצא במיקום של איזה מזל באופן המקורי - והיכן הם מתפרשים על פני כדור הארץ מבחינת אזורי השפעה?

ח8י1י1ם4

New member
תשובה

חלוקת ההשפעה של המזלות מתחלקת לשניים האחת השפעה קבועה שהיא חלוקה של 30 מעלות פנים אטמוספריות הבנוייה כמו קווי האורך מקוטב אחד למשנהו כאשר 0 של גריניג עד 30 [לכיוון מזרח משמע לכיוון ישראל 2- של גריניג] מזל סרטן, 30 עד 60 אריה ,60 עד 90 בתולה וכך הלאה עד: 30+ עד 0 של גיניג מצד מערב שם ממוקם התאומים. החלוקת השפעה השניה היא השפעת גרמי השמים [צבירים הכוכבים או הגלקסיות] כאשר מה שהיה לפני 2000 שנה לדוגמא מזל טלה היום מדובר בדגים, הסבר קבוצת הכוכבים של מזל טלה נכון להיום תופסת את מיקום שור של לפני 2000 שנה ואילו הדגים טופס את מיקום הטלה מה שהיה לפני 2000 שנה, קבוצות הכוכבים נעות קדימה ממזל למזל, ומה שאנו מכירים נכון להיום ככוכבים השולטים על מזל טלה. הם היו לפני 2000 שנה בתחום איזור שנישלט על-ידי מזל קבוע אטמוספרי דגים. וכך יוצא שבעבר מזל טלה שלט על מרכז אמריקה הדרומים והצפונים ובתהליך של זמן אנו מוצאים את מזל דגים שולט שם. סממנים להתפתחות זו אנו מוצאים מצד אחד בקרנבלים של ריאו המאפיינים תחום הדומה לפורים שלנו והנחגג בחודש בסימן מזל דגים, ומצד שני תחום הקולנוע המפותח בארצות הברית אשר גם הוא חלק ממזל דגים, התורה מדברת בלשון עבר על ארצות או יותר נכון יבשות אילו של אמריקה כארץ אדום [מזל טלה].

אתה מבלבל הרבה גורמים ועושה מישמש

הקרנבל של ריאו נחגג בסימן מזל דגים, עדיין לא הופך אותו לפסטיבל דגי רק בגלל התאריך, ונושא הקולנוע הוא חלק ממזל דגים? שוב ההסתכלות האסטרולוגית השטחית הזו? ולצרף לכל זה את התורה - מה זה רלוונטי בכלל להיום? תחליט באיזו אסטרולוגיה מדובר: בזו מהצד האסטרונומי, מהתורה, או מהסטיגמות האסטרולוגיות הקלאסיות. זה שאתה משתמש בשלשתם במן מישמש מוזר, עדיין לא הופך את זה לתורה בפני עצמה, זה רק הופך את זה לסלט שאי אפשר להבין ממנו כלום, ובעיקר - מה אומר כל זה. סורי. נסה להגדיר דברים בצורה יותר מדויקת, כי האינפורמציה שאתה מעביר מקבלת כל פעם תפנית אחרת, וכל פעם ממקור אחר. הדברים מתחברים אולי אצלך בראש מבחינה אסוציאטיבית, אבל הם לא עומדים במבחן ההעברה של מתודה שלמה לאדם אחר.

ח8י1י1ם4

New member
יאיר

קיבלתה תשובה, אל מנת כביכול לשלול אותה, השתמשתה במה שאני הצגתי כדוגמא קלושה קלה שבקלות על-מנת להמחיש דבר-מה מסויים. ועל-מנת להפחית מערכה של התשובה התיחסתה בזילזול בהמירת "מישמש", באשר להבנת הדברים אני מסכים איתך שלא לכל אחד יש את היכולת לקלוט את הדברים. אתה יודע שמהנדס ביניין מקבל דיפלומה רק לאחר שלמד את כל תורת תהליך הבניה של הבניין והגג הוא חלק עליון של המבנה. מבחינתי עד שמגיעים לגג [האסטרולוגיה ] יש דרך ארוכה יסודות מסדים ותפחות שמחזיקים ומחזקים את הבניין. השתדלתי לתת הסברים לכך גם בתשובותיי הקודמות וגם באשכול זה, אבל כניראה שהגגן [האסטרולוג] רואה רק את הגג שהוא ממונה עליו, ואין לו את היכולת להציג אלטרנטיבה משלו למבנה עצמו אשר קודם לגג, והוא כל כולו מחפש את התשובות למבנה הגג ולא למה שמחזיק אותו. לכן ראתי לכל אורך הדרך של תשובות הגגן התיחסות מזלזלת בכל פעם שהוזכר נושא קטן ומקוצר של תחום מסויים במבנה הגג [האסטרולוגיה] ובגלל עומק ההבנה של מבנה הגג על ידי הגגן, הגגן חיפש דברים של עומק לגבי נושא מבנה הגג עצמו, אלה שהמהנדס תרוד בעומקו של כל המבנה כולו ולא רק הגג, ולכן הוא הציג דוגמאות קטנות לצורך המחשה בלבד ולא לצורך התעמקות מיותר בנושא. אני לא מצפה להבנה שלך את הנושאים אשר אינם חלק ישיר משפת האסטרולוגיה, אלה רק לקבל קווי חשיבה נוספים לגבי נושא שאתה עוסק בו לדברך שנים. צריך רק להביט בתאריך ובזמן של העלאת המפה שלי לפורום על פי בקשתך, על-מנת להבין כי הזמן של העלאת המפה, קיבל מפת אירוע משלו כמו מפת שאלה, אשר מיצרת מצב של חוסר תגובה של באיי הפורום אותם הגדרתה חובבנים, כלפי המפה. בדיוק כמו שכתבתי לך, אין להם צורך בניתוח המפה מיכיוון שיש להם אין סוף נקודות המיצגות מפות מעברים לצורך ניתוח עצמאי. מעניין שבתור גגן [אסטרולוג] לא יכולת להבין את הדברים לבדך האם השפה האסטרולוגית היא חידה עבורך? ובאשר לתפנית האחרת או מקורות אחרים: צריך להזכיר לך שאת לימוד האסטרולוגיה למדו במקומות שונים על-פני הגלובוס לאורך ההיסטוריה, ובכל מקום התפתחה תאוריה אחרת לגבי האסטרולוגיה כי שראו אותה באותו זמן, ומיותר לציין כי לא היה בינהם בעבר הרחוק מאד אינטרנט המשתף מידע כמו היום, והם יצרו מקורות ידע משלהם, הידע הבבלי ובצד השני של העולם הידע של השבטים האינדיאינים, הידע של המזרח הרחוק סין/הודו, כל אחד תרם מקור התבוננות משלו לנושא, אבל כמו שכתבתי באשכול אחר לא היתי צריך להגיע עד סין והודו בששביל הידע הוא היה כל הזמן כאן ביהדות ובצורה ברורה ביותר. ולסיכום העברת מתודה שלמה: סלח לי על שאלת הילד: באם יעמידו את כל הכוכבים במערכת השמש שלנו בקוו ישר אחד ויתנו להם הוראה לצאת לדרך כמה זמן יקח להם לחזור לאותו מקום בדיוק? האסטרולוגיה עוסקת במחזוריות של הכוכבים וזהוא המחזור של השנה האסטרולוגית הגדולה [לא השנה הגדולה על-פי העידנים אלה על-פי מחזור מערכת השמש]. יש לך תשובה? צריך להבין כי הידע האסטרולוגי עצמו עוד לא יצר צביר זיכרון אסטרולוגי סטטיסטי של מחזוריות זו, ולכן אין אפשרות של העברת מתודה שלמה כי אין שלמות של הידע המתודי בתחום האסטרונומיה האסטרופיסיקה והאסטרולוגיה, כי הסיבה היא היקום מתרחב מאז המפץ הגדול. לדרך שלך להתחמק, קראו חכמים בעבר "ההגנה הטובה ביותר היא ההתקפה" עשיתה את זה במרבית התגובות שלך לכתבי וגם כאשר כביכול עניין אותך הדבר נהגתה כמו האורנוס בדגים כקיום [האסטרולוג התומן מערב] כניראה שמיקום נפטון בדלי גרם לי לא להיות ברור לך [עירפול הידע האסטרולוגי]. יתכן ותימצא גישה זהה מיצדי בכיתוב אחרון זה של "ההגנה הטובה ביותר היא." אין לי עיניין בהתקפה על אף אחד גם לא עליך, אני מאד מעריך את האנשים הלומדים יום יום את התחום הנפלא הזה, שאין שני לו אולי נוירולוגיה-כרורגית.

'הדרך שלי להתחמק'?? להתחמק ממה?

אני בסך הכל מנסה להבין מה אתה רוצה להעביר. הנושא מסקרן, אבל לא מצליח למצוא מה בעצם אתה רוצה לומר. לא מייצג שום דבר חוץ מסקרנות., ובטח לא נוקט שום עמדה. סקרנת אותי, ועכשיו אני רוצה לשמוע פרטים ומתודה. מודה ומתוודה - עד הרגע הזה לא מבין מה אתה רוצה לומר,ומה הטענה שעומדת בבסיס מה שאתה אומר.

ח8י1י1ם4

New member
מה מיבין הדברים

לא היה ברור לך שאת זקוק להסבר נוסף? האם נושא מיקום המזלות? האם הדרך בה נוצרת השפעת המזלות? האם הדרך בה נוצרת השפעת הכוכבים אילו על אילו? אילו שלושה נושאים עליהם כתבתי בפורום די בהרחבה . המתיחסים לתחום הבנת ההשפעות הקימות ביקום הקרואיות גלים [אתת] ואשר מתורגמות לשפה האסטרולוגית המוכרת לך. זה מה שאני מנסה להעביר, באם מפתך האישית, הבונה אותך כאדם אשר יכול להתחבר לדברים, אשרך, באם לא אני נסיתי לפשט עד כמה שאפשר את הדברים כדי שכל אחד יבין, אני מודע לכך שלא כל אחד מתחבר לדברים אולי צריך מפה כמו שלי, וכמו שלי אתה יודע, אין, מכל אחד יש רק אחד. אז שאל שאלות ספציפיות כדי שאוכל להבין איכן הקושי. העורך דין שלך מהשיר של מרי דויד [הילד והציפור] [מקום ראשון בארוויזיון 1978] לפחות ביקש קיצורים, כדי להקל עליו בהבנה החומר, לצערי את החומר המאד רחב בנושא קיצרתי, אבל הוא עדיין מורחב בכיתוב שלי.

ח8י1י1ם4

New member
את מה שכולם מחפשים

איך משפיע כוכב x המצוי שם בחלל, על גוף אחר בשם y או במקרה שלנו כדור הארץ.

בסדר.

אם כך - בוא נתחיל מהתחלה ותתן לי דוגמאות: איך משפיע כוכב מרס על כדור הארץ בתאריך מסויים. נאמר היום. האם אתה יכול לענות על שאלה כזו?

ח8י1י1ם4

New member
תשובה

כן יכול מנקודת מבט אסטרונומית וגלית. מאדים חותך את כדור הארץ הנע סביב צירו בקוו רוחב 19:32N לאורך אותן מדינות בהן הוא עובר במהלך היום, באם קיימים כוכבים במפת הלידה של אותם מדינות באותם אזורים, אשר מצויים במעלה ה27 יבצרו הפעלות של אותם כוכבים על זויותיהם עם כוכבים אחרים כך שכל מדינה תקבל צורה אחרת של ביטוי הפעלת מאדים את כוכביה. יתכנו גם מדינות באותם אזורים שהפעלה זו לא תתממש לגביהם כי אין כוכב במעלה ה27 של מפותיהם. מאדים במעברים מצוי אך הוא בזויות כלפי כוכבי כשבתאי [90 מעלות] ונפטון [90 מעלות], כאשר בוחנים את מסלוליהם של שבתאי ונפטון, ביחס למאדים, ניתן למצוא את נקודות האמצע שבין מסלוליהם של מאדים ושבתאי או מאדים ונפטון. נקודות אילו [קוו האמצע הגלי שבין מאדים לאחד הכוכבים הנ"ל ואשר מצוי בגובה מסויים קרי קוו רוחב על-פני כדור הארץ ]על-פני כדור הארץ יקבלו את מירב השפעת הזוית הקיימת בין מאדים לשבתאי או נפטון, אותם איזורים יושפעו באופן מיוחד באם זויות אילו שבין מאדים לשבתאי או נפטון יפעילו כוכבים המצויים בנקודות אמצע שבין זויות מאדים ושבתאי או נפטון. עד כאן ההסבר כיצד פועלת המערכת הגלית, נכון לא רק להיום, על איזורים בעולם מנקודת המבט של מסלולי הכוכבים כלפי כדור הארץ, את דרך התוצאה המתפרשת בשפת הסימנים האסטרולוגית, לתופעת הגלים כפי שהיא פועלת ביקום על כדור הארץ, אפשר לנתח בשני צורות האחת אובייקטיבית, [הכרה כללית של שפת הסימנים האסטרולוגית וניתוח של מפות מדינות המושפעות מי יותר ומי פחות ממאדים וזויותיו, ובצורה סוביקטיבית דרך חיבור המפה של מנתח [האסטרולוג]את התמונה המתקבלת, דרך מפתו שלו, תוך שילוב הנתונים במפתו שלו עם נתוני מפת המדינה המנותחת, ובהפעלות מאדים את שני המפות. לשאלתך יאיר איך משפיעה? עניתי בצורה של הסבר מנקודת מבט אסטרונומית ותוצאותיה הגליים, ואת הפירוש האסטרולוגי אני משאיר לחובבי האתר לנתח. אני מניח שציפיתה ממני לנתח בשפה האסטרולוגית את הנתון של מאדים בשור מעלה 27 , אולי בכל אחד מ360 מעלות מעגל הזודיאק, היתי עושה זאת ברצון, אבל זה היהי כמו לבנות כיתובים בעיתון במקום ל12 מזלות, ל144 תיפוסים שונים של מזלות שמש ואופק, לא ראיתי אסטרולוג אחד שעושה זאת, ואני מניח שדחית הציפיה שלך לניתוח בשפה האסטרולוגית את השפעות מאדים נכון להיום, תראה לך התחמקות, אבל גם אתה לא היתה עושה זאת כי זה לא רציני וזה חובבני מידי, משום שהנושא רחבי מידי ומצריך הרבה זמן כתיבה.

חיים חביבי

הראית אכן את מיקום השפעתו של מרס על פני קוי אורך ורוחב מסויימים, כולל זויות הפעולה שלו. את זה אני יודעים גם מבחינה אסטרולוגית. אבל.. שוב לא הסברת מה זה עושה, מה זה נותן לנו, איך זה משפיע. שוב אתה מחליט למה ציפיתי ולמה לא ציפיתי, ואני לא ציפיתי לשום דבר - שאלתי מבחינתך אתה מה זה עושה, ולא מבחינתי. אל תנתח בשפה האסטרולוגית, מבחינתי, אלא בכל שפה שתבחר - רק תנתח כבר, ואם זה רחבי מדי ומצריך הרבה זמן כתיבה - מה אתה אומר בזה? שאתה נותן תיאור חיצוני של תהליך, אבל הפירוש שלו הוא ארוך ומצריך הרבה זמן? אני מחכה לעובדות, לתשובות, לבשר, ולא לתיאור. עשה זאת בדרכך שלך, באסטרונומית ולא באסטרולוגית, במלים קצרות או ארוכות, איך שתבחר - רק עשה זאת. אז אולי אבין על מה אתה מדבר.

ח8י1י1ם4

New member
תשובה

כנס לאמבטיה,שים כמה כדורים שיצופו במים, ותתבונן מהקורה להם כאשר הגלים שהם יוצר פוגעים בהם. כמו שאתה מבין זו התופעה שמתרחש ביקום, אלה שההשפעות האילו, עדינות מאד בגלל המרחקים ביקום, לכוכבים עצמם אין יכולת ליצור גלים משלהם, את יצירת הגלים הם מקבלים מהתפשטות סופות אלקטרו מגנטיות אשר נוצרות בגרמי שמים כשמש, וניקראות סופות שמש. בתהליך תנועתם של גרמי השמים סביב הגוף כמו השמש, הם חותחים את אותם סופות שמש, ויוצרים מעיין שובל גלי כמו זה הניראה כאשר חוצה את השמים כוכב שביט [זנב השביט], אותם הגלים הנוצרים נעים בצורה הזו במרחבי היקום, הם אין עגולים בצורה מושלמת אלה משוכים כימה לאחור. כל גוף על פי גודלו, מהירות תנועתו סביב צירו וסביב הגוף המרכזי באיזור שלו,יוצר גלים בעלי תדירות שונה, את אותם גלים ינסו בעתיד הקרוב, בסוכנות החלל של אירופה למדוד, דרלך ניסיון של שלוש חלליות אשר ימצאו במרחקים של כ1.500,000,000 קילומטר האחד מהשני בצורת משולש. בגלל האופי השונה של אורכי הגל אשר נוצרים בחלל כתוצאה מתנועת גרמי השמים, יש שינוי במיקום נקודות האמצע המוכרות באסטרולוגיה, אורכי גל קצרי יותר ידחפו אורכי גל ארוכים יותר כך שנקודת האמצע יתרחקו מהם ויתקרבו אל נקודות האמצע בעלי אורך גל ארוך. לשאלת מה זה עושה? וכאן סוף סוף אני רואה את הסקרנות האמיתי לה ציפיתי אצלך. מכוון שכדור הארץ בנוי מכ70 אחוז נוזלים בתחומו החיצוני וכ92 אחוז בתחומו הפנימי [מגמה] ההשפעות של גרמי השמים הם על הנוזלים, הם יכולים ליצור השפעות גדולות כמו מצב הישור של ליקוי החמה אשר מגביר את כוח המשיכה של אשר פועל על המים ויוצר גאות גבוהה יותר בנקודות מסויימות על-פני כדור הארץ, אותם גלים הנוצרים מתנועת גרמי השמים האחרים ואשר פוגעים בכדור הארץ יוצרים נגיעות עדינות באותם איזורי השפעה, אם הירח והשמש בגלל אופי קירבת לכדור הארץ פועלים באמצעות כוחות משיכה, אזי גרמי השמים האחרים פועלים באמצאות כוחות דחיה [הגלים דוחפים]. על-מנת לדמיין תמונה של המצב כאשר נוצר מיזוג ירח וגרמם שממי אחר, הדבר דומה לפרבולה שכוחות המשיכה שיוצר הירח, מקבלות בנקודה מסויימת נגיעות היפרבוליות כתוצאה מאותן השפעות דוחפות של הגלים. הדבר דומה לצלחת הפוכה שהתחתית שלה שקוע פנימה. אותן השפעות של כוחות דחיה [גלים] וכוחות משיכה, פועלים על מרכיבי חומר עדינים כמו נוזלים הן חיצוניים [ובעיקר חיצוניים] והן פנימיים, אך ההשפעות הפנימיות מקבלות חיזוק גם מעומסיי הנוזלים החיצוניים. על-מנת לתאר תופעות אילו של לחץ החיצוני על הנוזל הפנימי, אפשר לקחת בלון עם מים בתוכו כאשר כרום הבלון זהה לכרום כדור הארץ לצורך המחשה, ולבצע לחיצה במרכז הבלון באופן הקפי סביבו, הלחץ יגרום לתנועת הנוזל לשני קטבי הבלון, כך קורה בטבע אלה שהלחץ הוא על הקטבים או ליתר דיוק בזוית של 90 מעלות מציר הירח סביב כדור הארץ ובמצב של ליקוי בזוית של 90 מעלות של כביכול תנועת השמש כלפי כדור הארץ במיזור מסלול הירח סביב כדור הארץ. זהוא ההסבר של המילה "אתת" מנקודת המבט של הכוחות היוצר את האפשרות לקיום שפת הסימנים האסטרולוגית, בלעדיהם אין שפה שכזו ואין יכולת להוכיח את קיום השפעות הכוכבים זה על זה ביקום. בעתיד אם התפתחות המדע והמיכשור המדעי היהי ניתן למדוד את אורך הגלים ביקום ולהגדיר סקלה של אורכי הגלים, אורכי הגלים יאפשרו בתהליך של למידה באופן מקביל לידע האסטרולוגיה, להבין את ההשפעות של כל אורך גל וגל, לדעת לזהות מהוא מקור הגל [איזה כוכב יוצר אותו] וכיצד משפעים גלים מתמזגים [צמידויות במפה אסטרולוגית] על כדור הארץ. מדע חדשני זה יעבוד במקביל לאסטרולוגיה ולהארכתי לא היהי ניתן להפרידות מהבנת החישוב של האסטרולוגים. מדידות אורכי גלים אילו ביקום יאפשרו קביעות מדוייקות של התרחשויות אירועים כאן בכדור הארץ, [אסונות טבע] אך גם היהי ניתן לצפות התנהגות של אנשים באיזורים השפעות גרמי השמים על-פי הבנת הידע של גל ההולך ומתגבר ומתקרב לאיזור השפעה מסויים. בפועל אחת הדוגמאות לתופעות השפעות על כדור הארץ ועל אנשים, היא מצב של אסון טבע גדול כמו רעש אדמה, הגורם לאנשים באיזורים ההשפעה, ללחצי דם גבובים יותר [מפחד האירוע עצמו וחשש לחייהם], ויש גם מצבים של תמותה כתוצאה מלחצי דם אילו בין אם בהתקפי לב בסמיכות לרעשי אדמה ובין אם בשבץ מוחי בסמיכות לאותן מצבים, זהוא שוב מצב של השפעות על נוזלים הפעם על גוף האדם. המעניין הוא בתופעה זו כי ככול שהאדם חסון יותר ומוצק יותר פיזית אין השפעות אילו פוגעות בו מבחינה בריאותית כאילו אין נוזלים בגופו והוא כולו מוצק, תופעות אילו פוגעות בעיקר באנשים שגופם עדין וחלש ואין הם בנויים בצורה מוצקה או שעם השנים הם עיבדו מסעת שריר. עד כאן בקצרה הסבר על השפעות הגלים. אהבתי את חוסר הסבלנות שלך לקבל תשובה מיד,לזה רצית להגיע שגודל הסקרנות שלך הוא זה שידרוש את התשובה, ולכן הלכתי סחור סחור סביב הנושא עם תאורים נכונים שלו, אבל מבלי להגיע לנקודה עצמה כמו שעשיתי כאן. הבנתי את ציפיותך מתוך הידיעה כי הנך מנתח מפות בשפת האסטרולוגיה, הביא אותי לחשוב כי לסוג ניתוח זה של הדברים אתה מצפה, מרגע שכתבה כי אתה מבקש שאעשה זאת בדרך הבחירה שלי, הבנתי כי היתכן וטעיתי בהבנת ציפיותך, אבל מזה השלכתי כי גודל סקרנותך גבר. קיים נושא נוסף שיכול להגביר את סקרנותך, שוב, וזה האם הדרך שבה אנו רואים את סדר הזודיאק, ניראה גם בפלנטות אחרות מנקודת המבט שלהם?

לדעתי

יש בהחלט משהו במה שאתה אומר, אבל מעניין אותי אם יש בכל זאת ידע שמצליח לקשר בין ידע הויברציות והגלים האלה לבין תנועות כוכבים בכלל ולבין מה שקורה לכולנו במפה האישית שלנו, עמוק בפנים. בדרך כלל אני הולך מהמיקרו למקרו, אבל במקרה הזה המקרו הוא מרתק בעיני, ובעיקר הקשר בינו לבין המיקרו. השאלה אם ואיך אפשר להשיג את הידע הזה.

ח8י1י1ם4

New member
תשובה

הקשר בין הוויברציות ותנועת הכוכבים הוא בכך שהכוכבים גורמים לויברציות למרות שהם אינם יוצרים אותם[סופות שמש יוצרות את הויברצות, הכוכבים הם ששוברים את גלי סופות השמש]. הגלים הם הדרך של הכוכבים לומר משהוא, התפקיד של האסטרולוג ונתח את הדברים [שפת סימני האסטרולוגיה], היכולת שלנו להבין מדעית את שפת הגלים, אינה מצויה בידינו קיום, לשם כך יש צורך ביצירת רשת של נקודות עם חישנים בטווחים של קילומטר האחד מהשניעל-פני כל כדור הארץ , אשר אשר ימדדו את אורך הגלים המתרחבים ביקום ואת התדר שלהם. באשר להפעלה של גרמי השמים במצב מעברי, את גרמי השמים אשר נקבעו בנקודת זמן מסויימת בעבר [מפת לידה], אפשר לתאר כמו מחשב אשר הוכנסו בו נתונים לזיכרון, אלה שהמחשב המדובר הוא ביולגי [גוף האדם] והוא פועל כמערכת נוזלית כימית הבנויה ממרכיבים ביולוגיים, שלא כמו במחשב הביתי המורכב מרכיבים מוצקים ומופעל דרך מערכת אנרגטית זורמת [חשמל]. הגוף מוטבע בו גנטיקה, גנטיקה זו היא המפה ברגע הלידה, היא יוצרת את הקבוע, את הגוף, מה שישפיע עליהם הם גורמים אשר פועלים על המערכות הנוזליות, המערכות הכימיות/ביולוגיות של הגוף, הגורמים אשר יפעילו מערכות אילו הם אותם גלי השפעה הקיימים ביקום [אתת-וויברציות] כל תדר ותדר גלי ביקום, יגרום להתפתחות הגוף ולאירועים אשר להם הגוף צפוי, הקשר בין הכוכבים והשפעתם הגלית [המקרו] לבין מפת האדם אשר מטביעה בו את גורלו [המיקרו] הוא המבינה הגופני הנוזלי של האדם אשר מאפשר להשפעות גליות אילו לפעול עליו, לכן כאשר כתבתי על מפה ראשונית לאדם [מפת הבצרות החיבור בין הזרע לביצית] התכוונתי לכך שיש גורמי השפעה נוספים שהם היצירה של גנטיקת הגוף של הוולד, שמהשבוע הששי באם אינני טועה, גוף הוולד מגיע לצורתו הסופית, ומכן הוא רק גדל.

היי חיים - מצטרף ליאיר

אני גם מסוקרן מהנושאים שאתה מעלה אבל אין באפשרותי להבין אותך משום שהדברים אינם כתובים בצורה נהירה וברורה. המלצה ואשמח אם תפעל כך: כתוב הודעות קצרות. תגדיש לכל הודעה נושא וכך יהיה קל יותר. נשמח אם תוכל לצייר גם תרשימים למה אתה מתכוון ותעשה סדר בבליל הדברים שאתה מעלה כאן שנשמעים לבטח מעניינים אבל קשה לקרוא ולהבינם.

למעלה