מבין כל המשתתפים בכל העונות מי הכי אהוב עליכם???????? שלי קלי..בלי שום שמץ
S shira245 New member 17/5/02 #1 מבין כל המשתתפים בכל העונות מי הכי אהוב עליכם???????? שלי קלי..בלי שום שמץ
O Outlast New member 18/5/02 #4 קשה... בעיקר בגלל שאת המשתתפים שהכי מצאו חן בעיניי בקושי הספקתי להכיר, פשוט כי הם עפו בערך אחרי פרק וחצי (לפני האיחוד בכל אופן- מיטשל, דרק, סיילס). מהמשתתפים הקצת יותר רציניים אהבתי את גרג, קולין, רוג´ר [איזה חמוד!], אית´ן ועוד כל מיני חביבים...
קשה... בעיקר בגלל שאת המשתתפים שהכי מצאו חן בעיניי בקושי הספקתי להכיר, פשוט כי הם עפו בערך אחרי פרק וחצי (לפני האיחוד בכל אופן- מיטשל, דרק, סיילס). מהמשתתפים הקצת יותר רציניים אהבתי את גרג, קולין, רוג´ר [איזה חמוד!], אית´ן ועוד כל מיני חביבים...
ס סולדד New member 19/5/02 #7 אה.. קלי מהעונה הנוכחית אליזבת ג´רי איתן ( ולא רק בגלל שהוא ניצח) קולבי לקס
I Ivan Pedroso New member 20/5/02 #9 הו, אני עושה רשימה... הישרדות 2: רוג´ר, אליזבת, מייקל, ג´ף. הישרדות 3: קלרנס, קלי, קים פ, איתן. הישרדות 4: שרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הו, אני עושה רשימה... הישרדות 2: רוג´ר, אליזבת, מייקל, ג´ף. הישרדות 3: קלרנס, קלי, קים פ, איתן. הישרדות 4: שרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!