מביאים לנו...

מביאים לנו...

לבצפר בפורים הופעה של כלא 6 בעע תארו לכם היו מביאים את פוליקר וואי הייתי מתה חחחחח אבל זה היה משיכולים כלכלים אז אמרתי למורה שאחראית על זה שפוליקר נורא אוהב לתרום ושפשוט תיצור איתם קשר "במשרד" שלו ותגיד שאנחנו בצפר לילדים מפגרים ואני בטוחה שהוא ישמח לתרום לנו...

חחחחחחחחחחחחחח ליזייייייייייייייי

איזה מקוריות אני לא הייתי חושבת להציע כזו הצעה למורה שאחראית על המופע בצפר למפגרים השם ישמור עכשיו אני מבינה עם מי יש לי עסק מעריצה מטורפת בקנה מידה שלא יאמן ועל זה נאמר מה לא עושים רק כדי לראות את יהודה פוליקר האחד והיחיד כל הכבוד על הרעיון ליזי אני מאחלת לכם בבצפר שאולי האחראית תשקול בחיוב את ההצעה מה יש גם היא תוכל להנות אני בכל אופן חושבת שאתם תהנו גם מהופעת האסירים אני שמעתי וראיתי משו על זה כשהייתי בפעם האחרונה בארץ ממליצה בחום למרות שכמובן הייתי מעדיפה שיחשבו שאני קצת מפגרת כדי לראות את יודה בהצלחה

willo1

New member
חחחחחח סתומה

בי"הס לילדים מפגרים. איזה רעיונות יש לך. אולי היה הולך לכם יותר אם הייתם מתחפשים לחתולים. אולי ככה הוא היה בא יותר מהר

|חשירנייייייייייייייייייייייייייייי

בוקר טוב יקירתי קודם כל תודה על העידוד שאני מצליחה לגרום לאיתמר לכתוב בפורום צפו לעוד הפתעות כל אחד בתורו אבל האמת שלא ממש הבנתי את הודעתך למעלה אבל לא חשוב אני בטוחה שאבין אני רק צריכה להתאמץ יותר אל תשכחי גם את הבדלי השעות אצלי עוד מעט נגמר היום ואתם רק מתחילים אתו אז יום טוב יקירתי

willo1

New member
../images/Emo9.gif

הממ כל אחד בתורו? זה אומר שגם לי תהיה הפתעה-תמונה? והתכוונתי חתולים בגללל הוופעה האחרונה בצוותא - ההתרמה לאגודה למען החתול.. זה בסדר גם לא תמיד הבדיחות האינפנטיליות שלי מובנות..

למעלה