מבט קצר.

נקיטה...

New member
מבט קצר.

הרמזור התחלף לאדום. עומדת ראשונה, זמן קצר יחלוף ואמשיך בנסיעה. שירים מתנגנים, מרעידים את המכונית הקטנה ואני מתמוגגת מהשמש החורפית שמציפה ומחממת כל פינה. רואה אותם, חוצים את הכביש. משפחה. אבא , אמא וילד אחד. אנשים בני חמישים אולי... חוצים את הכביש, היד שלו בתוך ידה. הילד הולך איתם והם מדברים בקול, הולכים להם...ככה...משפחה. ואני סוגרת את המוסיקה, מביטה ביד הזו שלו שמחזיקה את ידה בבטחה. מסתכלת עליהם ומלווה במבט כל צעד שלהם...לא יכולה להפסיק להביט. כמה כח יש באחיזה הפשוטה הזו של ידו בידה. כמה ...מראה סתמי ...כבש אותי לחלוטין. כמה הכי נכון...זה ככה...אבא...אמא...ילדים - משפחה. ציפצוף צורם מקפיץ אותי ומוציא אותי...ככה החוצה מהאשליה שנסחפתי לתוכה. מתחילה את הנסיעה ...הם נעלמו כבר...פוסעים להם הלאה ממני. מדליקה לי מוסיקה חזקה שתשתלט לה תיכף על...תוכי והם...המשפחה... היד שלו בידה...לא מרפים, הם תקועים חזק...בי. כמה יפה היה המראה הזה...

ב ד ר ך

New member
../images/Emo39.gif

פעם היה לי מנהג ציני כל פעם שהייתי רואה זוג ככה במחוות של חיבה הייתי זורקת לזה/זאת שאיתי "רואים שהם סיבוב שני או שלישי". טוב נו..אני מודה, עד היום אני עושה את זה. ובלי שום ציניות את צודקת המראה הזה יפה. במיוחד אצל אנשים מבוגרים יותר

געגוע ארוך

את מחפשת את זה בעיניים, את המשפחה השלמה. את תראי את זה בכול מקום ותמיד עם צביטה של החמצה. מותק, הגיע הזמן להניח לזה....

תיראי,אפשר אחרת...

משפחה שלמה יד ביד שפתיים בשפתיים שני ילדים מצד אחד שניים בצד השני... תא" מזח רוח גלים מתנפצים שבת. מתערבבים, (הילדים) כבר לא שמים לב למי נותנים יד ובאיזה צד ... כולם צוחקים.. מריח כמו כמו כמו ... אושר חדש! משפחה חדשה! ואפ לא צביטונת קטנה... נהפוכו הנחמה שלנו היא שהקטנים האלה ידעו מהיא אהבה~אהבה!!

ציפייפה

New member
אני איתך

קראתי ודמעות הציפוני.אני כגבר נאה ומשכיל,מצליחן של ממש,מבין וחש כל אות,כמחבר שירה ולחנים שחווה זאת ונמצא בהליך דומה.אני שואל למה אין לי את זה.ובאמת נראה שזה נובע מתוך נפש רגישה וחמה .ולדעתי את חייבת לשקם את עצמך עם הרציו`-שיכלית,ואולי לגשת ליעוץ.בהצלחה

החתולית

New member
יש כל מיני משפחות

כאלה של שני הורים וילדים, כאלה של הורה אחד וילדים, וגם כאלה שמורכבות אחרת - לך יש משפחה עם הרכב ייחודי שלה, קבלי אותה ובינתיים עזבי בטבעיות את האחרות בצד.

R a c h e li

New member
ככה זה...

ידעתי ידעתי שזו את
מביטה בי ובאב ילדיי (נו טיפה שינויי עם 3 ילדים
) חוצים את הרחוב ידו בידי וילדינו משתעשעים סביבנו כן כן זוכרת זו את שהבטת בנו וכך חשבת ...
שזה עושה מה זה חמים בלב..... אההההההההההההה נווווווו והיום שתינו מביטות על..... לכי תדעי על מי
יאללה כמו אומרת ז'ותי מעלי שחררי ... התגעגעתי המון....

יערית

New member
מבט ארוך

מאחורייך,אל עבר המשפחה שיצרת,אל עבר המשפחה שאת חובקת,לא בשלמותה על פי היצירה שהטבע ברא, אבל שלמה על פי היצירה הפרטית שלך,היצירה שהיא הכי הכי שלך. מגע של ילד חכם ולצידו מגע של ילדה עדינה עם קול ציפציף,אחות תומכת ואוהבת,את-את שנושאת את סמל האחווה ואמא לביאה,זה המון!!!לא מבט קצר,מבט ארוך מלא הערכה ,מבט על יצירה מושלמת שהיא רק שלכם.

יערית

New member
וככה כי ממש מרגישה

צורך עמוק כי הנושא הזה של שלמות משפחה "אבא אמא" הוא צורך בסיסי של כל אחד מאיתנו לביטחון ואחיזה איתנה, חושבת שיש אותה שם,לא בשלמותה,אבל יש אבא ויש אמא, אין אחיזת ידיים של כולם יחד,אבל יש יצירה שמהצד נראית נפלאה גם לא "בשלמותה". ככה מזמן לא אמרתי לך: נעביבשק,הם מלמעלה מביטים בך אבא ואמא ושומרים עליך מכל משמר,יודעים שאת נותנת את הטוב ביותר שאת יכולה. הייתי חייבת..

רגע תלוש ברמזור

תלוש מהסיבה שהוא לאו דווקא מחובר למציאות שרצית לדמות. מי כמונו יודע כמה מראה עיניים יכול להטעות. אז תמשיכי לנסוע יפה שלי, אל תתקעי ברמזורים כי בסוף הכביש מחכה התמונה המאושרת שלך.

למעלה