מבט עצוב וקללה

מבט עצוב וקללה

שלום. לאחרונה וזה כבר הרבה זמן אבל בעיקר שמתי לב בתמונות שהצטלמתי לאחרונה, שמבטי קצת התערפל. חסר בו הברק שכה איפיין אותי. ואפילו עצב ועכרוריות נכנסו בו. חוויתי פרידות אבל מה באמת הסיבה והאם אפשר להשתחרר מכך? תודה.

PurpleFilth

New member
אולי זה פשוט אומר שאתה עצוב?

יש אינסוף דרכים להשתחרר מזה, החל מכדורים פסיכותיים (עם או בלי מרשם), דרך מדיטציה וניקוי הילה ועד לפשטות שבלקחת את החיים שלך לכיוון טוב יותר. בהצלחה. (אם כבר מדברים על אושר, הרי לכם אוף טופיק: ממש היום שבתי מפראג, עם נוזל ירקרק ומשמח באמתחתי =])

ההגמון

New member
כדורים פסיכוטיים?!

מה, כדורים עם מחלה נפשית...? כדורים פסיכיאטריים, אם כבר. או כדורים |דגש| אנטי-פסיכוטיים .

PurpleFilth

New member
הצדק איתך, כמובן.

כדורים עם השפעות פסיכותיות, אולי? מה שלא יהיה, אני מסכימה איתך בנוגע לעד כמה הם נחוצים.

ההגמון

New member
אם כדור עושה לך השפעות

פסיכוטיות, משמע הזיות, תחושת עליונות או רדיפה וכו', אני ממליץ להחליף כדורים. ופסיכוטיות זה עם ט ו-ת, ולא שני ת'. כדורים פסיכיאטריים, מטרתם, מן הסתם, בין השאר, למנוע התקפים פסיכוטיים, ולא לגרום אותם. לפעמים הם נחוצים, אני לא אגיד למישהו עם סיכזופרניה או הפרעה בי פולארית, או אפילו דיכאון ארוך וקשה, להסתדר בלעדיהם. -אך יש להפעיל, ללא ספק, שיקול דעת נכון... חשוב לזכור שלפני כמה עשרות שנים לאנשים היו את אותן בעיות נפשיות, ולהוציא מקרים של מחלות קשות, הם חיו עם זה. מה שאומר שזה אפשרי, וחבל להרעיל את הנפש ואת הגוף סתם. שוב, אני חוזר ומדגיש, שזה לא תופס לגבי מחלות קשות. מי שיש לו סכיזופרניה או בי פולאריות, אני יותר ממליץ לקחת כדורים. כי במקרים האלה, זה באמת מבטל את הנזק של הכדורים לעומת התועלת שלהם.

אני מנסה לעשות מדיטציה

וגם החיים משתפרים. אבל כאילו משהו שאיבדתי פעם עזב גם את נפשי ושם חסר משהו ומתבטא בעיניי. אולי אצטרך כדורים.הבעיה שאורמים שהם יוצרים אפטיה.

ההגמון

New member
מעניין מה אנשים עשו פעם.

לפני פרויד והפסיכיאטריה. איך הם התמודדו בכל הדרכים הרגילות?! בחייאת. מבלי לפגוע בזכויות.

EvilFlame

New member
חשיש ועוד כל מיני

דברים ממסטלים. או,סואיסייד. טוב לראות שחזרת פיטר. לאיפה נעלמת?

ההגמון

New member
האמת, אני לא יודע.

אני חושב שישנתי את החודשים האחרונים. שנת חורף שכזאת.

EvilFlame

New member
הינה דרכים מצוינות.

אחד הדברים הכי טובים זה לתת לרגשות לזרום פשוט. אנשים מוציאים רגשות בעזרת האזנה למוזיקה שממש מנקזת מהם רגשות לבין ניגון שמבטא רגש ובין ריקוד,והדרך היותר ניו אייג'ית דרך ריטואל שפשוט רואים איך האנרגיה המיותרת פשוט נשלחת החוצה. אז פשוט לנסות את שמיעת המוזיקה ונגינה/ריקוד ואם זה עדין לא עוזר... פשוט במשך תקופה מסויימת נגיד שבוע כל יום בערך עשר דקות פשוט לנשום כמה נשימות עמוקות לשנן מנטרה שהכנתם מראש שאמור בעצם לגרום לכם להיות שמחים (זה יכול להיות בכל שפה ואיזה מנטרה שבא לכם) לנקות את המחשבה שלכם וניתן להוסיף דמיון של ההילה (אפשר לדמיין איך שרוצים) ואז לראות אור יוצא מהגוף כמעין הילה נוספת שפשוט מנקה את ההילה עצמה. ואם גם זה לא עוזר אז להכניס שינוי קטן ומרענן לחיים או לבטל שינוי שבערך בזמן שנוסף כבר לחיים מתי שהם ניהיו עצובים פשוט להוציא אותו. חוץ מזה זה לא כזה ביג דיל זה רק עניין של גישה הרבה אנשים מרגישים עצובים עלובים שהחיים חרא וזה. חלק משתגעים וחלק מנסים לקחת את עצמם בידיים אני מציא פשוט לנסות להתחיל להתמודד אם זה ולנסות לשפר את המצב.

רעיונות מצוינים

אנסה עם מנטרה וניקוי פנימי וכן ניקוי הילה הן דרכים מצוינות. ארנסה לנשום עמוק ולשיר שאני עם עצמי. תודה!!!

EvilFlame

New member
בבקשה :)

אשמח לשמוע אם הטיפים שלי עזרו או לא. אבל כמובן לא חובה ובהצלחה :).

neophile

New member
ריברטינג

שיטה מאוד פשוטה ואפקטיבית שמחזירה אותך למצב הינקותי ומאפשרת לך לשחרר רגשות מעיקים באותה דרך כמו ששחררת בתור תינוק... באפקטיביות :)

Swicca

New member
Maybe...

Like someone allready said, your just said. You wrote you had a bunch of break ups... I think that would make me sad as well. When we are depressed, even if just a little... we start noticing the bad instead of the good, or how the good isnt good enough, so maybe thats what your expiriencing. When something bad happans its not allways(Id say thats very rare) that you are cursed. The best advice I can give, is talk to someone about it, how you feel and what your going threw... Just let it go. Cry whatever you need to do to releave some of that presure. Whatever you do though, dont keep it bottled up inside. ^^

Zipadidoda

New member
לפי מה שידוע לי

העיניים והברק בהם תמיד מתחזק כשאנשים מנקים את הכבד. וכמובן שהם מרגשים יותר טוב עם זה. ניסיתי וראיתי אצל כל בנאדם שעשה ניקוי כבר ושינוי מסוים בדיאטה שהעיניים הבריקו והתערננו בטירוף. חוץ מלנקות את הכבד אפשר לאכול בריא וכמובן שומנים בריאים - EFA's תעשה חיפוש בגוגל

למעלה