מבט על ....

drorlazar

New member
מבט על ....

מעבר ל"שוטטות" אין הפקות מקור טובות כרגע בערוץ 2, (להוציא את :זו ארצנו") תוכניות שמנמיכות ראש לעבר הקהל הישראלי בציפייה שיאהב אותן מורידות את רף הכניסה ואת רמת התוכניות, אחרי שחשבתי שאין גרוע מהשילוב של טופז ורפי רשף, קיבלנו את דצה והדר בתוכניות שמקומם במגמת תקשורת בתיכון, מעבר לזה עושה רושם שלאף אחד אין חשק להתאמץ, במקום לחשוב על משהו לעומק מעדיפים לקחת פורמט קיים לשנות אותו טיפה והנה בא גואל לציון, אז אם כבר לקחת פורמט לפחות לקחת פורמט מצליח (מיליונר) שימו לב שהטוק שואו ב-2 מתרכז בצורות גאומטריות (משולש,מעגל,טרפזים וכו) לאן נעלמו פורמטים קלילים יותר בסגנון הלייט נייט (דוגמת יצפאן, לנו,אובראיין)? הדבר היחיד שבעייתי בנושא הוא האורחים, אין, כולם התראיינו אצל כולם וחוזר חלילה, אז במקום לאלתר במקום (אל תדאג יהיה בסדר, נמצא מישהו במקום עופרה חזה) צריך לתכנן מראש את עמוד השידרה, והכלל הזה תופס לכל תוכנית, צריך לתכנן, לעצב דמויות, לבנות סיפור גדול, סיפורים קטנים ולהשקיע, הטלויזיה עומדת לפני מזלג דרכים עם הקמת הערוץ ה-3 ייתכן שהתחרות תאלץ להשתפר או לחלופין הערוץ יהווה במה חלופית לכל אלה שאפילו ערוץ 2 סירב לקבלם, ונקודה אחרונה למחשבה: מייקל קריצ´טון (סופר ויוצר ER) הסתובב 8 שנים עם ER ואף רשת לא קיבלה אותו, רק אחרי הרבה דפיקות על דלתות ER הכניסה את הרגל בדלת ושימו לב היכן היא היום (מבחינת קהל,איכות,שחקנים) דרור

~*~gaL

New member
טוב נראה אם הבנתי מש´ו..

כי הראש שלי לא במצב של להבין משהו כרגע.. אפילו שאני מרגישה יותר טוב מאתמול..טוב נו לא שאכפת לכם עכשיו
אז ככה..: באמת אין הפקות מקור טובות כרגע, כי צריך להשלים עם העובדה, שפה, זאת ישראל, וזהו. אני מקווה שנצליח לצאת אי פעם מבועת הכשלונות הטלוויזיוניים. הדבר היחיד שעובד כרגע, אפילו שזה "בחופשה" זה יצפאן, ולא לשכוח את קיציס, ורק בישראל שהייתה טובה מאד מאד, אפילו מעולה, גיא פינס (ערוץ 3 אבל הייתי חייבת להגיד), המחשוף, וקומדי סטור שהייתה.. שוטטות לא יצא לי לראות עוד, כי תמיד אני רואה משהו אחר.. אבל לפי התגובות שהתכנית קיבלה אני מנחשת שבטח ישדרו לה שידורים חוזרים, ואז אני אצפה. שמש.. על שמש קשה לי להגיב, כי לא יוצא לי לראות.. זה נופל על אי. אר... ו.. ממ.. תעשו לי טובה.. מי מעדיף לראות שמש על אי. אר.?!?! יוצא לי לראות לפעמים את הסוף כי זה לפני קיציס. אז נכון, אולי השבוע ממה שראיתי יצא לי צחקוק קטן.. נראה לי משהו מטנצר.. שהוא צרח או מש´ו.. הממ.. וזהו. שמש לא מצחיקה נקודה. הג´וקר.. תכנית מטומטמת לגמרי, לא מצחיקה, לא משעשעת. כמובן, לפי מה שראיתי. כי בשעות של זה או שאני באינטרנט או שיש משהו בערוץ 3... את התכנית של אורנה דץ לא יצא לי לראות, אולי טיפה (תשמעו.. ערוץ 2 לא ממש נמצא בסבב טלוויזיה שלי מה לעשות :)) וזה נראה לי אדיוטי במיוחד. על טירונות עוד לא כתבתי.. ומה שיש לי להגיד על טירונות זה כל הכבוד, כי ממה שראיתי, וזה לא קצת, היא הייתה מעניינת מאד. ראיתי גם בגיא פינס שתעלה מתישהו תכנית בעברית "הפרקליטים", נקווה שיצא מזה משהו. על שבתות וחגים אני לא אדבר כי בעצם התכוונתי לכתוב פה על ערוץ 2. בקשר לER.. לא ממש הבנתי מה הייתה הכוונה.. כי שוב, אני לא במצב של להבין כרגע (במילה אחרת: חולה), אני אנסה להבין אבל. מייקל קריצ´טון (או קריקטון?.. אני יודעת שיש CH אבל יש שמות עם CH שנשארים ק´) יצא עם הצלחה לפני אי. אר. וזה עם פארק היורה.. שכתב ויצר. ייחסו לו הרבה כבוד בסוף 94´ בקשר לאי. אר. כי זו הייתה הצלחה גדולה מאד באמריקה, ואפילו עד עכשיו אחרי 7 שנות שידור ובקרוב 8. ואני לא אכתוב שוב על ההצלחה של אי. אר. בישראל כי עברתי על זה הרבה.. שרוב האנשים בישראל מעדיפים סדרות קיטש כמו דוסון קריק, או לחילופין בובה פראית ולגעת באושר.. או שזה פשוט הקהל היום-יומי שאני נחשפת אליו.. שזה בני נוער. וזה, כמו שנאמר אצלי כבר, חבל. גל (שנהנת ברקע עם יילו של קולדפליי :))

לא לשכוח את דקות של תהילה...

.... ממש תוכנית יפה, מקורית מצחיקה וממש כיפית, של מי השורה הזאת משעשע לא יותר מזה...החחים זה לא הכל , מצחיק מרוב שזה מפגר ודבילי אבל דווקא בגלל זה שווא לראות, המצב
ממש מפגר.. ("הסאטירה שלא מפחדת מאף אחד:, וגם לא מצחיקה אף אחד!!!)ויש את כל השעשועונים... מי רוצה להיות מילונר, כל כך משעמם, הכספת זה נחמד... ועכשיו גם חזר הפיתוי,,, איכס!!! יום שבת במקום הקוסמים.... הקוסמים? תוכנית מפגרת, ממש מוזרה!! ולדעתי טירוונת זאת סדרה מעולה... אמיתית ששוה את זה! שמש כל כך דפוקה וקיציס גם כבר נמאס... וזהו אין יותר ממה שאת אמרת ואני ... באסה מוחלטת...

למעלה