מבט נשי שאלה

mike56

New member
מבט נשי שאלה

לעתים תכופות אני פוגש זוג בנות מחוץ למועדון הולכות מבטים מצטלבים, אחת מהם מוצאת חן בעיני. מה ניתן מעשית לעשות כדי ליצור קשר עם אחת מהן זו שיש לי ענין בה ועל פני הדברים היא מגלה ענין בי מבלי לפגוע בחברתה? מה הסיכוי לתהחלה שכזאת? אין לי קושי כשמדובר בבחורה בודדה אבל לרוב מחוץ למועדונים הבנות בצמדים ומעבר לכך. אודה לדעות

וואיי שאלה שאלה...

שרבים ניתקלים בה.. איך עושים את זה, ובטאקט.. לדעתי יהיה נחמד אם כזה תצמד אליהן(רצוי עם חבר שלך) וכזה תשחיל משפט לחברה שאתה מעוניין במישהי הספציפית.. אני חושבת שהיא תעזור לך.. אני אגיד לך מה.. חברה שלי פעם ראתה שנידלקתי על מישהו, והיא אמרה לי:"אה.. את זה את רוצה.. שניה.." אני חושבת שאם תשתף את החברה, והיא תראה שהיא לפחות עוזרת במשהו, ככה ייתן הרגשה טובה.. של החברה 'הפסיכולוגית'.. כמובן שתטיב איתה יותר, אם תמצא גם לה מישהו.. אבל פשוט פנה אל החברה(תביא איתך חבר, שהשניה לא תרגיש תקועה)

*אגבבב

המשפט שאתה משחיל לחברה אמור כמובן לבוא בלי שההיא תשים לב(או שאולי טיפה תשים לב..) משהו כזה באוזן.. אתה יודע

mike56

New member
נטע נראה לי להתחיל לקשקש עם החברה מצטייר

כשפני ולא מתאים לאופי שלי ואני לבד בסטואציה . תודה

REGENERATION

New member
סיכוי נמוך.

אתה לא בהכרח זקוק למבט נשי במצב הזה. כאשר אתה לבד ואתה פוגש זוג בנות, זה עלול לפגוע לך בבטחון העצמי ועלול להפריע להן, אל תשכח! הן חברות, הסיכוי מאוד נמוך שאחת מהחברות תזרוק את השניה בשביל ללכת איתך, אל תציב אותן בכזה מצב מביך, זה רק יפגע בך. אתה זקוק לשותף שיהיה איתך, כשאתה עם מישהו, זה ישר מעלה לך את הבטחון העצמי ומפחית את הנזק שעלול להגרם מסירוב. עדיף שתקח איתך חבר, ככה שאתה לא מציב אותן במצב מביך, ותוכלו לצאת בדאבל-דייט. אבל אל תנסה להציב בחורה במצב מביך ליד חברתה הטובה, זה רק פוגעך בסיכוייך.

mike56

New member
אוקי תודה אבל מצב נתון אני לבד בחורה שאני

מעונין זורקת מבטים . אין לי קושי באחד על אחד ואין לי גם כונה להפריד ביניהם אלא משהו יותר בכיוון של מספר טלפון אבל הענין שזה מחוץ למועדון צמד בנות הולכות הביתה ביחד אין לי אפשרות רצון להפריד ו/או להסתייע בחבר אני לבד. תודה

לחי7

New member
רגע...

מה הבעיה להשיג מספר טלפון ולהיפגש היום אחר אחד על אחד?

REGENERATION

New member
מה הבעיה?

זה עלול לפגוע בבחורה השניה ("הוא התחיל איתך, ולא איתי"), וזה עלול לגרום למתיחות בחברות בניהן, והבחורה הראשונה עלולה לוותר על זה כדי למנוע אי-נעימות.

לחי7

New member
אבל

יש מלא מקרים כאלה שבחורים מתחילים עם בנות שבאות ב"להקות"........ וזה ממש לא חובה שהחברה שלה תיפגע........אולי לשנייה יש חבר בכלל? וגם אם אין לה......לא יודעת..אני לא רואה מה הבעיה פה..... חוץ מזה, אם היא חברה שלה היא צריכה לשמוח בשבילה שמתחילים איתה...

mike56

New member
יש הבדל בין מועדון לבין ברחוב תוך כדי הליכה

במועדון קל לנטרל בחורה מחברה ולשוחח אחד על אחד ברחוב זה טכנית לא אפשרי

אני יכולה לומר לך מתוך נק' מבט של בחורה

שזה בסדר גמור להתחיל עם אחת, והשניה לא תקנא. הרי חברות מפרגנות אחת לשניה, ובמועדונים זה תמיד קורה שהבנות מתפצלות, רוקדות עם אחרים וכו'. וחוץ מזה, אל תהיה כזה גוטע נשומה ותדאג גם לחברה, הרי בה אתה לא מעוניין. תאג לאינטרסים שלך.

smartblonda

New member
םשוט תיגש לזוג הבחורות

תאמר לאחת שאתה רוצה שהיא מוצאת חן בעיינית ות לה מספר טלפון ותנסה להוציא ממנה הבטחה כי היא תתקשר. באם היא תתקשר אני לא יודע אבל עצם התעוזה ירשים אותה.

למעלה