מבט מצב על המירוץ לHCA

תום116

New member
מבט מצב על המירוץ לHCA

הביתיות לראשות המערב ולראשות המזרח- העסק הזה גמור. קליבלנד והלייקרס עדיין נלחמות על המאזן הטוב בליגה. http://www.finemess.com/cavs-lakers-schedule.gif לצערי הרב, כמו שזה נראה, הלוח של הקאבס הרבה יותר מעודד מבחינתם, והם גם עם יתרון במאזן הנוכחי. נצטרך ריצה רצינית, ולסיים את הרואד-טריפ הקרוב עם 6-1/7-0 על מנת להשאיר לעצמנו סיכוי, מה שמאוד קשה כי זה כולל משחקים מול שארלוט, דטרויט, שיקגו וגם אטלנטה.

go lakers go

New member
המרוץ נגמר בין הקאבס לליקרס

1 - קליבלנד יסיימו ראשונים במזרח + המאזן הטוב בליגה . 2 - הלייקרס יסיימו מעל בוסטון ואורלנדו ( שמתחרון ביניהן על המקום ה2 במזרח ) . 3 - מאבק בין סאן אנטוניו ועוד 5 קבוצות על המקום ה2 במערב , ומאבק על ביתיות במערב ( מקום 3,4 ). 4 - מאבק בין פיניקיס לדאלאס על המקום האחרון במערב . לדעתי , מאבק פתוח למרות הפער . סבלנות . 5 - מאבק על כרטיס אחרון במזרח . מה שהכי מטריד אותי כרגע תום ,זה שיוטה לא תסיים שמינית במערב . היא הקבוצה היחידה שאני חושש ממנה במערב . ולגבי ביינום ,אל תבנה עליו יותר מדי .לדעתי , הוא לא יחזור לשחק העונה . גם בעונה שעברה אמרו 8 שבועות ... וזה הסתיים אחרי 9 חודשים .

תום116

New member
../images/Emo7.gif

אם זה באמת יהיה כך, זאת מכה רצינית לקריירה של אנדרו, על אף צעיר- שנתיים ברציפות, זו בהחלט מכה מנטלית. הלוואי והוא יהיה בסדר, אפילו כקלף מהספסל. 1. אני מסכים איתך שכנראה ה'רואד טריפ' הקרוב עלול להכריע את הסיפור, אבל כרגע המאזנים כמעט וזהים. 2. וזה חשוב מאוד, אין ספק שאם כבר לאבד את יתרון הביתיות, אז אין שאלה בכלל למי עדיף- קליבלנד או בוסטון. 4. הלוואי שהם בכל זאת יצליחו לחזור לעניינים. הייתי נותן הרבה בשביל סדרה מול שאק. 5. ובסוגריים: על מי שתקבל סוויפ מקליבלנד, או משהו כזה.

תום116

New member
ולגבי יוטה

גם אני מעדיף בעשרות מונים לפגוש את דאלאס/פיניקס על פני יוטה בסיבוב הראשון. היא באמת קבוצה מצויינת שעלולה להערים עלינו קשיים, על אף שאנחנו צריכים לעבור אותה כמובן. היא לדעתי, מבחינת LA, האיום העיקרי יחד עם פורטלנד המקוללת והרקורד העלוב שלנו אצלם. כמובן שצריך לציין גם את ניו אורלינס והספרס, אבל זה יישמר סביר להניח לחצי/גמר.

למעלה