מבט מהפנט

מבט מהפנט ../images/Emo23.gif

שיר זה מיועד לכולם , מבלי יוצא מן הכלל , מאחלת לכולם מבט מהפנט וחיים מלאי היפנוט ואהבה
מבט מהפנט
שרואים את האחד או האחת ויודעים שזה על באמת ישנו איזה מבט מהפנט מעין משהו שמושך אותנו כמגנט
ואז אנו אחד לשני נמשכים את הרגש בפנים מרגישים חשים כל תחושה כל ליטוף ומגע
ויודעים שזו הרגשה טובה שישנה ,זו אהבה עם פירגון , כבוד ויושר שנדע לחיות רק באושר
שרואים את האחד או האחת ויודעים שזה על באמת כל הסחפות בנו גוברת להרגיש ללטף לעדן כי הרבה מעצמנו כל אחד נותן
ויודעים שזה בניית האהבה

שבלולנית שיר יפה,והלואי וגם במציאות

נדע לתת מעצמנו לזולת ואז באמת נוכל להגיד שבנינו את הגשר לאהבה. אהבה היא גשר מאת עדינה .ו אהבה היא גשר בין שני לבבות אהבה היא: 'חייה ותן לשני לחיות' אהבה היא גשר בכל השפות צריך להזהר מהגשר לא למעוד. אהבה היא גשר בין לבבות פועמים אהבה היא קשר רצוי,לכל החיים אהבה היא כח המניע את כולם אהבה היא דבק בכל העולם

אופה3

New member
שבלולית קטנה ויפה שלי, את מהפנטת

אותי כל פעם מחדש, עם המילים היפות, הרגשות שעולות תמשיכי לאהוב ככה כל החיים שלך אופניקה

אופה3

New member
פנינושקה, מילותיך מהממות ושבלול

שעיניך ימשיכו להפנט אותי ושכל אהבתך ורגשותיך יגרמו לבעלך להיות מהופנט אליך תמיד שרק אהבה תשרור בביתכם הקט, ובעזרת השם תחבקו את אוצרכם במהרה, ואת כל האהבה והחום שיש בך תתני לו והוא יתן לך, הלוואי והאושר והשלווה יהיו בביתכם תמיד, לך ולכל האנשים המקסימים פה בפורום, שרק שלווה ושלום ואהבה תשרור בביתכם אופניקה

אופינקה אוהבת ../images/Emo23.gif

תודה רבה לך , על האיחולים
גם לך ולבעלך אני מאחלת את מירב הברכות לחיים מלאי אושר ואהבה וב"ה תחבקו את פרי אהבתכם עוד השנה
שיהיה לכם מלא שימחה ושכל יום יהיה מלא מזל וברכה הרבה חיוכים נשיקות חיבוקים ושימחת חיים ושחייכם יהיו מאושרים ואוהבים

פנינושקה ../images/Emo23.gif

גשר לאהבה הוא גשר לפסגה להרגיש את הרגש שנקרא אהבה תודה לך , על המחמאות ועל השירים שאת מביאה מאחלת לך ולכולם אושר ומלא אהבה

אמממ בנות בנות בנות

כמה נחמד לקרוא על המילה הזו שאתן כל כך הרבה משתמשמות בה. אממממ איך קוראים אותה?? אהבה. אממממ כל כך נחמד לקרוא את האופטימיות הזו אממממ שזה ממש עושה לי חשק רב לעוף לי ולנחות לתוך קערת הקצפת שלי ואממממ לאכול את כווווולה. שבת שלום רק טוב!!!

למעלה