מבט לחרמון
ג גרםרמ New member 14/10/13 #2 שלום, מכירת ציור מישהו התעניין בציור, עניתי שעד כה לא חשבתי למכור ובכמה.. הציור הזה גודלו 49 על 34 ס"מ נייר, יש איזה אומדן כמה אפשר לבקש עליו ?
שלום, מכירת ציור מישהו התעניין בציור, עניתי שעד כה לא חשבתי למכור ובכמה.. הציור הזה גודלו 49 על 34 ס"מ נייר, יש איזה אומדן כמה אפשר לבקש עליו ?
R roni yoffe New member 15/10/13 #4 כמה שיותר אין שום סטנדרט או אומדן שלפיו אפשר לקבוע מחיר. תיקח כמה שאתה מרגיש לנכון. תחשוב מי קונה ממך, מה יהיה סכום אבסורד ומה יהיה סכום שיבאס אותך ותמצא את מה שבינהם.
כמה שיותר אין שום סטנדרט או אומדן שלפיו אפשר לקבוע מחיר. תיקח כמה שאתה מרגיש לנכון. תחשוב מי קונה ממך, מה יהיה סכום אבסורד ומה יהיה סכום שיבאס אותך ותמצא את מה שבינהם.
ג גרםרמ New member 15/10/13 #5 תודה רוני ובכל זאת כיוון שאין לי שום מושג... זוהי מישהי בקשריי עבודה עם הרבה מאדדד כסף ונראה לי שזה גם סוג של ג'סטה כלפיי , האם זה עוזר לך להגיד סדר גודל ?
תודה רוני ובכל זאת כיוון שאין לי שום מושג... זוהי מישהי בקשריי עבודה עם הרבה מאדדד כסף ונראה לי שזה גם סוג של ג'סטה כלפיי , האם זה עוזר לך להגיד סדר גודל ?
R roni yoffe New member 15/10/13 #6 אין סדר גודל הכי ממוקד שאפשר הוא ללכת לחנות שבה מוכרים תמונות או ציורים מקוריים ולראות את טוווח המחירים אבל לדעתי זה לא נותן שום קנה מידה. חשוב להבדיל בין ערך כספי של ציור לבין ערכו האמנותי. אין קשר בין השניים.
אין סדר גודל הכי ממוקד שאפשר הוא ללכת לחנות שבה מוכרים תמונות או ציורים מקוריים ולראות את טוווח המחירים אבל לדעתי זה לא נותן שום קנה מידה. חשוב להבדיל בין ערך כספי של ציור לבין ערכו האמנותי. אין קשר בין השניים.