מבט אחד ברכבת
אני יושבת ברכבת, משועממת, רק מחכה למשהו טוב שיבוא ויציל אותי. ופתאום המבט שלי נתקל במבט שלך. אני רואה אותך הולך לכיוון המושב שמולי, מהסס אם לשבת או לא. אני מתפללת שתשב. ואת באמת מתיישב. אני נותנת בך מבט אחד ואני כבר יודעת. אתה ש ל י . אתה יושב שם, מושלם. בייבי פייס, שפתיים מושלמות, זרועות נפוחות אבל לא יותר מידי. בדיוק מה שאני צריכה ורוצה. אני כנראה הסתכלתי עליך במבט רעב כי כשהרמתי את מבטי לעיניים שלך שוב ראיתי אותך מחייך בהנאה. יודע בדיוק כמה אתה שווה ומבין כל מה שאני רוצה ממך. אני מוציאה מין פתק קטנטן מהתיק שלי ועט (תמיד מצוידת לשעת הצורך), ואני כותבת לך בקטן "המכונית שלי נמצאת בתחנה הבאה. היא מחכה לי... וגם לך". אני מתרוממת ונותנת לך את הפתק בחיוך מתגרה. אתה קורא אותו ונראה לא מגיב. לרגע אני נבהלת אבל אז אני רואה אותך קם ומחכה לידי לרגע שבו הרכבת תעצור. אנחנו יוצאים מהרכבת ואתה לאט לאט עוקב אחרי לעבר הרכב שלי. בשניה שאתה נכנס אני מתנפלת עליך בנשיקה. "אני לא עומדת בשפתיים המדהימות שלך" והוא מנשק... אוי.. איך שהוא מנשק. לאט לאט אני מורידה לו את החולצה והמכנס, מבינה רק יותר כמה צדקתי בזה שהבאתי אותו לאוטו שלי. הוא מכניס באלגנטיות את הידיים שלו מתחת לחצאית שלי ומוריד לי את החוטיני האדום. בזמן שאני עסוקה בגירוי הזין שלו עם לטיפות קטנות הוא פותח לי את החולצה ומתחיל ללקק לי את הפטמות. בהתחלה הוא היה עדין, כאילו רוצה לחמם אותי בהדרגתיות. אבל זה רק הטריף אותי יותר כי רציתי שהוא יתנפל עליי ויעשה בי כל מה שרק הדימיון מעלה לו לראש. הורדתי ממנו את הבוקסר והתחלתי למצוץ לו כמו שרק אני יודעת. גירויים קטנים ואז עמוק שהוא לא יוכל לדבר. כמובן, שחוץ מלהגיד דברים כמו "את מלכה" הוא לא ממש דיבר. ובשלב מסוים עליתי מעליו ופשוט לאט לאט התחלתי להכניס אותו לתוכי. הוא תפס לי את הישבן כחלק מחוקי השליטה שלו, ואני רק עליתי וירדתי... עליתי וירדתי... ואז יותר מהר ויותר חזק והתחלתי כבר לגנוח ולצרוח. הוא גנח איתי וחייך כצרחתי. לא ידעתי שובע.. רק רציתי עוד ועוד ועוד. ובסוף... הוא הרים את הראש והתפוצץ בתוכי. וזה הדבר שגרם לי לגמור יחד איתו. ואז הוא לקח פתק קטן ורשם עליו מספר. "תתקשרי אליי. אני מצפה לשמוע ממך שוב". ואני רק חייכתי והתחלתי לנסוע לכיוון הבית שלי.