מבטך

Sודית

New member
מבטך

מבטך.... שחודר עמוק לתוכי, ממיס את ליבי... משכר את חושיי. זה לא היין, שמרעיד את ידיי.. החלום בעיניך, פרוש לפני. רוצה לחלום אותו איתך.... על הגלים. לשוט איתו לחוף מבטחים. סודית במבט חולם.

"שחקי שחקי על החלומות"../images/Emo82.gif

גם אם את שטה איתו לחוף מבטחים אל תשכחי לקחת חגורת הצלה..... נ.ב שיר יפה מאוד

Sודית

New member
אתה מכיר עוד כוכבים????

או שאתה היחידי משם??? איזה קו נוסע לכיוון שלך??? סודית בתחנה.

אם יפול הכוכב שלי../images/Emo41.gif

אני מכוכב דומה לשלכם "כוכב הקופים" בתחנה לשרון עמד קטר שמספרו "שיבעים ארבע מאות ארבע עשר" נ.ב השמים מלאים כוכבים צריך רק לקחת דלי לבחור את הכוכב שנותן הכי הרבה "אור"

דניאלה1311

Active member
מנהל
איש מכוכב אחר - הסבר לא ידעתי את נפשי כשקראתי את המשפט שלך, אנא תרגם לי, למה הכוונה לקחת חגורת הצלה, כלומר מה שאני הבנתי, וכנראה כל אחד מבין לפי נסיונו/ה וכד´ שגם אם הרומן נפלא, מקסים, ונראה על פניו כנע על מי מנוחות הרי אף פעם אי אפשר לדעת, וכדאי שתהיה חגורת הצלה (מה היא? גבר אחר? חה חה חה)

../images/Emo63.gifהחלום ופישרו

דניאלה יקירתי הכוונה היתה (בחצי קריצה) שגם אם אתן מוצאות את "גבר החלומות" וחשבתן שהיגעתם לחוף מבטחים תמיד צריך לקחת בחשבון שיש סכוי שבסוף תשארנה רק עם החלומות-כך ש-"חגורת הצלה" תרתי משמע לא תזיק

דניאלה1311

Active member
מנהל
איש מכוכב אחר - אני שמחה שהבנתי ואתה מה זה צודק, אוי עד כאב לב אתה צודק, אבל אין מרשם בדוק נגד טעויות, נגד ניפוץ חלומות, כלומר זה מה יש, לצערנו.

Sודית

New member
ומה איתכם, כוכב???

אתם מסתדרים בכל מצב??? למד אותנו...איך זה הולך, בכוכב שלך...האחר מכולם. סודית מצילה.

אנירמי

New member
פסטיבל שירי ים

לפני כמה שנים יזמתי פסטיבל שירי ים שלא הצליח להתרומם. קיבלתי אז שירים יפיפיים השיר שלך היה יכול להכנס לקטגוריה הזאת.הנה שיר שאני אוהב במיוחד שכתב מומו זינו. בחוף רואה אמא לבנה / מומו זינו בחוף רואה אמא לבנה את ילדיה כוכבים בשמיכה עבה של עננים ורח לילה עצובה שורקת שיר לאהובה ולא הרחק שרים גם מלאכים ואת עכשו בודדה על החוף מול ים שחור סוער והוא הבטיח שהוא יחזור אבל הוא מאחר וכבר הרבה שנים הלב שלך איתו במרחקים. מרחוק אורות העיר כמו שדה נרות אחד אחד הם דועכים נעלמים

Sודית

New member
היי רמי....זה מיוחד בשבילך....

הוא ירד אל הים.....ב... ערב של מה בכך, הוא לבד.... ריחה עדיין בו, דמותה מולו... לא יכול לשאת את הכאב... כמה עצוב לו שם, בתוך הלב. עכשין רק הבין, את עצמת האהבה אינו מאמין, שהלכה, נעלמה. ירד אל הים... הוא וליבו, לבד. פוסע על החול... מלטף את הגלים, שאת גופה עטפו... אז, באותם ימים. ואיך לא ידע, להעריך... ואיך לא הבין כשנתנה לו את ליבה, את מלוא אהבתה. בואי, חיזרי לחש אל הגלים תפילה לי אלייך היי שוב שלי סודית הולכת לחפש אותה

אנירמי

New member
יש לך במגרות עוד כאלה עצובים?

מרוב דמעות המחשב נחנק הנה התשיבה שלי בודד על הטיילת הולך בודד על הטיילת שום דבר אינו בוער עוד מעת תשקע השמש ואשב בבית קפה אשתה כוס של בירה ואביט אל השקיעה אין לי אישה שמחכה אולי אפגוש אחת השמש כבר שקעה והכוס נותרה ריקה לא פגשתי אף אחת אולי מחר ביום חדש השיר הזה הוא שיר בלוז עם גיטרה ומפוחית

מבט אחד .....

הסתכלנו זו על זה במין מבט שכזה שחודר עמוק עמוק ויכול להגיע רחוק ושיכור אני ולא מיין כי אותך לא הספקתי להכין עדיין וידיי רועדות האם לפנות להתקשר או לחכות ובחלומי רואה אני אותך איתי שטים בין הגלים לחוף מבטחים ופתאום אותו מבט עבר לאט לאט אל הצד כי ליד גופך המושך ישב אישך

B T1

New member
רוזנתי! תני עוד מבט.

אם גם אז תהיי הלומה ולא מיין סימן ששתית נקטר עם האלים באולימפוס, כי משהו קרה בכתיבתיך. (מוזה?) או בהבנה שלי. זה פשוט יפה! או הסבר אחר---לאחר שמכירים את הכותב היצירה מקבלת מימד נוסף. או כל האפשרויות נכונות. זה ממש מתחבר איתך ואני אוהב את זה.

maxima

New member
רוזנת ................/images/Emo140.gif

גם מבטך שבה את ליבי

maxima

New member
סודית.........4u|

חלומות הם חלק מהחיים אהבתי את חלומך

ישRאל

New member
איזה יופי איזה מילים

אני ממש מקנה איך את מסוגלת כך לכתוב ,,בכזה שטף מבלי להתאמץ כלל,, כאילו המילים נישפכים על הדף(המסך) הלוואי שאצבע אלוהים תיגע בי וגם אני אצליח,, יופי סודית,,,,כל הכבוד

באלי7

New member
מרכיב תמשקפים

נכון שזה לא מהיין נכון שזה לא המבט שחודר המבט רק סורק וזה הבירה שרואה והחלמות זה רק פונגרפיה ולך אין כניסה החלום שלי הוא פרטי שלי ואת רק מחפשת מציל שלא שובת שיובילך לחוף מבטחים ואותי מעירה מנמנום רק החדוה שבסכנה וש זה שאסור שרק תבוא השינה המתוקה ותגאל אותי מימבט המסך אמן

למעלה