מבטים שאפשר לשמוע

מבטים שאפשר לשמוע

אולם גדול, מעט חשוך. אנשים יושבים מימיני ומשמאלי, וכולנו מחכים, שהצלילים יתחילו לבקוע, יתחילו לנסר את חלל האוויר, ולהעביר אלינו את כל העוצמות שבמוסיקה ובמילים. בזווית העין שלי אני קולטת מבט חודר. אני ממסה לראות מבעד לחושך מי זה שמביט בי, ומצליחה לראות אותו, לבוש חולצה שחורה, מכנסי ג'ינס בהירות, שיער חום קצר, חיוך מטרף, ועיניים שנדמה שחודרות פנימה, ונוגעות בנשמה, או בחלק הזה אצלינו שהופך אותנו לבני אדם. אני מחייכת לעצמי, תוהה אם הוא שם לב שהוא נועץ בי מבטים, תוהה אם הוא רואה אותי בכלל או סתם בוהה באיזושהי נקודה, שבמקרה אני נמצאת בה. אני נועצת בו מבט חזרה, מבט שיוצא לי רק מדי פעם, מבט מיוחד. אני מביטה מסביבי, אף אחד לא רואה, אף אחד לא שומע את הלב שלי שדופק במהירות שיא, אף אחד לא רואה את הידיים שלי רועדות. המוסיקה מתחילה. המילים, עם כל העוצמה שלהן, והלחנים, עם כל הגדולה שלהן, גורמות לשקט להיות עוצמתי, ללב שלי להיפתח, ולדמעות שכלואות בתוכי לזרום אט אט. אני מתמסרת למוסיקה, מייחלת למישהו שישב לידי, שאוכל להחזיק את ידו, לתת לו להרגיש את ליבי הפועם במהירות, מישהו שידע בדיוק מה עובר עלי עם העוצמה הזאת שבאוויר, עם המילים שמדברות מתוכי, כמו מתוך אילמותו של המשורר. מדי פעם אני מפנה את המבט אל אותו בחור. המבט שלו עדיין נעוץ בי, חודר דרכי. נדמה שהוא מהמרחק שלו מרגיש את לבי הפועם, חודר לתוך נשמתי ומחזיק לי יד לא-נראית. שיר על חלומות מתנגן עכשיו. על מישהי שנמצאת בחלום, שלה, של המשורר, ואני עוצמת עיניים וחולמת על אותו אחד, שיצליח לחדור ללבי, לחלום איתי את החלומות שלי, לשמוע מרחוק את לבי דופק במהירות, להחזיק לי את היד גם ממרחק של אלפי קילומטרים. אני חולמת על מישהו שיאהב באמת, שיתחבר באמת, אלי, אל נשמתי, אל לבי, אל גופי. השיר נגמר. אני פוקחת עיניים, ומחפשת באולם את החולצה השחורה ומכנסי הג'ינס הבהירים, מחפשת את המבט החודר ואת החיוך המטרף. הוא לא נמצא שם. אני חוזרת להביט על הבמה ולהביט בצלילים. שיהיה לכולם אחלה סופשבוע, ושבת שלום!

תודה לכולם על התגובות... ../images/Emo9.gif

ולך מונו במיוחד...
כי בלעדייך הסיפור הזה לא היה נכתב...
ושיהיה לכולם שבוע מקסים!

מכיוון שאת לא...

כתבת הפעם איזה שיר עלי לשייך להודעה אני אלך על משהו מיוחד... האולם הוא אולם קונצרטים וכעת נותר להחליט אם זה ביצוע קלאסי ליצירות רוק או אופרה, קרמינה בורנה או משהו דומה...
והסיפור... אחחח... כרגיל חף מתיאורים פלסטיים וולגריים אך מצליח להעביר תחושות ולרגש...
מחכה לסיפור הבא !

../images/Emo6.gif

גם אם הייתי אומרת איזה שירים היו שם זה לא היה אומר לך כלום... חכה קצת. בסוף אתה תדע...
ותודה...

יש לי סבלנות...

יש לי סבלנות ויש לי זמן אני מחכה...
לגבי השירים שהיו שם, סביר להניח שאת צודקת אבל אם לא תגידי אני בטוח לא אכיר...

ומקפיצה

אני יחצ"נית הצומי של פרח, כמובן שאני רואה מזה אחוזים (אמנם רק 3% יופלה דל שומן, אבל בימינו זה גם משהו)

נצל"ש: צלילים מכוונים

הכרנו דרך הצ'אט. מהר מאד עברנו לטלפון, שנינו מאיזור ירושלים, שנינו דלת"שים (דתיים לשעבר), שנינו אוהבים את הנוף הנשקף מארמון הנציב, שנינו אהבנו איזשהו סרט שראינו באותו זמן (ואני אפילו לא זוכרת איזה סרט זה היה). התלבטתי אם להיפגש איתי או לא. אני ביישנית (למי שעוד לא קלט את זה), ואני ש-ו-נ-א-ת בליינד-דייטים. בסוף החלטנו להיפגש במרכז העיר. הגעתי למקום שקבענו בו, לכיכר ציון, יום שלישי בבוקר. וחיפשתי בעייני מישהו שעונה לתיאור שלו. לא מצאתי. התקשרתי אליו, הוא ענה שהוא תכף מגיע, ושאל אותי אם יש לי התנגדות שניסע אליו הביתה. אולי הייתי נאיבית מדי, אבל עניתי לו שאין בעיה. הוא אמר לי שהוא מגיע עם אוטו כסוף, ובעודי מדברת איתו הוא שאל אותי מה אני לובשת. חולצה שחורה ומכנסיים בצבע חאקי. "אה, אני רואה אותך", הוא אמר. ראיתי אוטו כסוף מולי והחלטתי להתקדם לעברו בחשש. נכנסתי לאוטו, חייכתי אליו, הוא התקרב, נתן לי נשיקה על הלחי, התניע את האוטו ונסע. רק כשהוא הפעיל את המוסיקה קלטתי שזה הדבר היחיד שלא דיברנו עליו מעולם. איזה מוסיקה הוא אוהב לשמוע. הדיסק שהתנגן הבהיר לי את הטעות מייד. טראנס. הרגשתי שהכל מתנפץ לי בין הידיים, איזה סיכוי יש לי עם מישהו שאוהב טראנסים, שם אותם בפול ווליום, עד שאי אפשר לשמוע כלום חוץ מאותם רעשים נוראיים. אחרי חמש דקות של סבל לא נורמלי, הוא הנמיך את המוסיקה ואמר לי "את בהלם, נכון?" לא עניתי לו. רק הנהנתי בשקט. הוא הסתכל עלי במבט חודר, שגרם לשערות שלי לסמור, לברכיים שלי להתפוקק, ללב שלי לדפוק במהירות האור. הוא שם יש על הרגל שלי, וחייך. "עכשיו תעצמי עיניים ותחכי בסבלנות" הוא אמר. עצמתי עיניים, מחכה למשהו לא ידוע, חוששת מעט, אבל איכשהו עם החששות מרגישה בטוחה. שמעתי אותו מחליף דיסק, וחיכיתי לשמוע אילו צלילים יבקעו הפעם מהמכשיר. מהר מאד זיהיתי את הדיסק, "צליל מכוון". ההלם תקף אותי שוב. קודם טראנס ועכשיו צליל מכוון? מה הולך כאן? הוא חייך אלי. יודע ומרגיש בדיוק מה החיוכים שלו, עם השיער המחומצן שלו, העיניים הכחולות שלו, עושים לי. הגענו אל הבית שלו. הוא יצא מהאוטו, ורק אז ראיתי אותו ממש. גבוה, רזה, לבוש חולצה שחורה ארוכה, עם שרוולים מופשלים, ומכנסי ג'ינס כחולות כהות. הבית היה ריק. הוא הדליק רדיו, על גלגל"צ, והכין לנו ארוחת בוקר טעימה... אחר כך הוא התקרב אלי, ונצמד אלי בנשיקה לוהטת ומדהימה. נצמדתי אליו בחזרה, קצת המומה מהעוצמה של המשיכה שהרגשתי אליו, מהפתיחות שלי אל בן אדם שאני לא מכירה (בכל זאת, אני ביישנית...). לא קרה הרבה בינינו, אבל מה שקרה יחקק לעד בזכרוני. המגע שלו, עדין ומלטף, השפתיים של עליי, חמות, מעבירות צמרמורות של עונג עילאי. צלצול טלפון קטע את הכל. הוא ענה, ודיבר במהירות ובבהלה. אבא שלו היה צריך ממנו משהו דחוף, והוא התנצל שהוא צריך לקטוע את הפגישה שלנו באמצע, הבטיח לפצות אותי על זה, ואמר שהוא יקפיץ אותי למרכז העיר. נכנסנו לאוטו, ודיברנו. הדיסק "צליל מכוון" היה עדיין במערכת. והוא רצה להשמיע לי את השיר שהוא הכי אוהב בדיסק הזה... ואז שמעתי את זה: "צלילי חליל אל החולות של המדבר היה שולח, ליטף הוא את גופה הרך והסופה טרפה הכל..." הוא העביר יד נוגעת-לא נוגעת עליי, גורם לי להצטמרר עד עמקי נשמתי, לנשום בכבדות. הוא עצר את האוטו, התקרבתי אליו ונישקתי אותו, ויצאתי מהאוטו.

למעלה