מבטים מגששים ומתחמקים

ferdinand

New member
מבטים מגששים ומתחמקים

מתחמקים מהאנטנות הרגישות, של להקת האפרוחים שמתרוצצת סביבנו, שלא מתירים לנו כמעט רגע אחד של לבד. מבטים מגששים. יפה לך השיער הארוך. והעיניים העייפות והחמות שלך. ואת לא מפספסת את המבט שנמשך אל המחשוף. בתנועה אינסטינקטיבית משפילה מבט. (התגובה ה-"סטנדרטית", שבודקת שהכל "במקום", מהוגן? או אולי הפוך, בודקת אם הוא נדיב מספיק? בשבילי?
) וחם. כל כך חם. אגלי זיעה מבצבצים לך על המצח, ואני חושב לי, שבא לי, כל כך בא לי, למחות אותם עם לשוני. פה ושם נגיעה אקראית. ירכייך מעלות בלחיי את זכרון מגען המועך ברוך. ולרגע אחד, בעת פרידה, כף ידך נשלחת אל ידי, חמה ונעימה, מעבירה בכל גופי צמרמורת. התגעגתי!

ferdinand

New member
הרגע הזה

הרגע הזה, שלתוכו מקופלות כל התשוקות. הרגע הנכסף שאבוא בשערייך. לא רגע אחד לפניי ולא אחד אחריי הרגע הקסום והיחיד הזה - כשארגיש את החמימות הרכה, הרטובה שלך עוטפת אותי, שואבת אותי לתוכך. מגע המשי והתחושה הזו - ש-"הגעתי הביתה"....

bugbuster

New member
פרדי ../images/Emo150.gif פרדי ../images/Emo194.gif פרדי ../images/Emo88.gif

כתיבה משובחת! אמ'מה, נו מה! אהה! אחת ליום! ושתהיינה הטובות ביותר שיש, הודעה ארשית אחתתתת!

סול blue

New member
../images/Emo51.gif

"הגעתי הביתה", "אבוא בשערייך"- היטיבת לתאר את תמצית התשוקה והכמיהה ברגע "ההוא" במיוחד לאחר ימים קשים ומיוזעים אלו

ferdinand

New member
לשכב לצידך "אחרי"....

וללחוש לך מילים. לא יודע אפילו מה מקשקש. לא חושב שגם לך ממש איכפת. אפילו שיהיה סתם ג'יבריש. והעשרים אצבעות מטיילות. רגועות, נינוחות, שבעות, חוקרות. מטיילות על חלקות בשר שכבר נכבשו, עושות כבשלהן. ואחרי זה לשתוק. מבט בתוך מבט. עם חיוך בעיניים. בתוכן מזהה את הניצוץ, שנדלק מחדש. אחרי זה מבין שהן משקפות את הניצוץ בעיניי. רק אחרי זה מרגיש את זה אצלי בגוף. איך הכל שוב מתעורר. איך גישש האצבעות, שלרגע אחד, היה "סתם" נעים, לא מבחין בין פיטמה לזרוע, גבה, הופך להיות שוב עורג. ושוב הגוף מתפתל. ושוב לשונות יוצאות למסע. ושוב הריח החם, המעורבב, הרטוב. ושוב גוף רוצה לתוך גוף.

למעלה