מבחר ניידים בתצוגה

pitai

New member
מבחר ניידים בתצוגה

שלום לכולם, מישהו יכו ללהפנות אותי למרכז מחשבים ניידים פתוחים ועובדים בתצוגה שאוכל להתרשם מהמחשב לפני שני מחליט על דגם לא רק מתמונות וסיפורים? בביג בוקס בצומת בילו יש מבחר לא רע של מחשבי IBM LG ASUS DELL וHP פתוחים עובדים ומחוברים לרשת. מישהו מכיר מקום דומה באזור המרכז או הדרום? תודה.

kimpatsu

New member
office depot

עוד לא ראיתי ב- big box, אבל לפי מה שאני יודע מדובר פה בבעיה רצינית ביותר. איך אפשר לקנות מוצר בטווח מחיר שבין 5000-10000 ש"ח בלי לראות אותו אפילו?!? תראו לי בבקשה עוד מוצר יוקרתי שכזה, שאנחנו קונים ממראה תמונה ומפרט בלבד.? בכל אופן, יש ל- OFFICE DEPOT את המבחר הכי גדול לדעתי, אולי ארבעה ניידים, וגם הם סגורים במעיין קופסאת פלסטיק שקופה כזו. יופי של מבחר. אני בטוח שזה לא דוגמא, אבל הייתי בחנות אלקטרוניקה בטוקיו, והניידים פשוט פרוסים לפניך, ודלוקים, ומחוברים לאינטרנט כמובן, ומקרינים סרטים, ככה שממש אפשר להתרשם מהם...

pitai

New member
כנס לביג בוקס

תתרשם כמוני, מבחר של כ 15-20 לאפטופים דולקים ומחוברים... הייתי שם לבד משהו כמו שעה וחצי... פשוט תענוג :) גיליתי למשל שהמסך של הLG LE50 שאני מתכוון לקנות נראה קצת אנמי וחיוור לעומת מסכים אחרים, דבר שמאוד איכזב אותי וגרם לי לחשוב על קניית X41 מארה"ב כמעט באותו מחיר... (הX41 טאבלט מוצג גם הוא לראווה בביג בוקס...) מישהו מכיר עוד מבחר כזה בארץ?

kimpatsu

New member
די...!

באמת הפתעת אותי עכשיו! 15 עד 20 ניידים בתצוגה?? כשאהיה במרכז אני אכנס לראות... חבל שיש רק שני סניפים, ואין כלום בירושלים. !

למעלה