מבחנת דם עד כמה חשוב לבקש מבחנת דם מהתורמת מקייב?
א אשרת 1972 New member 25/4/15 #2 ברוב המסלולים מביאים כדבר שבשגרה נועדה לביצוע בדיקות גנטיות נוספות היה ויש הריון או אם יש צורך בכך
ע ענבלית71 New member 25/4/15 #3 לבקש את המבחנה? או שהם מציעים? האם כרוך בהוצאה נוספת? נרטה לי שזה חשוב שתהייה המבחנה לעתיד...
מ מאמינקה2 New member 25/4/15 #5 לא בכל המסלולים מקבלים אוטומטית מבחנת דם. יש מסלולים שצריך לבקש מראש את המבחנה וזה גם לא משהו שאת יכולה לשמור הרבה זמן במקרר בבית. תוך כמה ימים את צריכה לתת אותה למעבדה.
לא בכל המסלולים מקבלים אוטומטית מבחנת דם. יש מסלולים שצריך לבקש מראש את המבחנה וזה גם לא משהו שאת יכולה לשמור הרבה זמן במקרר בבית. תוך כמה ימים את צריכה לתת אותה למעבדה.
מ ממתינה למתנה New member 26/4/15 #7 במסלול אסותא זה לא אוטומטי אני ביקשתי כי החצי שלי נשא של סיסטיק פיברוזיס וצריך היה לבדוק את התורמת. נותנים את זה מיד אחרי ההחזרה ואו שאת לוקחת או ששסה מביאה את זה איתה ואת מוסרת למעבדה.
במסלול אסותא זה לא אוטומטי אני ביקשתי כי החצי שלי נשא של סיסטיק פיברוזיס וצריך היה לבדוק את התורמת. נותנים את זה מיד אחרי ההחזרה ואו שאת לוקחת או ששסה מביאה את זה איתה ואת מוסרת למעבדה.