מבחני תיאוריה

David Gerby

New member
מבחני תיאוריה

לדעתי יש מספר חורים בהעברת הנוהל של בקשת מבחן תיאוריה לדרגה 2. בשבוע שעבר הגיע אלי גולש מתלמד שביקש להיבחן. הגולש הגיע ללא טופס בקשה לדרגה 2 וללא הרשמה לאגודה, ואני לא מאשים אותו בכך. זמן רב עבר מאז נבחנתי ולמיטב זכרוני הנוהל הוא שכאשר מתקשר חניך בבקשה להיבחן עליו להירשם לאגודה ולקבל טופס בקשה לדרגה 2. בנוסף אני מתכוון לכתוב סילבוס לחומר הלימוד למבחן התיאוריה שבו יש לציין את הפרקים החשובים בספר העזר המבצעי. כמו כן יש לבצע מספר תיקונים בשאלות של המבחן החדש. הגולש שהגיע להיבחן לא ידע אפילו על קיומו של הספר עזר המבצעי ובשל כך לא ידע את מגבלות הרוח של הדרגה. למיטב זכרוני האגודה רכשה ספר של דניס פייגן ללימוד. איפה הוא? האם יש לחניכים נגישות אליו? לתשומת לב הנוגעים בדבר, אבקש להנחות חניכים בנושא ולציידם בטפסים הרלוונטיים כדי שלא ייצטרכו להגיע בשנית. ותקנו אותי אם אני טועה.

י ו ב ל ק

New member
באותו הקשר דרגה מעל

אני רוצה לעשות מבחן תאוריה איך?, כמה? ומתי?.

SENTINEL 1

New member
מבחני תיאוריה 2

דודו צודק!!! צריך לעשות ופעול להרבה מאד דברים באגודה אבל כמו שכבר אמרתי-יועצים לא חסר, אז מי שחושב שצריך ויכול להשקיע מזמנו כדי לטפל בכל דבר מבוקש-מוזמן לעשות כך כמו כן הדברים אכן יעשו אבל צריך לזכור שכולנו(לפחות אלו שפועלים)מקדישים את עצמם מתוך זמנם הפרטי ובהתנדבות ועל כן זמן הטיפול הממושך. נ.ב חוץ מזה אתה ואתם מוזמן/ים לשלם לפחות את הדמי חבר.

ג ל נ ט י

New member
בעבר

היה אתר אינטרנט שתחזקתי שתאר את כל הנהלים הדרושים למבחן דרגה. אולי כשיגמר הלחץ אשחזר את אותו אתר... אני מניח שאם היתה גישה יותר חיובית: גישה של שיתוף מידע וכו... (כמו למשל בטרקים) אז היה חשק להתאמץ יותר למען הסביבה. בינתיים אין מה לדבר, כי יש לי המון לחץ בעבודה - והם מתגמלים על השקעה, או לפחות מקשיבים להמלצות... :)

David Gerby

New member
קבל טופס בקשה לדרגה מהאגודה,

למד טוב את החומר ותאם איתי מיקום וזמן למבחן תיאוריה. לבחינה תביא איתך את הטופס ולוג בוק, אותם גם תצטרך לבחינה המעשית. עדיף להגיע במרוכז כמה אנשים יחד. בהצלחה!

הר לב

New member
../images/Emo23.gifמקום להיבחן!

הי דודו! אם יש בעיות עם מקום לבחון אנשים? יש אפשרות לעשות זאת ב"עגור" ארנון הר לב

למעלה