מבחני ספורט בקורס קצונה

מבחני ספורט בקורס קצונה

המבחנים הם מבחני כניסה או מבחני סיום? מה הם מכילים? 2000, כפיפות בטן ושכיבות סמיכה?

סופה21

New member
בראור כניסה..

בראור אמצע ובראור סיום (אם אני לא טועה) מכילים מה שבראור מכיל לא? פקלים ו2000

סופה21

New member
אממ..

סיון (בלקסטר) טיפולך האישי? את יודעת מה יש שם הרבה יותר טוב ממני...

Black Star

New member
סיון??? ../images/Emo13.gif

לא, עדיין לא קוראים לי סיון... בכל מקרה כמו שאתה רואה כבר עניתי
(ככה זה כשנוקעים את הקרסול - שוב - ואי אפשר לצאת.. עוקבים אחרי הפורום בצורה די מעמיקה).

Black Star

New member
בר-אור בקק"צ..

(בהנחה שאנחנו מדברים על קק"צ בבה"ד 12 - עורפי). קודם כל, בהכנה אתה תעשה לפחות שני בחני בר-אור - בפתיחת ההכנה ובסיום ההכנה, כשהבר-אור בסוף ההכנה הוא אחד הגורמים להחלטה אם תמשיך לבה"ד 12 או לא, וחייבים לעבור את ציון הסף (50, אם אני לא טועה? זה כל הזמן משתנה). בבה"ד 12 עושים בר-אור שלוש פעמים - בכניסה (חלק מתנאי הקבלה לבה"ד 12), בר-אור אמצע, ובר-אור סיום. לכולם יש רף ציונים שחייבים לעבור. בר-אור כולל ריצת 2000 (שהציון שקיבלת עליה מהווה 70% מהציון הכולל), כפיפות בטן (15%) ושכיבות שמיכה (15%). בהצלחה.

Lotar

New member
בר אור?! פחח חכה שתעשה בוחן לורן...

או לורן משופר אז תבין מזה מדס רציני בקקצ בר אור זה פיפי של יומיים היה לי בר אור בקורס

Lotar

New member
בוחן לורן ולורן משופר

אז ככה קודם כל לילה לפני הבוחן יש לך ניווט בדד של 30 קילומטר כסיפתח לבוחן הבוחן עצמו כולל ריצת ניווט את הבוחן מסלול עד החבל ואחר כך רץ לחבל 6 משם למטווחים ושוב חבל 6 ואז יש לך ריצה לכיפת הר ולרדת ממנה שזה לבד יותר מ5 ק"מ והכל אם אני זוכר נכון צריך להעשות ב44 דקות משהו כזה את הבוחן עושים בסוף הקורס בגדודי היבשה כמובן לא בבסיסי וגם בהשלמת חיר בגפן.

יניב100

New member
עוד שאלה

איזה קורס גדודי ? איפה עושים השלמת חי"ר? חשבתי שחל איסור על ניווט בודד מחששלחיי החייל ושהצוות הכי קטן זה שני חיילים.

למעלה