מבחני הסמכה MCSD

ht2006

New member
מבחני הסמכה MCSD

אם למישהו יש לינק למאגר השאלות של מבחן 70-315, ולחומר לימוד, אשמח מאד לקבל. חיפשתי שעות ולא מצאתי, שמעתי שיש מאגר של שאלות שמפורסם באינטרנט, ומשם לקוחות השאלות. Please תעזרו לי בדחיפות !!! תודה רבה לכולם!

האם שווה לעשות היום את 315 ?

דיברנו על זה פה לפני חצי שנה בערך, ואז הדעה הרווחת היתה שכן, למרות ש 2.0 מתבסס והולך. אבל היום? לעשות מבחן של דוט נט 1.1 ? כמובן שזה תלוי במטרה והצורך, אבל מאחר וכבר הייתי בסרט הזה של התיישנות הסמכות, אני לא בטוח. זה כמו לקנות מנוי לבריכה במחיר מוזל, אבל לקראת סוף השנה, כשנשאר לך מעט זמן להנות מזה.

ht2006

New member
לא ידעתי שזה של 1.1

כמובן שעדיף 2.0 (אני גם עובדת על זה) אם תוכל להביא לי קישור לתירגול ולמאגר השאלות עבור מבחן זה (ולהגיד לי איזה מספר זה) אשמח מאד מאד (=:

אני מייד מביא.

את רוצה את זה עם צ'יפס או עם אורז? כדאי לבדוק באתר מיקרוסופט את תיאור המבחן ואת הנושאים שבו, ועל איזו גרסה הוא מדבר, וזה עוד לפני שרצים לחפש את הפתרונות למבחן.

ht2006

New member
דוד גילי - ממש לא יפה )=:

חיפשתי שעות (!!!) (כפי שכתבתי בהודעתי הראשונה) את חומר הלימוד + מאגר השאלות ולא מצאתי. חיפשתי עבור מבחן מספר 70-315, אבל הבנתי מאחד הכותבים פה שהבחן הוא על גירסה 1.1 ויש מבחן על גירסה 2.0 אם כן - אני מעוניינת לקבל חומר + מאגר שאלות השייכים למבחן בגירסה 2.0 ואם אתה תוהה לעצמך - ברור שבחיפושי הגעתי גם לאתר מיקרוסופט וראיתי את הנושאים אך את הגירסה לא ראיתי. לא נראה לי שהידיעה על איזה נושאים המבחן היא מספקת בכדי לעבור אותו.. ולכן אני מעוניינת בחומר + מאגר שאלות. הודעתך ממש איכזבה אותי - כתבת "אני מייד מביא", אך בפנים כתבת קשקושים שלא אחזור עליהם. בקיצור - אם אתה רוצה ויכול לעזור לאנשים - תעשה זאת, אחרת - פשוט תשב בצד ותסתום!

כמו שאמרו הגשש:

סמי, צלצל למשרד הרישוי, תגיד שאתה לא בא כי אתה אהבל.

למעלה