מבחנים .....

מבחנים ......./images/Emo178.gif

יש לי 13 מבחנים ש4 מתוכם כבר בשבוע הראשון "לחופש"...
כולם קורסים שנתיים.... איך אני אמורה לשרוד את ה #^*%^$ הזה ??? התחלתם לסדר כבר את החומר לקראת הבחינות?...

אני משקשקת ממועדי ב'...../images/Emo10.gif

אין הזדמנות שניה וזה מפחיד.. המועד השני של הבחינה הוא רק בתחילת שנת הלימודים הבאה..
מעדיפה לגשת לכולם ולקוות לטוב ומקסימום, לגשת למועד ב' מאשר לגשת מראש למועד ב'.. זוועה..!!!!

@יעל@

New member
מתי המועד ב' האחרון שלך?

שלי ב 5/10. מאוד מקווה לא להגיע לשם.

unholy

New member
איך לעזאזל???

איך לעזאזלללללללל יש'ך 13 מבחנים?:| ועוד 4 בשבוע:S כאילו...אני לקחתי השנה כל השנה 13 קורסים:|

roigr

New member
גם לי היו סמס קודם 14 מבחנים. כל מה שהיה צמוד

מדי - למועד ב' ! מה הסבירות שלא תצטרכי לעשות מועד ב' בקורס שלא היה לך זמן ללמוד אליו ? אם נמוכה - לכי על זה. אם גבוהה - בכל מקרה סביר שתעשי, אז לפחות לא לבזבז את הזמן על משהו שבכל מקרה תעשי שוב. היתרון בלעשות פעמיים הוא שבפעם הראשונה החומר נכנס טוב לראש (כמו חזרה גנרלית), ובמועד ב' - את רק מעמיקה את הידע. אבל המון פעמים - עדיף 90% בשני מבחנים מאשר 70% ב-4 מבחנים. בייחוד אם עושים שוב.

loli6

New member
שאלה חשובה

שלום לכולם בעקבות השביתה בנו לנו לוח מבחנים חדש במכללה בה אני לומדת הלוח מבחנים החדש נבנה צפוף ביותר עם מבחנים יום אחרי יום!!!!!!!!!!!!! דבר שלא היה כך לפני כן היה לי מספר ימים ללמוד לכול מבחן אני מרגישה כי השביתה פגעה בי מאוד, למרות שתמכתי בה והשתתפתי בהפגנות רציתי לשאול האם גם אצלכם בנו לוח בחינות חדש ומטורף????????? אשמח לתשובות המאוכזבת

Falcor

New member
אצלנו חלק מהבחינות עדיין לא נקבעו

אני לומד באוניברסיטה העברית ( בגבעם רם ) ויש בחינות שהמועד הסופי שלהם לא נקבע עדיין. השביתה הזו הייתה ביזיון !.. לא תמכתי בה כי מה שרצו להשיג זה בדיחה.. ובסוף היא נגמרה כבדיחה יותר גרועה ממה שחשבתי. אני עכשיו כבר שבועיים מנסה להבין מה הולך איתי בלימודים כי אני לא זוכר כלום !!!

unholy

New member
האמת?

רוב הבחינות פשוט הועתקו חודש קדימה ובמקום שיהיה לי עכשיו 3 שבועות להתכונן למבחן שמו מועד ב' ומבחן באמצע וככה הלוח מבחנים שלי הסתדר ממש ממש טוב... אני מרוצה לאללה מהבחינה הזו...השביתה אשכרה סדרה יל את הלוח מבחנים יותר טוב!

Lir האחת

New member
../images/Emo41.gifלוח בחינות../images/Emo41.gif

אם בא לכם לקבל שרשור בהצלחה, אתם מוזמנים להעביר לי את לוח הבחינות שלכם במסר. 13 בחינות?? איך הגעת למצב הזה?

בעעע + רעיון גאוני

או שלא-:p שונאים למרקר? לחוצים בזמן ואין לכם זמן לעבור על כל המאמרים לבחינה? הנה האתר שימרקר עבורכם את הדברים החשובים. (אני נשמעת כמו פרסומת?
) אתר מירקורים פשוט לעשות העתק-הדבק, לבחור שפה ואחוזי מירקור ובהצלחה!

Sole Survivor

New member
לי יש..

6 מבחנים שמבחן אחד כבר היה לי ו-3 עבודות אבל המקסימום שהיה לי ב-3 שנים של לימודים זה 8 מבחנים ו-2 עבודות או 3

אין בחינות, אבל יש ה-ר-ב-ה עבודות ../images/Emo178.gif

והכל חייב להיות יצירתי, הלוא אנחנו המסלול היצירתי, אז צריך לצאת מגדר הרגיל תמיד... קיבלו עבודה בפסיכולוגיה כבר אתמול שהיא וואחד עבודה סימנריונית ממש, וזה פעם שניה רק שאנחנו נתקלים בעבודה שצריך לפי ההנחיות של כתיבת חיבור אקדמאי, כי לפני זה רק פעם אחת נתבקשנו ולא בדקו בדקדוק את זה. זה מלחיץ, ויש עוד הרבה עבודות ברקע ובכלל השבוע וחצי הקרובים זה תקופה מאוד עמוסה אצלי
- הרבה שיעורים שצריכה להעביר, מערכי שיעור.

הלקוח

New member
לא רוצה להשויץ אבל -

אתמול גיליתי שיש לי רק 4 מבחנים...וגם הם לא קשים. איזה כיף יאללה עוד חודשיים מסיימים ו...הביתה

זה לא כל כך קשה

אם את רוצה לשרוד את ה- סולמית חזקה כוכבית אחוז חזקה דולר, יש מכונים מיוחדים שמטפלים במקרים קשים כגון אלו.. בהצלחה... אני באמת צריך להתחיל לאסוף חומר מכל אלו שמסכמים....יום הדין קרב ובא. בעצם ימי הדין.

@יעל@

New member
בטח שהתחלתי.

אני התחלתי מתחילת השנה... מסכמת לי ומסדרת לי במחשב את כל ההרצאות, כתוב יפה, שכשאצטרך להתחיל ללמוד, לא יהיה לי בלגנס. לי יש 9 מבחנים. המבחן האחרון הוא בסוף אוגוסט
הלך החופש... הלך הבטן גב חודשיים רצוף...

למעלה