מבחנים לתכניתן

chinuk

New member
מבחנים לתכניתן

יש 2 מבחנים.. מחשבון קרב ואנלוגיות מילוליות. מישהו יודע מה האחוזי השפעה שלהם על המעבר לשלב הבא? 50% כל אחד או שהמחשבון קרב יותר משמעותי (ובכמה בערך)? וכמה אחוזים בערך עוברים את השלב הזה של המבחנים? תודה..

א י ןש ם

New member
לדעתי...

הנתונים האלו הם סודיים, והצבא לא מפרסם אותם... רק מי שלוקח חלק בתהליכי האיתור (ז"א, המאתרים), יודעים בדיוק מהו המשקל של כל מבחן- ואין מצב שמותר להם להגיד אותם ובטח שלא לכתוב אותם פה באינטרנט. אבל הם מדגישים במיונים עצמם שלמבחן המחשבון יש חשיבות יותר גבוהה... מקווה שעזרתי...!

chinuk

New member
הבנתי.. תודה

אגב, סתם לדעת, איפה מדגישים במיונים שלמבחן של המחשבון יש משקל גדול יותר? כי לא שמתי לב ומישהו יודע כמה אנשים עוברים את המבחנים האלה?

א י ןש ם

New member
אמממ...

אני זוכרת שכשאני עשיתי את המבחנים אז הוא אמר במפורש שלמבחן השני יש פחות חשיבות- אבל כמובן גם הוא די חשוב...

helib16

New member
לפי מה שידוע לי רק 50 אנשים עוברים

בכל שנתון, לתפקיד תכניתן.

chinuk

New member
הוא אמר 50 אנשים, לא אחוז.. ../images/Emo3.gif

אבל 50 מתוך כמה בערך שממויינים? חוץ מזה שהרבה חותמים ויתור.. מה שרציתי לדעת זה בעיקר כמה עוברים את המבחנים האלה

א י ןש ם

New member
חחח כן כרגע שמתי לב...

סורי... יש לי בעיה בקטע הזה, לפעמים אני ממש לא שמה לב לפרטים כאלה קטנים.

lobongulu

New member
אין מכסה

מפקד בסמח כל הזמן מתלונן שיש מעט מדי קורסיסטים ושהוא רוצה שיהיו עוד, מי שמקבל ציון מסוים במבחן מתקבל לקורס...

cameman

New member
אז אתם החדשייים

כל השבועיים האחרונים אנחנו מסתובבים ומפחידים אנשים שבאים למיונים, זה ממש מצחיק :] אני בדיוק עכשיו בקורס שנגמר עוד חודשיים. אם יש לך שאלות, הפרטי שלי פתוח. שיהיה בהצלחה.

cameman

New member
שכחתי להוסיף סטטיסטיקה

בממוצע עוברים משו כמו 10% את המבחנים. אל הקורס הקודם התמיינו 1650 אנשים והגיעו לקורס רק 110 (ש- 12 מהם הופרשו כבר).

chinuk

New member
פיייא

מעט.. ויש לי שאלות, אני אשלח מתישהו
תודה..

cameman

New member
לא.

במיונים לגאמא אופי המבחנים שונה לגמריי. המיונים של בסמ"ח (תוכניתן) בוחנים חשיבה לוגית ומיועדים גם למי שלא למד מחשבים. המיונים לגאמא מיועדים למי שלמד המווון מחשבים ויודע המוווון בתחום.

למעלה