מבחנה

מבחנה

אוקיי... מישהו שם לב מה קורה היום? עוד צעד גדול מאוד לעבר הריסת המוסיקה על גבי הכדור הצנוע שלנו.... ההופעה של שתי להקות המבחנה הכי גדולות... ווסטלייף ופייב <כרגע יש על הפרצופף שלי מבט מזועזע למשמע השמות האילו>... תופסים ילדות תמימות עם הרבה הורמונים, ופשוט משכנעים אותם שהניסוי הזה גם יודע לשיר, שבעצם, הוא יודע רק לחייך.... אחותי הקטנה התחילה לצרוך לי באוזן ולקפצץ בבית שבוע לפני ההופעה... ניסיתי להסביר לה דבר או שניים על הערצה (בעעעעעעעעע איך השיר הזה הגיע אלי????? ) ובקיצור, ניסיתי להסביר לה שאם יש פה הופעה טובה, היא לא של ווסטלייף ופייב, אלא של רד הוט צ`יליפפרס.... היא הסבירה לי עד כמה שהניסויים חתיכים ומוכשרים...... והינה עוד מקרה עצוב של ילדה תמימה שנפלה ברשת! אז לפניכם מחאה! די להרס המוסיקה! די לניסויים הקטלניים! די ללהקות המבחנה! מקושקוש המזועזעת ומתאחדת ברגע זה עם הסבל שעוברת אחותה כשפייב עולים לבמה

לדעתי צריך להעריץ את

מי שבאמת מאחורי הלהקות האלה אין לך מושג איזו מכונה של יחסי ציבור פועלת מאחוריהם, תחשבי על זה... כמה בנות אוהבות אותם מבלי שתהיה להן סיבה? באמת סיבה להערצה.. רק לא את הלהקה עצמה...

צודק.... ותודה על...

ההודעה כדי שאני לא ארגיש מקופחת (ככה כותבים את זה?? וואי יש לי בעיה קשה באיות היום.... התרגשות מהפגישה עם איתי) יש כמה מרכיבים..... וזה המתכון: 2 ביצים כוס קמח איש עם קשרים מעולים חצי כוס סוכר.... בעצם, הרבה יותר 30000 דוגמנים לאודישן, מתוכם חמש עם חיוך מקסים, ועדיף שיהיו בלי דייט כמה מליונים.... חיוך מקסים, יחד עם מראה קוקסינלי..... מכניסים לתנור לחצי שעה.... ו..... וואללה! יש לך להקת מבחנה

זה הרבה יותר מזה...

זה עניין של תרבות הפופ שמחלקת את עולם התרבות לשלושה חלקים, העדר (אחותך לדוגמא) החלק ששולט בתרבות וקובע את הנורמות שלה, ראה ערך להקות, דוגמניות, חברות תקליטים MTV וכדומה. והחלק השלישי, הוא ניצולים.... מה לעשות אנשים שהם לא חלק מתרבות הפופ הם זן נדיר....

יש סיבה....

והיא חלק מתאוריה שלמה שפיתחתי אבל אין לי כוח לכתוב את כולה עכשיו

Metal_F

New member
מה אכפת לכם בכלל?!

זה די ברור התופעה הזאת. תסתכלו - מי קהל היעד של ``להקות המבחנה`` ככה נדמה לי קראתם לזה...האלה? בנות 10-13/14 בערך...מי קהל היעד של מוזיקה מורכבת ועמוקה (לא אפרט - נגדיר את זה כרוק על סוגיו) בני 14 ומעלה (אני מדברת על הכלל. ברור לי שיש אנשים בוגרים שאיכשהוא מצליחים לדלג על השלב האבולוציוני הזה...אני בכל מקרה - נאלצתי לעבור אותו)וזה ברור. הרבה יותר קל לשמוע מוזיקה קלה וקצבית כזו כמו ווסטלייף ופייב. הרבה יותר פשוט. הרבה יותר נעים לעין להסתכל על העטיפה של הדיסק ולמצוא חמישה חתיכים שנראה כאילו הם בעצם מדגמנים לעטיפה ולא באמת שרים (אירוני שיש בזה טיפת אמת:) מאשר כמה גברים בוגרים. לא יפים לא חלקים ולא שרירים. עם הרבה שיער ומעט איפור. הרבה פחות כיף לראות את זה...אז מה לעשות בגיל הזה זה הדבר שמשפיע על בחירת ההעדפה המוזיקלית. חוצמזה שמתחילה להתגבש האישיות של הבנאדם והוא עוד לא ממש יודע מהו אז הוא פשוט עושה/שומע מה שכולם עושים/שומעים - ``להקות מבחנה`` במקרה שלנו. מוסר השכל: ככה אנחנו בנויים. זה מן שלב שטבעי למדי לעבור. חלקנו מתבגרים ומבינים שבחרנו את ההעדפות המוזיקליות שלנו מהסיבות הלא נכונות ואנחנו מוצאים את מה שבאמת אנחנו מזדהים איתו ומתחברים אליו וחלקנו האחר פשוט לא מבינים את זה.

הבעיה

שזה לא שבגיל 10-14 הן אוהבות את החרא הזה ואח``כ מתחילות לשמוע פינק פלויד זה ממשיך בד``כ עד גיל 16 בכיף, לפעמים יותר, ולפעמים זה הופך לג`ניפור לופזיות למיניהן..

taya

New member
היי היי היי

אני בת 13, ואני שומעת, ככל הידוע לי, מוזיקה מצוינת. אז בלי הכללות, כי כבר נמאס לי להכנס לכותרת של ``ילדה קטנה שלא מכירה בכלל מוזיקה אז היא אוהבת מוזיקה של אנשים יפים ושנה הבאה היא תתבגר ותתחיל לאהוב מוזיקה נורמאלית יותר``, כי אני לא, פשוט לא. יש עוד מלא אנשים כמוני (חבל שלא יצא לי להכיר אותם), וחלק נכבד מן הפורום. רק השמעתי זעקה. טאיה.

**Blue-Lagoon**

New member
די כבר די כבר די כבר!!!

למרות שאני לא שומעת את המוסיקה הזאת היא אוהבת את ווסטלייף אז מה?! הם גם להקה... את לא אוהבת את הסגנון שלהם אז מה?! עדיין יש מישהו שכותב את השירים האלה ותראו לאן הם הגיעו! הם מצליחים, הם עושים את מה שהם אוהבים וטוב להם לשיר את זה! אולי הם לא אוהבים רוק?! אוקיי נכון ברטיני ספירס למשל, לא יודעת לשיר בכלל, אבל מה..? תראו לאן היא הגיעה! יש לה אלפי מעריצים (מה זה משנה מי?!) היא כולה בת 18 וכבר כל כך מצליחה.. אני בטוחה שלא היה אחד שזה מפריע לו!!! ווסטלייף, כריסטינה אגילרה וכו`... אם הם לא היו כאלה ממוסחרים, ואם הייתם אוהבים את הסגנון שהם שרים הייתם שמים לב שיש להם כישרון שירה. נכון אני לא אוהבת את הסגנון אבל ממש נמאס לי מאנשים שקוטלים את זה.

אמייייייייייייייייייי

טוב לראות אותך גם כאן! עכשיו אני הלכתי.... צ`או לכווווווווולם!

Metal_F

New member
כנראה אני ממש חירשת

אם לא מצאתי עדיין את כישרון השירההמדהים שלהם. אני לא קטלתי שום דבר ואף אחד. זה נגד האידאלוגיה שלי. תראי לי קטילה אחת ואני אשתוק (אני לא אבל לא משנה:) אני פשוט הצבעתי על עובדות (עצובות) בשטח. תעשי לי טובה אם שואלים אותך מה כל הלקהות שציינת הן יותר זמרים או דוגמנים...התשובה מובנת מאליה. וזה עצוב לי שאפילו על אנשים שמרגישים צורך להתבטא בפורום רוק מכונת המסחר המשומנת היטב הזו הצליחה להשפיע. כאילו ברצינות. על מה השירים שלהם מדברים? ראיתי את הקיל האחרון של בריטני ספירס. וזה פשוט החליא אותי. כל שנייה בליפ הזה היא קיצ` טהור. היא כל כך מורידה מהערך של הנשים הצעירות בעולם שלנו. טוב די אני לא אכנס לזה.

**Blue-Lagoon**

New member
ראיתי ואיכס!

לא אמרתי שאני אוהבת את המוסיקה או את הקליפים או אותם פשוט נמאס לי שאנשים יורדים על סגנונות מוסיקה שהם לא אוהבים.

Metal_F

New member
חלילה יקירתי

כנראה לא הבהרתי את הנקודה. אני לא מזלזלת בשום דבר ואני מכבדת כל אחד שמו שהייתי רוצה להאמין שמכבדים אותי. פשוט זה דבר שכבר עברתי לכן הסברתי את התופעה לא מתוך זלזול אלא מתוך ניסיון. ההפך אני אמרתי שזה תופעה נורמלית בריאה ואף נחוצה על מנת להעריך ולהבין באמת את התוצר הסופי.

הם מצליחים מאוד

רק בזכות שהם ``חתיכים``. נקודה. אם אני אשאל אותך מי הלחים שיר מסויים שלהם את לא תדעי .. אם אני אשאל אותך מי הגיטריסט שלהם את לא תדעי ... הם רק רוקדים ומדגמנים .. ובגלל זה אוהבים אותם.

קודם כל....

ברוכה הבאה לעצמי! אני פליטה מעולם האם טי וי! אהבתי את בקסטריט (בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע) ואני לא מזלזלת ברוב הלהקות האילו! כי הם עושות היסטוריה, כמו ספייס גרלס למשל.... וגם להקות מבחנה זה מקצוע שתורם לאנושות ובעיקר לכיס.... אבל הם בהחלט עושים את זה על חשבון המוסיקה מטובה... ולהקות כמו ווסטלייף, שכל מה שיש להם זה חיקויים לשירים, מצידי לתת להם כסף בתור הומלסים..... בעעעעע עליהם! ועכשיו שבעים אלף בנות מתחרמנות מהחיוך שלהם, בלי להקשיב לקול החרא.... ככה זה, גם להם זה יעבור, כמו שלי זה עבר... לסיכום! ברוכה הבאה לעולם הרוק ולפורום.... חיחי לעצמי!

taya

New member
מותק, תראי

לא קראתי את ההודעה שלך, אבל לפי שלושת השורות הראשונות אני יכולה לשאר מה כתוב בה, ותגובתי הרישמית היא: מה לעזאזל אכפת לך? את שומעת אחלה מוזיקה, תרגישי טוב עם עצמך. כי אחרי הכל, אילנה הגננת לא אמרה לך שעל טעם וריח אין מה להתווכח? אותי זה ממש מגעיל ביצה רכה, ואותך לא, אז מה- אני מזלזלת בך? את מזלזלת בי? לא, יש כבוד. בדיוק כמו שלפי דעתי הצהוב בביצה הרכה מבחיל כי הוא לא מבושל, את חושבת שמה שפופים עושים זו לא מוזיקה כי הם לא מחברים אותה בעצמם (או שאר אלפי נימוקים וטיעונים). אז חברים, עזבו אותם לנפשם, גם הם נגעלים מאיתנו בדיוק כמו שאנחנו נגעלים מהם. בואו נחייה בשלום, כי אפטר אול, כולנו בניאדם. טאיה.

למעלה