מבחן

מבחן

רוצים לדעת באיזו מידה אתם מיישמים את דרך הלוחמים בחיים?
רוצים לדעת איך יכולים לעשות בשביל ליישם אותה יותר?
רוצים לדעת מהי דרך הלוחמים בתוך החיים שלכם?
כל מה שאתם צריכים לעשות הוא לתאר כאן יום אחד מתוך חייכם
כמה שיותר בפרוטרוט, אל תחסכו בפרטים
ואנחנו נעבור על המידע שלכם וניתן לכם תשובות...
באמת?
זה מה שנעשה?
כן
ואולי לא?

MsPiggy

New member
אוי נו בסדר, רק בגלל שביקשת יפה....

וקודם כל כמה שאלות אליך: אם אתה נהואל עולמי מדוע אתה ממקם את עצמך רק בתל-אביב והמרכז? אתה שייך לעולם! ועם מי אתה במערכת יחסים בדיוק?... התחלת היום: 10:10 - אימא שלי מתקשרת אלי כדי להעיר אותי ומזכירה לי ללכת לרופא אף אוזן גרון, ולקחת איתי את ההזמנה, פלאפון וכסף. 10:15 - אני מתעוררת, אוכלת ארוחת בוקר (ברנפלקס + חלב סויה, תודה ששאלתם!), מתלבשת... ברגע האחרון נזכרת לקחת את הפלאפון. 10:55 - אני יוצאת מהבית ומתחילה ללכת לעבר הקופת חולים שלי, אני חושבת שהחום הזה הוא כלום בהשוואה למה שהיה באילת וממשיכה ללכת. 11:13 - אני מגיעה למרפאה ומחפשת את הקומה שיש בה אף אוזן גרון, אני לא מוצאת אותה ושואלת את הפקיד איפה היא, הוא אומר לי שזה בקומה 3 בבנין אחר שנמצא ליד הבנין הזה. 11:15 - אני מגיע לבניין החדש ונכנסת למעלית, אני לבד במעלית! איזה כיף!!! 11:17 - אני מגיעה למחלקת אף אוזן גרון וניגשת לפקידה כדי שתיתן לי קבלה על הביקור לרופא, וגם כדי לשלם לה, כי אז אני לא יכולה לקבל קבלה... 11:20 - אני לוקחת כוס מים מינרלים מהמתקן וחוזרת לשבת. 11:35 - אני שוב פעם לוקחת עוד קצת מים. 11:40 - אני נכנסת. מתיישבת ליד השולחן של הרופא ואומרת לי שאני סובלת מבעיה של ליחה בגרון, הוא שואל אותי אם אני נוטה להצטנן ואם אני סובלת מאלרגיות, אני עונה שלא. אז הוא אומר לי לשבת בכיסא אחר. אני עוברת כיסא. הרופא מתחיל לעשות כמה רישומים ואז בודק לי את האף עם מנורה כזאת, את הפה עם המקל הזה ואז עושה לי עוד בדיקה. הכל תקין, חוץ מכצת רירית בפה. הוא שולח אותי לעשות רנטגן של הסינוסיטים ואחר כך לחזור אליו, ואחר כך גם אולי בדיקה לאלרגיות. הוא שואל אותי אם אני בהיריון ואני עונה לא, ואז הוא נותן לי פתק לבדיקה. אני יוצאת ושוב פעם ממלאת את כוס המים שלי, שותה אותה וזורקת לפח. אני יוצאת מהבניין למרפאה השנייה ועולה לקומה שלישית - של הרנטגן. לא בדומה לבניין השני כאן יש הרבה יותר אנשים. אני מגיעה לתור ארוך ועומדת בו רק כדי לגלות בסוף שבעצם הייתי במחלקת עיינים ושרנטגן זה בצד השני. לא נורא, אני עוברת לצד השני. אין שמה ממש תור ואחרי 5 דקות הפקידה שואלת אותי מה אני צריכה, היא קובעת לי תור למחר ב 11:20, אני חוזרת לבניין השני וקובעת תור לרופא ביום שלישי בשעה שכרבע אני לא זוכרת. אני הולכת הביתה, אימא שלי מתקשרת אלי לפלאפון ושואלת אותי איך היה ומה קרה....... אני חוזרת הבייתה, מחכה קצת עם ארוחת הצהריים ורואה טלויזיה בזמן שאני קוראת עיתון. 1:35 - ארוחת צהריים, יש לי עוף ופירה, אני אוכלת את העוף אבל לא מסיימת את הפירה, אין לי כוח... 2:00 - יש פיוצ´רמה, אני רואה. אחרי 10 דקות אני מתעייפת והולכת לישון. אני ישנה וישנה וישנה....... ובאותו הזמן גם חולמת שכל אוסף השירים שלי על המחשב נמחק בעקבות כתבה שקראתי בעיתון מוקדם יותר (לא בחלום, באמת קראתי את הכתבה). אני מתעוררת, רואה עוד קצת טלויזיה ומחליטה לעשות קצת ספורט אימא שלי חוזרת הביתה ושואלת אותי מתי אני אתקשר למורה נהיגה שלי כדי לקבוע עוד שיעור, אני לא לוחצה מזה אבל היא כן. היא מחפשת את המחשבון שלה שבה היא שמה את המספר שלו ומגלה שהיא שכחה אותו, היא מתחילה לצעוק עלי ללכת לחפש את המספר שלו - אני אומרת לה שאולי כדאי שאני אלך לקנות לחמניות קודם. אני קונה 3 לחמניות בגט ולחמניה אחת מחיטה מלאה, ושמה
שהעלו את המחירים. אני חוזרת הבייתה ואוכלת את הלחמניה שלי מחיטה מלאה, קודם את הרך ואז את הקשה. אימא שלי שוב פעם מתחילה לצעוק עלי ללכת לחפש את המספר שלו - אני מחפשת אותו ולא מוצאת. אימא שלי צועקת עלי. אני שואבת את המטבח ועוד כמה שטיחים. אימא שלי איכשהו משיגה את המספר טלפון - אני מתקשרת והוא אומר לי להתקשר מחר כשיהיה לו את היומן שלו איתו. אני מתחברת לאינטרנט ונכנסת לפורומים, מקבלת הודעה מעידו שלא מבין את פשר ההודעה ששלחתי לו ב SMS בטעות שאומרת "Momma needs a new kidney!" אני תוהה מה יש כבר לא להבין. מקבלת עוד כמה הודעות ב ICQ ורואה שאין לי זמן להגיב לכולן. פותחת את תיבת המסרים שלי כדי לראות מה המסר החדש שקיבלתי. מגיבה למסר. שולחת עוד תגובה למסר אחר כך כי שכחתי משהו... מציצה קצת בכל הפורומים ומנסה מאוד מאוד חזק לא לקחת באופן אישי כל הודעה שלי שלא הגיבו עליה באופן שרציתי, או אנשים שרציתי (למה לא מגיבים?!??! גגרררר.....) מתחילה מתחתית דרך הלוחמים כדי לראות לאילו הודעות אני צריכה להגיב. מגיבה להודעה על חלימה, ועוד הודעה נראה לי של נטשה אוהבת. נכנסת לכרטיס האישי של בית ספר לדרך הלוחמים. כותבת את ההודעה הזאת ומקווה של תחשבו שזה טיפה יותר מדי פירוט ממה שביקשתם... באהבה! ענבל

MsPiggy

New member
ואו! ../images/Emo13.gif

אני בשוק שקראת את הכל
קבל ח"ח ו
באהבה ענבל

wisdom16

New member
גם אני קראתי הכל../images/Emo6.gif

ו-וואו! כרגע אין לי כוח וזמן לרשום במשך כל היום את ההתרחשויות... אהבתי ושתהיי בריאה!
יפעת

תשובות לגברת ענבל פיגי הפרה הכי

מהממת.
אנחנו במערכת יחסים עם עצמנו. רוצה להצטרף?
אנחנו לא שייכים לאף אחד אבל אנחנו חלק מהעולם. אנחנו שייכים ליקום. בעצם אנחנו לא יכולים להגיד כזה דבר.
כבר אמרנו.
אנחנו עכשיו בתל-אביב כדי שיהיה לנו נוח להיפגש עם אנשים בתל-אביב ולכתוב הודעות בעברית בפורום.
הפורום הזה, עכשיו, הוא מקום נפלא, בזמן נפלא, לצוד עוצמה ולגלות עולמות מופלאים. העיר הזאת, עכשיו, היא מקום של עוצמה. עבורנו, ברגע הזה, זה המקום הנכון ביותר בעולם.
כפי שהבטחנו, אנחנו מאוד רוצים לספר לך באיזו מידה את מיישמת את דרך הלוחמים בחיים, לגלות לך מה את יכולה לעשות בשביל ליישם אותה יותר וגם לנסות להעריך מהי דרך הלוחמים בתוך החיים שלך.
בשביל לקיים את ההבטחה שלנו, אנחנו צריכים קצת שיתוף פעולה מהצד השני. אנחנו צריכים קצת יותר מידע, או אם להתבטא באורח מדוייק יותר, נצטרך מידע מסויים שאותו לא מסרת לנו. מסרת די הרבה פרטים (כל הכבוד!) אבל שכחת את הפרטים החשובים. יש בכוחנו כרגע להגיד לך מה שכחת אבל אנחנו לא רוצים להטריד אותך. אולי התעייפת מהשיחה הזאת איתנו ולא נעים לך להגיד שאין לך כוח לתת עוד פרטים? צריך להתחשב בכולם, גם בנו צריך להתחשב. צריך להתחשב בנו, כי לפעמים אנחנו טרחנים, וגם ההומור שלנו לא משהו, אבל לפחות אנחנו משתדלים. *אנחה קורעת לב*

MsPiggy

New member
איזה עוד פרטים אתם צריכים?

ככה? שומרים סודות בחברה?! לא יפה! וכן - אשמח להצטרף למערכת יחסים!

מיססססססס פיגייייייייייייייי!!!!!!!

נשמח לקבל תשובה על השאלות הבאות (אנחנו רק רוצים להדגיש שאנחנו לא נודניקים ושאת התעקשת שנשאל בכל זאת את השאלות): 1. מה עבר במוחך בזמן שאכלת את ארוחת הבוקר? 2. מה עשית בזמן שהיית לבד במעלית? 3. בזמן ששתית מים מינרליים בחדר ההמתנה מה חשבת על החיים שלך ומדוע המשכת לחכות? 4. מדוע שיקרת לרופא או לעצמך? 5. למה ראית טלוויזיה בצהריים? 6. איפה ישבת בזמן שאכלת ארוחת צהריים ובאיזה אופן אכלת? 7. איזה עוד חלומות חלמת בשנת הצהריים שלך? 8. מה היו מטרותייך בכל הדברים שעשית באותו יום? לגבי ההצטרפות למערכת היחסים, תשאירי לנו את הטלפון שלך ואנחנו נחזור אלייך (או שלא).

MsPiggy

New member
בוא נראה...

1. לא זוכרת, למרות שהיום בארוחת בוקר קראתי כתבה על כמה שהסויה טוב בשבילך וחשבתי "רק אני התחלתי לשתות סויה ועכשיו כולם אחרי, מעתיקנים!" 2. הסתכלתי במראה, הסתכלתי בכפתורים, חשבתי שאולי עדיף שאני אקח את המדרגות בפעם הבאה כי אני צריכה להתעמל כי השמנתי טיפה וזו דרך נפלאה להתחיל. 3. המשכתי לחכות בגלל שרציתי להגיע לתור שלי לרופא - והמחשבות שלי נעו סביב החסימה שלי בגרון, תהיתי על למה אני לא מטפלת בה רייקי או בשיטות האחרות שידעתי, הייתי יכולה לפתור את זה בקלות בגלל שאני גם יודעת בערך ממה היא נגרמה וגם איך לטפל בה אבל בכל זאת אני לא עושה את זה. למה?! 4. מתי שיקרתי? מה??????? 5. כי הייתה תוכנית שאני אוהבת
היום גם התחלתי לשיר בצהריים - למה? כי לא היה אף אחד בבית וזה כיף! 6. ישבתי מול הטלויזיה במטבח. באיזה אופן? לא התמדקתי באכילה יותר מדי... נראה לי שחשבתי שאימא שלי שמה לי יותר מדי אוכל... אז אולי אכלתי באופן שישביע אותי? 7. לא זוכרת כרגע
למרות שאני זוכרת שהלילה חלמתי חלום נורא מוזר על זה הייתי בדרך לנשף עם עוד כמה אנשים ובדרך איזו כנופיה עצרה אותנו וקרעה את הבגדים של כולם ולקחה דברים שתיכננתי והייתי צריכה לתת למופע - ואז בסוף אחרי שהנשף הסתיים ורצינו ללכת לאיפשהו אמרתי שאין לי מצב רוח בגלל מה שקרה. ואז אני זוכרת שהייתי באיזה רחוב כזה עוד פעם וממש פחדתי שזה יקרה עוד פעם אבל אז מישהו נחמד בא אלי.... 8. לפתור את בעית הליחה שלי להפיג את השיעמום בחיי היום-יום והטלפון: 04-8771546 (ואני נורא אכעס אם לא תחזרו אלי... ממש ממש אכעס...)

תשובות

הציון שלך בצעידה בדרך הלוחמים: 5.6 מתוך 10.
רוב האנשים צועדים בדרך הלוחמים במידה הרבה יותר קטנה.
זהו ציון גבוה ומפתיע לדעת מי שחשב שאת לא צועדת בדרך הלוחמים.
מה עבר במוחך בזמן שאכלת את ארוחת הבוקר - מודעות גבוהה. מה עשית בזמן שהיית לבד במעלית - לא השארת לך רגע אחד של שקט. בזמן ששתית מין מינרליים הבנת דברים חשובים אבל במקום להסתובב ולצאת ממרפאת הרופא זה אפילו לא עלה על דעתך - נכנסת פנימה. שיקרת לרופא ולעצמך ואת ממשיכה לעשות זאת. התשובה טמונה בעצמך, בכוח הריפוי שלך. הוא שאל אותך למה באת אליו. לא באת אליו בגלל בעיה בגרון. באת אליו בגלל אותה סיבה שבגללה לא רפאת את הבעיה בגרון. הקטע עם הטלוויזיה היה עוצמתי, מוזר לא? זכרת חלק מהחלומות שלך ויש לך שליטה גבוהה בחיים שלך. גבוהה מאוד. אהבנו מאוד את התשובה שלך בנוגע למטרות שלך. בהצלחה בהמשך הדרך! בית-ספר לדרך הלוחמים (לאייל: תעשה את זה במודגש)

MsPiggy

New member
אה ../images/Emo13.gif

לא כל כך הבנתי לאיזה קטע מהישיבה מהטלויזיה התכוונת... אבל עכשיו אני מבינה למה התכוונת
ומה עם המערכת יחסים שלנו?

Talia E

New member
חשיפה! - הנה יום מחיי...

השעה 07:20: השעון מצלצל 25 דקות לפני הזמן שבו אני אמורה לקום, כדי שאוכל לעשות כמה פעמים snooze לפני היציאה הסופית מהמיטה. כל 5 דקות snooze. אני אמורה לקום, כי אני צריכה ללכת עוד מעט לעבודה. פנצ´ו (החתול) דואג ליילל כשמתחיל לצלצל השעון, כך שיש לי "שעון כפול". צליל שניהם לא נעים לי על הבוקר... קמה וגוררת את עצמי אל האמבטיה. מסתכלת שוב על הרצפה המלוכלכת. מפריע לי שהשותף לא מנקה. שמה "חומר הידרופילי" (בעברית: אוהב מים) על הפנים, ושוטפת אותם כמה עשרות פעמים במים לצורך ניקויים (כן, כן, אני סופרת: מינימום 50, מקסימום 100, בד"כ 70 - אמורים לשטוף בהמוןמים כדי שזה יעבוד, ואני מאד רוצה שלא יהיו לי פצעונים על הפנים, לא שזה עוזר). משפשפת את עיני עם המים כדי להתעורר. מסתכלת במראה על ההבדל בין הפנים קודם לבין אחרי השטיפה. בד"כ הם נראים זוהרים יותר. יפים יותר. מצחצחת שיניים, חוט דנטלי. לפעמים גם שטיפת פה. פנצ´ו בשלב זה (אם לא קיבל כבר קודם) דורש במרץ את פרוסת הפסטרמה של הבוקר שלו. הוא מקבל + תוספת של אוכל יבש + החלפת מים. הולכת לחדרי לקחת דברים למקלחת: נעלי בית, מגבת. מורידה בגדים, תולה אותם. נכנסת למקלחת. מחזיקה את הדוש ביד, פותחת את הברז, מווסתת עד לטמפרטורה הרצויה, מפעילה את הדוש. לא אספר את כל הפרטים, אבל גם במקלחת יש לי בד"כ סדר קבוע של פעולות... לפעמים אני בכוונה משנה את הסדר
(פרועה, מה?
) בסוף המקלחת אני שמה מים קרים וטופחת טפיחות חזקות על כל הגוף, לשיפור בריאות העור שלי ובכלל. יוצאת מהמקלחת, שמה עליי מגבת, למרות שהסיכוי שהשותף שלי בדיוק יעבור הוא בערך 1 ל- 300. נכנסת לחדר, סוגרת את התריסים (גרה בקומת קרקע ולא מתחשק לי שעוברי האורח או השכנים יסתכלו עליי מתלבשת (למרות שגם זה קרה...
). פותחת את החלק בארון שלי שיש בו מראה וענייני קוסמטיקה. מורחת ג´ל על הפנים. בולעת טיפות של טינקטורה (מיצוי אלכוהולי) טיפולית. מסתכלת על הגוף שלי במראה - לא מי יודע מה מרוצה... מתלבשת. בוחרת פח מפחי הבית שהוא יחסית מלא, מחליפה לו את השקית, ואל השקית הדי-מלאה מוסיפה את גלליו של חתולי ואת החול הרטוב. במידת הצורך - משקה את העציצים. לוקחת את שקית הזבל, מניחה במסדרון, שוטפת ידיים ומארגנת לי אוכל לעבודה. אומרת שלום לפנצ´ו ויוצאת. הולכת/נוסעת לעבודה. מגיעה, בודקת אי מיילים, נכנסת לפורומים... במהלך היום - גולשת, משיגה טלפונים, מדברת עם המזכירה שלידי, מדי פעם צילום מסמכים, מדי פעם משימה/בקשה מאחד מעורכי הדין. יוצאת מהעבודה אחה"צ. ההמשך תלוי ביום. אין כמעט יום שאין לי בו עיסוק קבוע מראש: טיפול הילינג (ישר אחרי העבודה) / אלכסנדר (קפיצה הביתה)/ לימודים (ישר אחרי העבודה) / אמנות היכולת/קונג-פו (קפיצה להחלפת בגדים בבית)/פגישה עם חבר/ה וכיו"ב. כעת אני בחופשה מהלימודים, ולכן יש ימים בהם אני מגיעה הביתה. בד"כ כשאני מגיעה הביתה, הזמן מוקדש או לבישול ואכילה או למנוחה. דבר ראשון כשאני נכנסת הביתה: יחס לפנצ´ו; ליטופים ודאגה לתזונה (כמו בבוקר). לעתים יש משהו ספציפי שאני רוצה לעשות, ואז אני עושה אותו. מנוחה: דיבור עם חברים בטלפון / פגישה עם חברים / שכיבה על המיטה עם החתול שלי / קריאת דואר מעניין, אם יש, על המיטה / צפיה בטלויזיה / אחר. הולכת לישון די מוקדם, כי אני בד"כ עייפה, אם כי לעתים אני לא עייפה או עייפה ומרגישה חוסר מנוחה, ואז אני "מוצאת לי עיסוק". אני חושבת שאני יודעת את התשובות לשאלות שנשאלו, אבל אשמח לשמוע איך אתם רואים את הדברים...

MsPiggy

New member
פתרון הקסם לפצעים על הפרצוף

Clearasil זה עובד.... זה באמת עובד...

למעלה