חשיפה! - הנה יום מחיי...
השעה 07:20: השעון מצלצל 25 דקות לפני הזמן שבו אני אמורה לקום, כדי שאוכל לעשות כמה פעמים snooze לפני היציאה הסופית מהמיטה. כל 5 דקות snooze. אני אמורה לקום, כי אני צריכה ללכת עוד מעט לעבודה. פנצ´ו (החתול) דואג ליילל כשמתחיל לצלצל השעון, כך שיש לי "שעון כפול". צליל שניהם לא נעים לי על הבוקר... קמה וגוררת את עצמי אל האמבטיה. מסתכלת שוב על הרצפה המלוכלכת. מפריע לי שהשותף לא מנקה. שמה "חומר הידרופילי" (בעברית: אוהב מים) על הפנים, ושוטפת אותם כמה עשרות פעמים במים לצורך ניקויים (כן, כן, אני סופרת: מינימום 50, מקסימום 100, בד"כ 70 - אמורים לשטוף ב
המוןמים כדי שזה יעבוד, ואני מאד רוצה שלא יהיו לי פצעונים על הפנים, לא שזה עוזר). משפשפת את עיני עם המים כדי להתעורר. מסתכלת במראה על ההבדל בין הפנים קודם לבין אחרי השטיפה. בד"כ הם נראים זוהרים יותר. יפים יותר. מצחצחת שיניים, חוט דנטלי. לפעמים גם שטיפת פה. פנצ´ו בשלב זה (אם לא קיבל כבר קודם) דורש במרץ את פרוסת הפסטרמה של הבוקר שלו. הוא מקבל + תוספת של אוכל יבש + החלפת מים. הולכת לחדרי לקחת דברים למקלחת: נעלי בית, מגבת. מורידה בגדים, תולה אותם. נכנסת למקלחת. מחזיקה את הדוש ביד, פותחת את הברז, מווסתת עד לטמפרטורה הרצויה, מפעילה את הדוש. לא אספר את כל הפרטים, אבל גם במקלחת יש לי בד"כ סדר קבוע של פעולות... לפעמים אני בכוונה משנה את הסדר
(פרועה, מה?
) בסוף המקלחת אני שמה מים קרים וטופחת טפיחות חזקות על כל הגוף, לשיפור בריאות העור שלי ובכלל. יוצאת מהמקלחת, שמה עליי מגבת, למרות שהסיכוי שהשותף שלי בדיוק יעבור הוא בערך 1 ל- 300. נכנסת לחדר, סוגרת את התריסים (גרה בקומת קרקע ולא מתחשק לי שעוברי האורח או השכנים יסתכלו עליי מתלבשת (למרות שגם זה קרה...
). פותחת את החלק בארון שלי שיש בו מראה וענייני קוסמטיקה. מורחת ג´ל על הפנים. בולעת טיפות של טינקטורה (מיצוי אלכוהולי) טיפולית. מסתכלת על הגוף שלי במראה - לא מי יודע מה מרוצה... מתלבשת. בוחרת פח מפחי הבית שהוא יחסית מלא, מחליפה לו את השקית, ואל השקית הדי-מלאה מוסיפה את גלליו של חתולי ואת החול הרטוב. במידת הצורך - משקה את העציצים. לוקחת את שקית הזבל, מניחה במסדרון, שוטפת ידיים ומארגנת לי אוכל לעבודה. אומרת שלום לפנצ´ו ויוצאת. הולכת/נוסעת לעבודה. מגיעה, בודקת אי מיילים, נכנסת לפורומים... במהלך היום - גולשת, משיגה טלפונים, מדברת עם המזכירה שלידי, מדי פעם צילום מסמכים, מדי פעם משימה/בקשה מאחד מעורכי הדין. יוצאת מהעבודה אחה"צ. ההמשך תלוי ביום. אין כמעט יום שאין לי בו עיסוק קבוע מראש: טיפול הילינג (ישר אחרי העבודה) / אלכסנדר (קפיצה הביתה)/ לימודים (ישר אחרי העבודה) / אמנות היכולת/קונג-פו (קפיצה להחלפת בגדים בבית)/פגישה עם חבר/ה וכיו"ב. כעת אני בחופשה מהלימודים, ולכן יש ימים בהם אני מגיעה הביתה. בד"כ כשאני מגיעה הביתה, הזמן מוקדש או לבישול ואכילה או למנוחה. דבר ראשון כשאני נכנסת הביתה: יחס לפנצ´ו; ליטופים ודאגה לתזונה (כמו בבוקר). לעתים יש משהו ספציפי שאני רוצה לעשות, ואז אני עושה אותו. מנוחה: דיבור עם חברים בטלפון / פגישה עם חברים / שכיבה על המיטה עם החתול שלי / קריאת דואר מעניין, אם יש, על המיטה / צפיה בטלויזיה / אחר. הולכת לישון די מוקדם, כי אני בד"כ עייפה, אם כי לעתים אני לא עייפה או עייפה ומרגישה חוסר מנוחה, ואז אני "מוצאת לי עיסוק". אני חושבת שאני יודעת את התשובות לשאלות שנשאלו, אבל אשמח לשמוע איך אתם רואים את הדברים...